Ben miniçoya gittim ve hiç beğenmedim çok kalitesiz geldi ürünler
kızlar herkese merhaba ben manavgatta kadin doğumcu arıyorum hamile kalmak istiyorum iyi bir doktor bulamadım antalyada da olur bildiğiniz iyi bir doktor varmı özel hastanede olur yardım lütfenn :sinifsinif:
sağolun kızlar biz ocaktan beri korunmuyoruz temmuzda muayene olduk eşimde bi sorun çıkmadı bendede yok dedi doktor muammer öztürk e gittim ant yaya onu çok övmüşleri ama lh:19 olduğu halde bir sorun yok dedi bana bende geldim kk da araştordım yüksek olduğunu gördüm para tuzaklarına düşmek istemiyorum açıkçası dürüst bir doktor arıyorum bu dediğiniz doktorlara görüncem bu ay hayıt tohumu kullanıyorum bakalım lh seviyem inş.düşmüştür kendi doktorumuz olduk...
yasminkamu tebrikler canım Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla al bebeğini inş.kucağına
Ben miniçoya gittim ve hiç beğenmedim çok kalitesiz geldi ürünler
iyisi var kötüsü var bazı tulumlar güzel kumaşları iyi ama iyi seçmek gerekiyor tabi mother care gibi değil ama şuda var herkesin bütçesi farklı imkanı olmayan için yada daha uygun alışveriş yapmak isteyenler için uygun bir yer
merhaba herkese
baby homeda indirim başlamış.ürünleri iyi,indirimden önce gitmiştim park yatağinı ve visco yatağını ordan aldım ki ozaman indirim yoktu ona rağmen fiyatları uygundu.yerimseniben
baby home nerde :uhm:
kızlar bugün kontrolüm vardı.kesin erkek bebişim oluyormuş çok şükür herşey yolunda.bebeğim de bende iyiyiz.2 hafta sonra detaylı tarama ya giricem bebişimin bütün organlarına bakıcaz.sağlıkla dünyaya gelsin bebişlerimiz....
ayy canım benim çok sevindim...allahım tamamına erdirsin inşallahhh:Saruboceq:
MAŞALLAHHHH
ayy canım benim çok sevindim...allahım tamamına erdirsin inşallahhh:Saruboceq:
MAŞALLAHHHH
yasmin senin hayırlısıyla doğum ne zaman?
şubat 25 gözüküyor canım şimdilik... 16 hafta 4 günlüğüm şuan :)) sen ???
benimde 18+5 günlük şubat 10 gibi hayırlısıyla doğumu nerde ve nasıl düşünüyorsun?
hayırlısı olsun canım :Saruboceq: allah bir avazda kurtarsın derler sanırım :))
medisu hastanesinde yapıcam allah nasip ederse.. doktorum orada çünkü... normal düşünüyorum canım; ama bebeğin durumuda önemli biliyorsun...
sen ??
seni tebrik ederim ben normal doğumdan çok korkuyorum.andeva yıldızda olucak nasipse beni doktorum da orayla anlaşmalı.
normal herzaman daha iyidir derler eskilerde ... içindeki herşey çıkıyor temizleniyor derler.. bende biraz eski kafalı olunca... allah sabrını verir... hele bebeğimizi kucağımıza alınca ne acı kalır ne sancı allahın izniyle...
ayy ya ne biliyim videoları izledim sezeryanda da kesiliyor normalde de kesiliyor çok acı eşiğim yüksek değil sen çok cesaretlisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?