kızlar bugün kontrolüm vardı.kesin erkek bebişim oluyormuş çok şükür herşey yolunda.bebeğim de bende iyiyiz.2 hafta sonra detaylı tarama ya giricem bebişimin bütün organlarına bakıcaz.sağlıkla dünyaya gelsin bebişlerimiz....
baby home nerde :uhm:
canım eski baby keeper şimdi oldu baby home.5M migrosun hizasında var bide 75.yıl cumhuriyet lisesinin karşısında.
75.yıl cumhuriyet lisesinin orda garanti bankası var onun hizasında ama mezarlığa doğru demi yol üzerinde
kızlar bugün kocişimle çarsıya bebek çıktık.nazar boncuklu emzik bulabilmekti hedefim ama bulamadım fisfisfisbahsettiğiniz yerlere uğradım.enes bebe:çok küçük bir dükkan ama yok yok gibi gözüm yoruldu bakmaktan 2 tane patik aldım çıktım malum kış bebeği olacak.ürünleri güzel ve ucuz.sonra miniçoya uğradım alt katta güzel bebek tulumları var fiyatlara şöyle bir baktım gayet ucuz.ilgimi çeken ise bünchen ve chicconun bebek bakım setleri oldu fiyatları uygun geldi bana.ilke bebeye uğramadan edemedim oradan aventin yeni doğan emziğini aldım.şöyle bir göz gezdirmeye çalıştıma ama satıcı kız maşaallah bütün dükkanı paketleyip vermeye çalıştı oysa defalarca söyledim benim herşeyim hazır keyfi bir alışveriş bu diye.yalnız irem bebenin üst kattaki mobilyalarına bittim.orda beyaz bir bebek odasıki süpermiş.nerdeyse içine girip yatacaktım :roflol:
kızlar ben şuan 27 haftalığım gezerken yoruluyorum, sizde alışverişini son haftalara ertelemeyin derim.
buarada ilk zamanlar aventin ve chicconun emzik ve biberonları tavsiye ediliyor.
tatlım ,galiba bilmiyorumkismile eşimle arabayla hızlıca önünden geçerken farkettim.bende tel numaraları var oranın istersen veririm tam açık adresini sorarsın.buarada baby home gidersen indirim kartlarını sormayı unutma.
canım miniçodaki bünchen ve chicconun bebek bakım setleri dediğin ne ??? içinde neler var? ve fiyatlarını hatırlıyormusun ??
aammaa çok soru sordum demi :kedi:
tatlım istediğini sor zaten hepimiz bu yüzden burdayız ki :dance:
bebek bakım setlerinin içinde şampuan pisisk kremi sabun ıslak mendil v.s ürünler var artı çanta hediyeli,çantalarıda çok kullanışlı.bübchen 57 gibi hatırlıyorum içinde çok ürün vardı.chicconunki 45 li birşeydi.ben şahsen özdileğin karşısındaki akdeniz bebeden 42 tl chicchonun bebek bakım setini aldım peşin parqa verince 40 liraya verdi.sırtçantasının içinde chicco cam biberon+2 tane 3-6 ay emzik+ıslak mendil+ayıcıklı şampuan+temizleme sütü+kalıp sabun hepsi chicconun ürünüdür.tek tek almaya kalksan fazla tutuyor.
canım cumartesi günü eşimle beraber gitmeyi düşünüyorum...çünkü bizim ufaklık gösterirse kendini cuma kontrolümüz var.. cinsiyetten sonra aalalım alınaacakları dedik... miniçodan 5li hastane çıkışı alddık sadece oda erkekde giyer kızda... başka bişeyimiz yok teyzesi mafoldumben
tahmin ettiğim yer diye düşünüyorum canım.. gerek yok numaraya.. arabayla buluruz..
indirim kartını sorarım canım :)) sağolasın
sen hangisini önerirsin canım??? bübchen alman markaa sanırım? öneren çok olmuş...
hadi bakalım hayırlısı az kalmış.aslında karnından belli olur kızmı erkekmi olduğu.
bende hep unisex kıyafetler aldım mavi tercihim olmadı.genelde beyaz bütün cicileri..
buarada unutmadan babyhomeda uninin 3 lü ıslak mendili indirimde 9.90.yenidoğan içinmiş saf pamuk ve arıtılmış su.yaptığım araştırmalara göre yeni nesil anneler onu kullanıyor.
:jeyyar:
bübchen kullananlar memnun.bende o markanın hiçbir ürünü yok.almadım ama ilerde elimdekiler bitince denemeyi düşünüyorum.eğer içindekiler ihtiyaçın olan ürünlerse o seti almanı tavsiye ederim.
evet canım... şubat anneleri topiğindede çok konuştular bu ıslak mendil olayını... ve hepsi uni diyor.. yenidoğanlar içinmiş.. içinde katkı maddesi yokmuş.. bende almayı düşünüyorum.. cumartesi gidince alırım...
valla canım erkek diyenlerle kız diyenler ikiye ayrılmış durumda... bugün arkadaşlarım geldi karnın yayılmış kızın olacak senin dediler...
geçen yolda bir arkadaşım gördü aa karnın sivri erkek olacak galiba dedi... araada deredeyiz yani...
bende erkek hissediyorum ama kız istiyorum... sağlıklı hayırlı olsunda canım herşey allahtan....
sağlıklı olsun hiç önemli değil.aynı yorumlara bende maruz kalmıştım ama içimden geçen oldu.zaten rüyamda hep erkek bebek görüyordum hamileliğim ilk aylarında.tabi bunlar tesadüf
bebeğe dair herşeye ihtiyacım olduğu için garibimin henüz bişeyi olmadığı için eğer memnunlarsa bende onu düşünüyorum... piyasadaki fiyatı ne acaba ??? miniçoda uygun geldi demiştin...
yasmin verdiğin linke alıntı yapamıyorum herneyse civilime baktım
pahalı geldi.ürünlerin aşağı yukarı fiyatlarını biliyorum.hele o banyo süngeri yatmak için olanı varya bide tarak fırça takımı çok gereksiz.bebğin ne saçı olurki tarayacaksın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?