içinde küvet falan olunca acaba dedim iyimi fiyat:)) haklısın sağol canım yordum seni kıyamam ya gece gece :)) :kedi:
Yorulmak nedemek ,şuan dünyanın en zevkli işini yapıyoruz anne olucağız.
Bide televizyonda maç olunca iyi geldi bu sohbet:lepi:
özdiliğin karşısında çikobaby var,orda küvet+file+maşrafa 20 tl. dediler bana 1.5 ay önce.
aynen canım ya kaydirigubbakcemile3 eşimde maç izliyor.. kesinlikle iyi geldi bu sohbet sağolasın canım...
sen benden daha tecrübelisin..kaydirigubbakcemile3 yararlanmak isterim tecrübelerinden... a.s.
o tarafa hiç gitmedim henüz... o kadar çok eksiğimiz var ki.. ağırlaşmadan hepsini kendim alıp bitirmek istiyorum...
ama ne , nerde daha uygun bilemiyorum... neler almam gerekiyor... neler şart.. neler lüks gereksiz bilemiyorum açıkçası... o yüzden kafam allak bullak...
yatak odası takımını aldık çilekten.. kapora verdik sadece.. cumadan sonra belli zaman vericez ozaman gelecek... en büyük olan oydu hallettik.. ama küçükler, en zorları, en teferruatlıları kaldı...
:1rolleyes: maç sağolsun ozaman.
kesinlikle ağırlaşmadan halet derim,benim 3 haftadır bir belim ağrıyor sorma.ayakta fazla kalamıyorum ama yapıcak iş fazla.aslında bende tecrübeliyim diyemem benim ablam 3 sene önce doğum yaptı onun sayesinde rahatım.nerdeyse bütün kıyafetler yeğenimden geldi.ben extra hastane çıkışı v.s aldım.aaa bide tülbent yaptırdım banyo ve ağız için ,ablam kullanmış zamanında çok memnun kalmış.hazırları mothercarede satılıyor.
buara yeni odanız hayırlı olsun...çok merak ettim hangi ürünü aldınız? ben bebk odası yapmadım sadece kendime ve oğluşumla bütün günümü geçireceğim bir oda yapma aşamasındayım.
bende ne yiğen var ne kuzen :))) ilk bebeğimiz aileminde ilk torunu :))) herkes acemi yani canım...
söylediklerini hep not aaldım canım firma isimleriyle... cinsiyetimiz belli olunca başlıycam artık yavaş yavaş...
çileğin SEVİMLİ takımını aldık canım... yanında halısı,perdesi,lambasınıda aldık.. 2.100 tl . mobilyanın içine yatağı ve bir uyku seti hediye edildi.. % 50 indirimdeydi çilek... 3.000 den aşağıya takım yoktu.. bu kampanya iyi geldi...
sen nasıl bir oda yapıyorsun??? içinde neler var ??
netten baktım bebişin odası şahane.allah sağlıklı sihhatlı kullanmayı nasip etsin inş.
fiyatını çok uyguna almışssınız.açıkcası ben cesaret edemedim.görümcenden karyola geldi kurdurmadım depoda duruyor birden çok kaba durduğunu düşündüm.Ama bugün ilke bebedeki beyaz odayı görünce acaba alsamıydım bi oda takımı diye düşündüm.CADIA
oda evimizin en güneş görür odası malum doğunca bebişi güneşlendirmemiz gerekiyor sarılığa karşı. 3 kişilik kanepe ve bebeğin park yatağı var, perdeyi ve halıyı pastel renkte seçtim.renkli yer minderi ve saklama çözümleriyle odayı şekillendirmeye çalışıyorum.değişik karakterle duvarları süsleyeceğim.aklımda fikir çok ama istediğim ürünleri bulamıyorum.aahhh bir antalyada ikea olsaydı orda neler neler var. bebişin kıyafetlerini yıkamakla meşgülüm odayı tam biteremedim bide bel ağrısı bonusum oldu.yavaş yavaş hareket etmek zorunda kalıyorum ki ben tezcanlıyımdır kaydirigubbakcemile3
maç bitti buarada ben kaçayım artık birazda gidip koçişimin başını ağratıyım uykuya dalmadan.çok hoş bir sohbet oldu teşekkür ederim.sana ve bebişine iyi uykular annesi.:CüvCüv:
netten baktım bebişin odası şahane.allah sağlıklı sihhatlı kullanmayı nasip etsin inş.
fiyatını çok uyguna almışssınız.açıkcası ben cesaret edemedim.görümcenden karyola geldi kurdurmadım depoda duruyor birden çok kaba durduğunu düşündüm.Ama bugün ilke bebedeki beyaz odayı görünce acaba alsamıydım bi oda takımı diye düşündüm.CADIA
oda evimizin en güneş görür odası malum doğunca bebişi güneşlendirmemiz gerekiyor sarılığa karşı. 3 kişilik kanepe ve bebeğin park yatağı var, perdeyi ve halıyı pastel renkte seçtim.renkli yer minderi ve saklama çözümleriyle odayı şekillendirmeye çalışıyorum.değişik karakterle duvarları süsleyeceğim.aklımda fikir çok ama istediğim ürünleri bulamıyorum.aahhh bir antalyada ikea olsaydı orda neler neler var. bebişin kıyafetlerini yıkamakla meşgülüm odayı tam biteremedim bide bel ağrısı bonusum oldu.yavaş yavaş hareket etmek zorunda kalıyorum ki ben tezcanlıyımdır kaydirigubbakcemile3
maç bitti buarada ben kaçayım artık birazda gidip koçişimin başını ağratıyım uykuya dalmadan.çok hoş bir sohbet oldu teşekkür ederim.sana ve bebişine iyi uykular annesi.:CüvCüv:
oley bir prens daha geliyor desene! etti 2 prens...Allah hepimizi sağsalim almayı nasip etsin.
İdil baby e ben de gideceğim kullananlar ürünlerinden çok memnun.Fiyatlar konusunda sizleride bilgilendiririm
kızlar paylaştıklarınız çok güzel çok sağolun .özdilekteki idil baby e gideniniz varmı ürünlerinden herkes çok memnun.siz bişeyler aldınız mı ordan fiyatları nasıl buldunuz?
amin inşallah seninde mi erkek ,kaç haftalıksın?
amin inşallah seninde mi erkek ,kaç haftalıksın?
kızlar paylaştıklarınız çok güzel çok sağolun .özdilekteki idil baby e gideniniz varmı ürünlerinden herkes çok memnun.siz bişeyler aldınız mı ordan fiyatları nasıl buldunuz?
yatacaksın diye yazıyı uzatmak istemedim canım.. önce iyi geceler yazımı yazdım... gerisini gündüz okursun artık.... tezcanlılığı gel bide bana sor...:kedi: çok fenayım çokkk ... eşim en çok bu huyumdan şikayetçi....
sağol canım beğenmene sevindim... bende hem fiyatı hem modeli içime sinerek aldım... amin canım cümlemizin bebeklerini sağlıklı ve hayırlı olsun inşallahhh
evet ilke bebe de ki odayı iyi biliyorum... gezdim bende... aama beyaz takım önermiyor kimse hastane odası gibi oluyor diyorlar... bide suntalem olan takımların fiyatları çok uygun.. mdf olanların fiyatlarıda 2.500-3.000 arası değişiyor... hiç takılmada üzülmede aannesi... o büyüdüğü zaman onun istediği gibi bir oda alırsınız inşallah aklinialirimsmile
ne güzel şirin bir oda olmuş gözümde canlandırdım anlattığın kadarı ile... ama haklısın keşke antalya da da bir ikea olsaydıda atsaydık kendimizi alışverişe... ama sipariş verebiliyorsun biliyorsun demi... hemen gönderiyorlar...
canım çok hırpalama kendini... yavaş yavaş yap.. bel ağrısı zordur.. hemde çok... vallaa tezcanlılık sağlık söz konusu olunca kalmıyor...
tekrar çok güzel bir sohbetti.. tekrar çok teşekkür ederim... tekrarlayalım bunu mutlaka.. görüşmek üzere... hoşçakal opuyorumnanaktan
bende ne yiğen var ne kuzen :))) ilk bebeğimiz aileminde ilk torunu :))) herkes acemi yani canım...
söylediklerini hep not aaldım canım firma isimleriyle... cinsiyetimiz belli olunca başlıycam artık yavaş yavaş...
çileğin SEVİMLİ takımını aldık canım... yanında halısı,perdesi,lambasınıda aldık.. 2.100 tl . mobilyanın içine yatağı ve bir uyku seti hediye edildi.. % 50 indirimdeydi çilek... 3.000 den aşağıya takım yoktu.. bu kampanya iyi geldi...
sen nasıl bir oda yapıyorsun??? içinde neler var ??
sağolun kızlar biz ocaktan beri korunmuyoruz temmuzda muayene olduk eşimde bi sorun çıkmadı bendede yok dedi doktor muammer öztürk e gittim ant yaya onu çok övmüşleri ama lh:19 olduğu halde bir sorun yok dedi bana bende geldim kk da araştordım yüksek olduğunu gördüm para tuzaklarına düşmek istemiyorum açıkçası dürüst bir doktor arıyorum bu dediğiniz doktorlara görüncem bu ay hayıt tohumu kullanıyorum bakalım lh seviyem inş.düşmüştür kendi doktorumuz olduk...
yasminkamu tebrikler canım Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla al bebeğini inş.kucağına
Hamile misiin? delikafadulden
Tebrik ederim,görünce şaşırdım :))
ayy bide kıs geliyor demek,ne güzel :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?