Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
slm kızlar .. çocuk doktorlarınız hala doğum yaptığınız hastanede bebeğinize bakan doktor mu yoksa yeni hastane ve doktora başladınız mı??

Ya ben de onu soracaktım size, kuzenim önceden ayarla çocuk doktorunu diyor ama ortada daha bebek yokken çocuk doktoru ayarlamak da bana tuhaf geliyor, gerçi gitmeyi düşündüğüm doktor da medical parkta, zaten orada doğum yapıcam, sizce gerek var mı önceden konuşmaya?

kızlar yazdıklarınızı okuyorumda özellikle doğum fotoğrafları falan ... çok heyecanlandım, hatta itiraf ediyorum birazda ağladım :2: ben 2,5 senedir hamile kalmaya çalışıyorum, bakalım ne zaman kısmet olacak

İnşallah Allah sana da nasip etsin, çok tatlı bir heyecan..

tam herşey yoluna giriyor tamam bu ay kesin olur diyorum, bi aksilik çıkıyor, hakikaten herşeyin vakti zamanı var , yoksa istediğin ilacı iç, istediğin pekmezi iç, inciri çörekotunu ye, pozitif düşün, gün say ateş ölç vs vs vs vakti zamanı gelmemişse nafile, ama 30 unu geçtiğinde artık her ay adet günün bir gün bile geçse aynı heyecan ve akabinde adet görerek aynı hüsran ...

Olsun, her şeyde bir hayır vardır, sen yine iyi şeyler düşün, en güzel zamanda olsun bebeğin.. Her şeyin bir tedavisi var artık, inşallah senin de göbeğine gelir konar bir bebiş hemencecik

Konuşmaya değilse bile araştırmaya başlanılabilir diye düşünüyorum, ben kendi adıma öyle yapıyorum :) Medical Park'ta Ebru Temel'i önerdi bi arkadaşım, Yasmin de Yaşam Hastanesi'nde Ümid Başer'i öneriyordu.

slm kızlar .. çocuk doktorlarınız hala doğum yaptığınız hastanede bebeğinize bakan doktor mu yoksa yeni hastane ve doktora başladınız mı??

canım ben maalesef devlet hastanesinde doğum yapmıştım ordaki hiç bir doktorla ilgili bir bilgim yok benle kim ilgilendi kızımla kim ilgilendi bilmiyorum :)

bende tekrar andevaya gidiyorum özlem yurdun kızımın doktoru çok memnunuz

Bana da Medicalde Hayriye Hanım'ı önerdiler, bi de Fuat Bey varmış , özel muayenehanesi varmış.. Biz herhalde Hayriye Hanım'a gidicez.

Mrb arkadaşlar
Malum sebepten uzun bir süredir gelemedim umarım herkesin ve bebişlerinin keyfi yerindedir.
Ben 14 Şubat ta Yıldız Andeva Hastanesinde genel anestezili sezeryan ile oğluşuma kavuştum.Ameliyet ve sonrası çok iyiydi ancak hastane çok sıcaktı sıkıntı yaşadım.Oğluşumda ilk hafta huzurluydu,ikinci hafta bağırsaklarında problem olduğunu öğrendik,üstüne birde gaz problemimiz başladı şimdi çokkkkk huzursuzuz.Gaz için çörek otu yağı ve elma yağı ile karnına /ayaklarına masaj önerdiler,rezene çayı zaten biliniyor hepsini 2 gündür uyguluyorum tam olarak çözüm olmadı ne yazıkki.((Sizlerin bildiği bir yöntem varsa paylaşırsanız sevinirim.

Hepinizi ve bebişlerinizi çokkk öpüyorum

Canım gaz için çare değil aslında ama bebekleri çok rahatlattığını duydum, cdler var ya, beyaz gürültü deniyor, anne karnındaki sesleri taklit eden sesler.. Arkadaşım gaz sancılarında onu açıyordu hep, sakinliyordu oğlu, belki kullanabilirsin..
Bağırsaklarında problem olduğunu öğrendik demişsin, önemli bir şey mi?
İnşallah bir an evvel düzene girer her şeyiniz. Ben de yarından sonraki gün sezaryene giriyorum, bakalım biz nasıl başa çıkıcaz..

Dün kızımıza İlke bebeden yeni ciciler aldık. Arabasından tırnak makasına birsürü şey aldık. Eve getirince bi garip oldum:) gittikçe yaklaşıo zaman, heyecan artıyor. 29. haftadayız, 15 gün sonra 4 boyutluya girecez bakalım kime benziyor cimcime:)

birtek buhar makinesini almadık. ne tavsiye edersinz? birde anakucağı. titreşimli bişey vardı gaz çıkarmasına yardımcı oluyormuş. bıraksam alacak anneannesi. siz ne dersiniz?

Ben buhar makinesi almadım ya, zaten kuru bir havası yok Antalya'nın.. Doktor filan ilerde lazım olur derse alıcam.. Anakucağı da daha almadım, hoş iki gün sonra doğum var ama Zaten oto koltuğu olunca ana kucağına gerek olmayabilir dedik..

Kızlar ya bebek kıyafetleri için sıvı deterjan aldınız mı? Bende granül vardı Hacı Şakir'in yarım paket, sıvı deterjan daha iyi dediler, ama hiçbir yerde bulamıyorum.. Nerden aldınız siz, hepsini siz mi aldınız nedir

hangi hastanede doğum yapacaksan 10 gün falan o hastanenin doktoru bakıyor bebeğine.. eğer memnun kalmazsan alternatif bir doktor bulundurmakta yarar var canım..

canım üzülme sen.. allah hakkınızda hayırlısını versin.. dediğin gibi herşeyin bir zamanı var ne yaparsan yap.. allah gönlüne göre versin..

hangi andeva canım ??

canım rezeneyi sende iç günde 2 fincan falaan..elma yağıyla ayaklarına masaj yap.. sende yediklerine dikkat et.. ayaklarını sıcak tut.. biz metsil kullanıyoruz amipten dolayı vermişti.. memnunuz şimdilik..

güle güle kullanın canım.. koçtaşta indirim vardı premier marka aldık biz buhar makinası..gayette memnunuz.. çok pahalı bişeye gerek yok diye düşünüyorum.. anakucağıda almadım.. arabasının puseti var diye..

dalinin sıvı deterjanını almıştım.. migrosta var.. ama leke çıkarıcı özelliği yok.. başka deterjan alıcam bende.. omobaby varmış bende onu alıp denemeyi düşünüyorum..

dalinin sıvı deterjanını almıştım.. migrosta var.. ama leke çıkarıcı özelliği yok.. başka deterjan alıcam bende.. omobaby varmış bende onu alıp denemeyi düşünüyorum..

Aa leke çıkarıcı özelliği mi yok.. Hmm.. Omonunkini ben de gördüm.. Normal toz deterjan di mi?

canım ben dalin sıvı deterjan ve yumuşatıcısını migrostan aldım ama leke çıkarmıyor.
çamaşırı makineye atmadan önce kosla vanish pembeden döküyorum lekelere hiç leke kalmıyor..
bide dalan roxy matik var..
migrosta var oda ..toz sabun..
ben uzun zamandır onuda kullanıyorum..
çok memnunum.
hem yumuşatıcı gerektirmiyor..
hemde ucuz..
3 tl gibi bişey..
1 aydır kullanıyorum..
dahada var içinde..
onuda tavsiye ederim..

A evet onu da gördüm ama çok ucuz olunca kötüdür sandım, bi de dalanın olduğunu görmedim, roxy diye bir marka sandım, eğilemiyorum ya, uzaktan o kadar göründü Olmazsa omonun deterjanını ya da onu alayım ya.. Şu Hacı Şakir bitsin de..
Sağolun kızlar cevaplarınız için.

Anakucağı da daha almadım, hoş iki gün sonra doğum var ama Zaten oto koltuğu olunca ana kucağına gerek olmayabilir dedik..

arabanın içinden çıkan araba koltuğu var ama evin içinde çokta rahat olmaz diye düşündüm dah açok eve olacağı için. bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…