Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

bana da granül sabun önerdiler diye hacı şakir aldım sıvı deterjan daha mı iyi olur acaba sizce

bana da granül sabun önerdiler diye hacı şakir aldım sıvı deterjan daha mı iyi olur acaba sizce

Ya benim de kafam karmakarışık oldu. Annem de abartma diyo, normal deterjanla bile yıkasan iki ya da üç kez durularız, sorun olmaz.. Bilemedim valla.. OmoBaby ya da Dalan'ın toz deterjanını alıcam herhalde.. Daha granül sabun da bitmedi zaten, önce o bitsin..

geçmiş olsun canım.

hadi bakalımmmm.çok az kaldıııııııı

ayyyy ne güzel.ben daha onları almadım.buhar makinesi yazın kullanılıyor mu.ben 33.haftadayım.nisanda doğum.o nedenle buhar makinesi almasam şimdilik dedim.biz araba ve puset alacağız.puseti de arabalarda yasal zorunluluk ya ondan hemen almamız lazım.bebek arabasını sonra mı alsam diyorum.ama elde taşımak da zor puseti.ana kucağı da iyi aslıda ama puset alırsam onu alamam.

ben de aynı fikirdeyim.kışın buhar makinesi gerekli de.bizim klima var çünkü.

ben de sıvı deterjan almayı düşünüyorum.kıyafetleri giydirmeden önce yıkadınız mı.annem gerek yok dedi.ama ben yıkamayı düşüyorum.

Bugün 32. hafta kontrolümüze gittik, her şey normal dedi doktor. Bizim kız yine pozisyon vermedi, fotoğraf alamadım :) Bu arada ben de kız olduğu kesin di mi, doğumda süpriz olanları duyuyorum diyince güldü doktor evet kesin dedi Raporu da aldım, 37. haftaya kadar çalışacağım.
74 kilo olmuşum. Toplamda aldığım kilo 13 oldu şimdiden..Biri beni durdursunnnn
Bir de Medical Park'ta doğum yapmaktan vazgeçtim. Evime uzak olsa da Memorial'a döndüm yüzümü. Bu arada Memorial'da da yeni doğan yoğun bakım varmış..

Travel sistem arabalardan al bence, oto koltuğu olmuşken arabaya da monte edilebilsin, bir yere gidip gelirken kolay olur.. Arabadan alıp doğrudan bebek arabasına yerleştirirsin.. Uyurken filan bebek iyi olur diye düşünüyorum. Zaten ikisi de alınacaksa travel sistemler ayrı ayrı almaktan çok da pahalıya gelmiyor.. Uygun fiyatlıları da var yani...

ben de sıvı deterjan almayı düşünüyorum.kıyafetleri giydirmeden önce yıkadınız mı.annem gerek yok dedi.ama ben yıkamayı düşüyorum.

Biz bütün kıyafetlerini yıkadık annemle, el örmelerini de hazır aldıklarımızı da.. Kayınvalidem el örmelerini yıkamaya gerek yok dedi ama yünler de sonuçta yere düşüyo, örerken bir sürü yerde sürünüyo.. Benim içim rahat etmedi. Bebeği dezenfekte edilmiş bir ortamda büyütme işini abartmayı ben de sevmiyorum ama yıkamak lazım bence..

Hımm yıldız andevaya gidiyorum ben de ve hep merak ediyorum doğumu
gerçi henüz başındayım ama merak işte
nasıl acaba,gerçekten rahat mı?
bir de fiyatlar ne durumda:44:

Hımm yıldız andevaya gidiyorum ben de ve hep merak ediyorum doğumu
gerçi henüz başındayım ama merak işte
nasıl acaba,gerçekten rahat mı?
bir de fiyatlar ne durumda:44:

Mrb
Rahat mı diye sorduğun hastane mi doğum mu acaba?:)))
Benim doğumum kolay oldu,genel anestezi almama rağmen 10 dk da içerden çıkmışım,yarım saat kadar sonrada bebişimi emzirdim.
Hastaneni rahatlığını soruyor isen mutlaka ki rahat tarafları var devlet hastaneleri gibi değil ama benim şansıma mı bilmem gece görevli olan hemşireler çok beceriksizdi ve de hastane çokkkkk sıcaktı bolca gecelik ve pijama götürmeni öneririm.
Fiyat konusuna gelince 1 milyar hesap çıkardılar halbuki 785 TL sezeryan doğum,20 tl hepatit b aşısı 800 vermemiz gerekiyordu sanırım refakatçiyede ücret alıyorlar.(

Kızlaaaaaaar.. .
Dün doğum yaptım spinal anestezi ile sezaryen.. 9:51'de minik boncuğum Defne doğdu. 50 cm ve 3310 gram. Ben beklediğimin aksine acayip heyecan yaptım, anesteziden önce başım döndü, midem bulandı filan.. Canlı canlı karnıyarık olucam diye gülerken meğer stres yapmışım Ama ameliyat gayet rahattı, korkmaya değecek bir şey değil.. Çok fazla ağrım olmadı, bir ya da iki saat kadar şiddetli oldu. Sonra hafif... Bugün öğlen hastaneden çıktık. Şimdi dikiş yerlerim doğrulup otururken kalkarken filan ağrıyor.. Bir de odamız aşırı sıcaktı, ve ben çok terledim, ona dikkat edin, omuzlarım felaket tutuldu Dikiş yerlerim kadar omuzlarım ağrıyor. Bir de bebeği çıkarıtrken kaburgaların altına bastırıyorlar ya, abanıyorlar desek daha doğru, orası da biraz ağrıyor.. Ama boncuğumun yüzüne bakınca hepsi geçiyoorr...
Çok güzel bir his, çok.. Darısı hepinizin kolayca kucağına almasına olsun bebişlrinizi..

Tebrikler, gözün aydın Sağlıkla büyüsün inşallah

tebrik ederim gözün aydın canım.. aramıza hoşgeldin allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahh

listemizde bilgilerini güncelledim canım..

Son düzenleme:

ne güzel.mutlu sona ulaştın.ben de zaman çabuk geçse diye bekliyorum.

ben de 37.haftaya kadar çalışıyorum.bizimki de yüzünü göstermedi.:83:

Fiyonk tebrikler,gözün aydın
Allah analı babalı büyütsün inşallah

Kızlar bir şey soracağım.
Dün eşimle dışarı çıktı,bebek odalarına bakmak için.
Kapalı yola giderken tam köşedeki Junior Bebe vardı,oraya gittik.
Bebek odaları 2000 TL.
Fiyat olarak belki normaldir bilemiyorum ama başka nerelere bakabiliriz ki bebek odası için?
Siz nerden ve ne kadara aldınız odalarınızı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…