A evet onu da gördüm ama çok ucuz olunca kötüdür sandım, bi de dalanın olduğunu görmedim, roxy diye bir marka sandım, eğilemiyorum ya, uzaktan o kadar göründüOlmazsa omonun deterjanını ya da onu alayım ya.. Şu Hacı Şakir bitsin de..
Sağolun kızlar cevaplarınız için.
bana da granül sabun önerdiler diye hacı şakir aldım sıvı deterjan daha mı iyi olur acaba sizce
Mrb arkadaşlar
Malum sebepten uzun bir süredir gelemedim umarım herkesin ve bebişlerinin keyfi yerindedir.
Ben 14 Şubat ta Yıldız Andeva Hastanesinde genel anestezili sezeryan ile oğluşuma kavuştum.Ameliyet ve sonrası çok iyiydi ancak hastane çok sıcaktı sıkıntı yaşadım.Oğluşumda ilk hafta huzurluydu,ikinci hafta bağırsaklarında problem olduğunu öğrendik,üstüne birde gaz problemimiz başladı şimdi çokkkkk huzursuzuz.Gaz için çörek otu yağı ve elma yağı ile karnına /ayaklarına masaj önerdiler,rezene çayı zaten biliniyor hepsini 2 gündür uyguluyorum tam olarak çözüm olmadı ne yazıkki.((Sizlerin bildiği bir yöntem varsa paylaşırsanız sevinirim.
Hepinizi ve bebişlerinizi çokkk öpüyorum
Canım gaz için çare değil aslında ama bebekleri çok rahatlattığını duydum, cdler var ya, beyaz gürültü deniyor, anne karnındaki sesleri taklit eden sesler.. Arkadaşım gaz sancılarında onu açıyordu hep, sakinliyordu oğlu, belki kullanabilirsin..
Bağırsaklarında problem olduğunu öğrendik demişsin, önemli bir şey mi?
İnşallah bir an evvel düzene girer her şeyiniz. Ben de yarından sonraki gün sezaryene giriyorum, bakalım biz nasıl başa çıkıcaz..
Dün kızımıza İlke bebeden yeni ciciler aldık. Arabasından tırnak makasına birsürü şey aldık. Eve getirince bi garip oldum:) gittikçe yaklaşıo zaman, heyecan artıyor. 29. haftadayız, 15 gün sonra 4 boyutluya girecez bakalım kime benziyor cimcime:)
birtek buhar makinesini almadık. ne tavsiye edersinz? birde anakucağı. titreşimli bişey vardı gaz çıkarmasına yardımcı oluyormuş. bıraksam alacak anneannesi. siz ne dersiniz?
Ben buhar makinesi almadım ya, zaten kuru bir havası yok Antalya'nın.. Doktor filan ilerde lazım olur derse alıcam.. Anakucağı da daha almadım, hoş iki gün sonra doğum var amaZaten oto koltuğu olunca ana kucağına gerek olmayabilir dedik..
ayyyy ne güzel.ben daha onları almadım.buhar makinesi yazın kullanılıyor mu.ben 33.haftadayım.nisanda doğum.o nedenle buhar makinesi almasam şimdilik dedim.biz araba ve puset alacağız.puseti de arabalarda yasal zorunluluk ya ondan hemen almamız lazım.bebek arabasını sonra mı alsam diyorum.ama elde taşımak da zor puseti.ana kucağı da iyi aslıda ama puset alırsam onu alamam.
ben de sıvı deterjan almayı düşünüyorum.kıyafetleri giydirmeden önce yıkadınız mı.annem gerek yok dedi.ama ben yıkamayı düşüyorum.
Mrb arkadaşlar
Malum sebepten uzun bir süredir gelemedim umarım herkesin ve bebişlerinin keyfi yerindedir.
Ben 14 Şubat ta Yıldız Andeva Hastanesinde genel anestezili sezeryan ile oğluşuma kavuştum.Ameliyet ve sonrası çok iyiydi ancak hastane çok sıcaktı sıkıntı yaşadım.Oğluşumda ilk hafta huzurluydu,ikinci hafta bağırsaklarında problem olduğunu öğrendik,üstüne birde gaz problemimiz başladı şimdi çokkkkk huzursuzuz.Gaz için çörek otu yağı ve elma yağı ile karnına /ayaklarına masaj önerdiler,rezene çayı zaten biliniyor hepsini 2 gündür uyguluyorum tam olarak çözüm olmadı ne yazıkki.((Sizlerin bildiği bir yöntem varsa paylaşırsanız sevinirim.
Hepinizi ve bebişlerinizi çokkk öpüyorum
Hımm yıldız andevaya gidiyorum ben de ve hep merak ediyorum doğumu
gerçi henüz başındayım ama merak işte
nasıl acaba,gerçekten rahat mı?
bir de fiyatlar ne durumda:44:
canım rezeneyi sende iç günde 2 fincan falaan..elma yağıyla ayaklarına masaj yap.. sende yediklerine dikkat et.. ayaklarını sıcak tut.. biz metsil kullanıyoruz amipten dolayı vermişti.. memnunuz şimdilik..
TATLIM BEN DE İÇİYORUM REZENEYİ AYAKLARIMDA DA YÜN ÇORAP VAR,TERLİYORUM VE SÜREKLİ PİJAMA DEĞİŞTİRİYORUM AMA YİNEDE OLMUYOR(( DÜN GECEMİZ BİRAZ RAHAT GEÇTİ İNŞALLAH HERGÜN BİRAZ DAHA RAHATLAR YAVRUM.
Canım gaz için çare değil aslında ama bebekleri çok rahatlattığını duydum, cdler var ya, beyaz gürültü deniyor, anne karnındaki sesleri taklit eden sesler.. Arkadaşım gaz sancılarında onu açıyordu hep, sakinliyordu oğlu, belki kullanabilirsin..
İnşallah bir an evvel düzene girer her şeyiniz. Ben de yarından sonraki gün sezaryene giriyorum, bakalım biz nasıl başa çıkıcaz..[/Q
MRB CNM
Evet o tür müziklerin rahatlattığını araştırıp doğumdan önce işyerinde Buzuki Orhan ın Kolik isimli albümünü indirmiştim.Ne yazık ki silmişler tekrar indireceğim artık.
Bağırsaklarındada mikrop varmış kakasının yeşil ve biraz sıvı olmasından şüphelenip dr a götürdüğümde öğrenmiştim.3 günlük suda eriyen bir probiyotik verdi dr,ancak tam olarak iyileşmiş değil.Bugün tekrar götürmek istiyorum.
Bu arada Çocuk dr konusuna değinilmiş ben Yıldız Andevadaki dr u hiç beğenmedim ağzında bir sakız,odaya nbr diye giriyor muayene falan etmiyor bu yüzden ablamın tavsiyesi ile Uncalı Meydan Hastanesinde Ümmühan hanıma gidiyoruz.
İnşallah bir an evvel düzene girer her şeyiniz. Ben de yarından sonraki gün sezaryene giriyorum, bakalım biz nasıl başa çıkıcaz..[/Q
MRB CNM
Evet o tür müziklerin rahatlattığını araştırıp doğumdan önce işyerinde Buzuki Orhan ın Kolik isimli albümünü indirmiştim.Ne yazık ki silmişler tekrar indireceğim artık.
Bağırsaklarındada mikrop varmış kakasının yeşil ve biraz sıvı olmasından şüphelenip dr a götürdüğümde öğrenmiştim.3 günlük suda eriyen bir probiyotik verdi dr,ancak tam olarak iyileşmiş değil.Bugün tekrar götürmek istiyorum.
Bu arada Çocuk dr konusuna değinilmiş ben Yıldız Andevadaki dr u hiç beğenmedim ağzında bir sakız,odaya nbr diye giriyor muayene falan etmiyor bu yüzden ablamın tavsiyesi ile Uncalı Meydan Hastanesinde Ümmühan hanıma gidiyoruz.
İsimlerini hiç bilmiyorum cdlerin, ama öğrenirim yine buraya da yazarım, belki biri olmazsa biri işe yarar..
Çok geçmiş olsun oğluşuna, inşallah iyileşir hemencecik, en güzel ilaç sütündür yine..
Ümmühan Hanımı ben de duymuştum, ama bize çok uzak, Lara'da oturuyoruz, herhalde Medical Park'taki Hayriye Hanım'a gidicez biz..
Kızlaaaaaaar.. .
Dün doğum yaptım spinal anestezi ile sezaryen.. 9:51'de minik boncuğum Defne doğdu. 50 cm ve 3310 gram. Ben beklediğimin aksine acayip heyecan yaptım, anesteziden önce başım döndü, midem bulandı filan.. Canlı canlı karnıyarık olucam diye gülerken meğer stres yapmışım Ama ameliyat gayet rahattı, korkmaya değecek bir şey değil.. Çok fazla ağrım olmadı, bir ya da iki saat kadar şiddetli oldu. Sonra hafif... Bugün öğlen hastaneden çıktık. Şimdi dikiş yerlerim doğrulup otururken kalkarken filan ağrıyor.. Bir de odamız aşırı sıcaktı, ve ben çok terledim, ona dikkat edin, omuzlarım felaket tutuldu Dikiş yerlerim kadar omuzlarım ağrıyor. Bir de bebeği çıkarıtrken kaburgaların altına bastırıyorlar ya, abanıyorlar desek daha doğru, orası da biraz ağrıyor.. Ama boncuğumun yüzüne bakınca hepsi geçiyoorr...
Çok güzel bir his, çok.. Darısı hepinizin kolayca kucağına almasına olsun bebişlrinizi..
Kızlaaaaaaar.. .
Dün doğum yaptım spinal anestezi ile sezaryen.. 9:51'de minik boncuğum Defne doğdu. 50 cm ve 3310 gram. Ben beklediğimin aksine acayip heyecan yaptım, anesteziden önce başım döndü, midem bulandı filan.. Canlı canlı karnıyarık olucam diye gülerken meğer stres yapmışım Ama ameliyat gayet rahattı, korkmaya değecek bir şey değil.. Çok fazla ağrım olmadı, bir ya da iki saat kadar şiddetli oldu. Sonra hafif... Bugün öğlen hastaneden çıktık. Şimdi dikiş yerlerim doğrulup otururken kalkarken filan ağrıyor.. Bir de odamız aşırı sıcaktı, ve ben çok terledim, ona dikkat edin, omuzlarım felaket tutuldu Dikiş yerlerim kadar omuzlarım ağrıyor. Bir de bebeği çıkarıtrken kaburgaların altına bastırıyorlar ya, abanıyorlar desek daha doğru, orası da biraz ağrıyor.. Ama boncuğumun yüzüne bakınca hepsi geçiyoorr...
Çok güzel bir his, çok.. Darısı hepinizin kolayca kucağına almasına olsun bebişlrinizi..
Kızlaaaaaaar.. .
Bugün 32. hafta kontrolümüze gittik, her şey normal dedi doktor. Bizim kız yine pozisyon vermedi, fotoğraf alamadım :) Bu arada ben de kız olduğu kesin di mi, doğumda süpriz olanları duyuyorum diyince güldü doktor evet kesin dediRaporu da aldım, 37. haftaya kadar çalışacağım.
74 kilo olmuşum. Toplamda aldığım kilo 13 oldu şimdiden..Biri beni durdursunnnn
Bir de Medical Park'ta doğum yapmaktan vazgeçtim. Evime uzak olsa da Memorial'a döndüm yüzümü. Bu arada Memorial'da da yeni doğan yoğun bakım varmış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?