Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
içine erkek mi doğdu teyzesi seninn kaydirigubbakcemile3 cuma sabah 9 da randevum... öğlene kadar öğrenmiş eve gelmiş sizlerle paylaşmış olurum inşallahhh hihoyyyt gösterirse kendini tabii :))

canım biz 27 haftalık olduk.erkek teyzesi bizimkide.şuana kadar 2 erkeğiz burda cumarteside yaseminin ki belli olucak bakarsın 3 ederiz.abenim çin takvimine görede erkekti.

asker malzemesi miii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ilahi :))) ne güldüm yaa kaydirigubbakcemile3

amin canım allah uzun ömür versin... sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar inşallahhhh :Saruboceq:

canım annemin günü vardı bugün .. dışarda restaurantta yapıyorlar bizim asortikler günlerini kaydirigubbakcemile3 illa sende gel dedi... hem kuaför işim vardı onu hallettim hemde dayanamadım görünce iki tane çıtçıtlı badi aldım... tanesi 3 tl :bbo:
yemekli gün olunca erken bitiyor.. ordanda direk eve geldim ama bittim ya mirmirmirmir çok sıcak kan ter içinde kaldım:bbo:

akşama maç var mı acaba yine kaydirigubbakcemile3

görüşürüz canım opuyorumnanaktan

canım sen nerelerdesin ya yerimseniben bir gittin pir gittin.. merakta ettim... aman iyi olda :)) valla özlettin kendini.. özletmeyin kızlar kendinizi bu kadar benneyaptımki

canım bende hazırlık varmı tartışılır kaydirigubbakcemile3 henüz bizim şekerin cinsiyet belli olmadığı için bişey alamıyorum elim kolum bağlı...

unisex renkli 5li hastane çıkışıyla, yine unisex 2 tane çıtçıtlı badi aldım... çıtçıtlı badileride bugün doğu garajından tanesi 3 tl ye aldım..başka bişi yok... cuma günü bakaalım şekerin cinsiyeti öğrenirsek alımları hızlandırıcam inşallah...

canım dediğin mağazaların hiçbirini bilmiyorum... bakmadım... oralar bana çok ters çünkü...

çilekte de en uygun fiyatlı bizim aldığımız SEVİMLİ... ama diğerleriyle taş çaylasın 100-200 fark vardır.. tam hatırlamıyorum ama... zaten ben diğerlerini beğenmediğim için çok üzerlerinde durmadım..

evet 4 çeşit var.. 2 erkek model, 2 kız model yapmışlar.. eğer çileğe gideceksen sampi kavşağının ordakine git derim... bir karı koca işletiyor ve çok ilgililer...

sen neler yaptın bakalım... tatil nasıl geçti... bizim ufaklık nasıl??

oluyormuymuş öyle secretle falan kaydirigubbakcemile3 bende yapayım osaman :dance:

ne zaman gidiyorsun mısra kontrole?? senin ne kadar oldu???

Evet cnm hamileyim :)
Cinsiyeti henüz belli değil ama ben secret yapıyorum kızı çağırıyorum:))

selam canım,bende alışverişe çıkmışssındır sandım dün geceden sonra kaydirigubbakcemile3 gezdiniz geldiniz demek:ecrin_bebek:
güle güle giysin annesi.
akşama maç varmı daha bilgim yok son anda öğreniyorum genelde:1rolleyes:
bende benimkini nasıl kandırırımda deepoya götürüm peşindeyim kaydirigubbakcemile3

içine erkek mi doğdu teyzesi seninn kaydirigubbakcemile3 cuma sabah 9 da randevum... öğlene kadar öğrenmiş eve gelmiş sizlerle paylaşmış olurum inşallahhh hihoyyyt gösterirse kendini tabii :))

valla oğluşuma bir arkadaş gelse hiç fena olmaz gamyoncuiremsu doğmadan arkadaşı olacak ne güzel...
yiğidin malı meydanda olurmuş misal bakarsın gösterir sempatiksalakcinni
sen baktınmı hiç çin takvimine ?

hoşgeldin canım :)))

hımm erkek milleti ve alışveriş .....yorum yok kaydirigubbakcemile3

sağol canım benim inşallah güle güle giysinler bakalım :))

evet doğru söylüyosunda kızda olsa arkadaşı olur ama ((
çin takvimini anlamadım canım :)) rus takviminde kız çıktı:))

sende doğru çıkmışmıydı??

evet doğru söylüyosunda kızda olsa arkadaşı olur ama ((
çin takvimini anlamadım canım :)) rus takviminde kız çıktı:))

sende doğru çıkmışmıydı??

tabi ki olurlar kaydirigubbakcemile
bende rus takvimi ilk defa duydum çin takvimine göre erkekti ve çıktı.netten çin takvimi yazarsan çıkıyor.

bende bugün kocişi kandırırsam mathercare ye gitmek istiyorum bugün pırlanta günleri çünkü indirim oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…