Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ben miniçoya gittim ve hiç beğenmedim çok kalitesiz geldi ürünler

iyisi var kötüsü var bazı tulumlar güzel kumaşları iyi ama iyi seçmek gerekiyor tabi mother care gibi değil ama şuda var herkesin bütçesi farklı imkanı olmayan için yada daha uygun alışveriş yapmak isteyenler için uygun bir yer

merhaba herkese
baby homeda indirim başlamış.ürünleri iyi,indirimden önce gitmiştim park yatağinı ve visco yatağını ordan aldım ki ozaman indirim yoktu ona rağmen fiyatları uygundu.yerimseniben

kızlar herkese merhaba ben manavgatta kadin doğumcu arıyorum hamile kalmak istiyorum iyi bir doktor bulamadım antalyada da olur bildiğiniz iyi bir doktor varmı özel hastanede olur yardım lütfenn :sinifsinif:

canım merhaba,
ben hamile kalmadan önce yasmine kullanıyordun bıraktıktan 7 ay sonrahamile kaldım,ondan önce kadın doğumcuya göründüm ÇAllı meydanda özlem diye bir doktor (kesinlikle tavsiye ETMEM) polikistikover var yumurtalıkların büyük dedi.tabi bunları dedi diye tavsiye etmem demiyorum ama sadece davranışı ve muayanesi yüzünden korku filmi gibiydi.sonra tesadüfen yıldız andevada Gökbay Elpek'e gittim ki iyiki gitmişim.muayene sonucu birşey bulamadı 1 sene olmaması normal dedi.kesinlikle altını çizerek belirtiyim paracı bir doktor değil.yıldız andevada muayene ücreti 25 herhangi bir sigortan varsa tabi.tetkitlerde 30 ve 40 arası değişiyor (gebelik sürecinde)
umarım gönlüne göre bir doktor bulursun :Saruboceq:

amin canım benim allah olmayan ama isteyen herkese versin inşallah:Saruboceq: yüce rabbim çok büyük inan ve pozitif ol... allah gönlüne göre versin canım :Saruboceq:

evet canım banada öyle geldi.. herbütçeye göre var...

kızlar bugün kontrolüm vardı.kesin erkek bebişim oluyormuş çok şükür herşey yolunda.bebeğim de bende iyiyiz.2 hafta sonra detaylı tarama ya giricem bebişimin bütün organlarına bakıcaz.sağlıkla dünyaya gelsin bebişlerimiz....

ayy canım benim çok sevindim...allahım tamamına erdirsin inşallahhh:Saruboceq:

MAŞALLAHHHH

hayırlısı olsun canım :Saruboceq: allah bir avazda kurtarsın derler sanırım :))

medisu hastanesinde yapıcam allah nasip ederse.. doktorum orada çünkü... normal düşünüyorum canım; ama bebeğin durumuda önemli biliyorsun...

sen ??

benimde 18+5 günlük şubat 10 gibi hayırlısıyla doğumu nerde ve nasıl düşünüyorsun?

seni tebrik ederim ben normal doğumdan çok korkuyorum.andeva yıldızda olucak nasipse beni doktorum da orayla anlaşmalı.

normal herzaman daha iyidir derler eskilerde ... içindeki herşey çıkıyor temizleniyor derler.. bende biraz eski kafalı olunca... allah sabrını verir... hele bebeğimizi kucağımıza alınca ne acı kalır ne sancı allahın izniyle...

seni tebrik ederim ben normal doğumdan çok korkuyorum.andeva yıldızda olucak nasipse beni doktorum da orayla anlaşmalı.

ayy ya ne biliyim videoları izledim sezeryanda da kesiliyor normalde de kesiliyor çok acı eşiğim yüksek değil sen çok cesaretlisin.

canım senin kararın cesaretin önemli değil aslında :))) bebeğinin cesareti önemli:))) gece bir anda sancılansan aaman gelme kal orda mı diyeceksin bebişe :))))

hiç belli olmaz bu işler :))) o yüzden allah hayırlısını versin:Saruboceq:

ayy ya ne biliyim videoları izledim sezeryanda da kesiliyor normalde de kesiliyor çok acı eşiğim yüksek değil sen çok cesaretlisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…