Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ben de sıvı deterjan almayı düşünüyorum.kıyafetleri giydirmeden önce yıkadınız mı.annem gerek yok dedi.ama ben yıkamayı düşüyorum.
kesinlikle yıkanması gerekiyor kıyafetlerin tekstil atolyelerinde o kumaşlar ne ellerden geçiyor ben dalinin toz olanını kullanmıştım bitince dalan roxy aldım bundan daha memnunum

hayırlı olsun bebişin sana da geçmiş olsun

canım geçmiş sayfalara bakarsan bütün herkesin nerden ne kadara aldığını görebilirsin.. sanrım ilk sayfalarda olması gerekiyor. ben çilekten almıştım.. % 50 kampanya vardı ramazan bayramı öncesi.. komple odanın tüm ihtiyaçlarını ( lamba-büyüyen yatak- şifonyer- 2 kapaklı dolap- yatağın yatakları- uyku seti- perde- <askılık- ) 2.100 tl idi.. çileğin ürünleri kaliteli oluyor.. ve belli zamanlar güzel indirimleri oluyor.. tavsiye ederim..

Yasemin canım andeva yıldıza götürüyorum Eylül ü çok memnunum doktorumuzdan

sağol denizcim.. bende yaşam hastanesinde ümid başer' e başladım.. andeva yıldız bize çok uzak kalıyorda.. yaşamı tercih ettim.. bende çok memnunum.. ilgili alakalı bir doktor.. öpüyorum eylülüde senide

canım.. allah nazardan saklasın.. kızlar kibarcık olur.. öyle göstermez kendini herzaman kiloyu takma kafana doğumdan sonra hemencecik gidiveriyor anlamıyorsun bile.. yaşam hastanesinde de var canım yenidoğan yoğunbakım.. memorial hem pahalı hemde çok uzak değil mi canım ya .. tamam karar vermiş değilsin sanırım.. tekrar düşün derim

Hımm evet canım haklısın.
Çilek nerde var Antalya'da,sanki hiç gözüme çarpmadı:44:
Ben inceleyeyim ilk sayfaları.
Teşekkürler

Sağol canım.. Kiloyu çok takmıyorum aslında ama ufak da olsa sonra verebilecek miyim endişesi geliyo bazen ömrüm boyunca 60'lı kiloları yeni görüyorken 70'leri yarılamak biraz şaşırttı beni sanırsam..
Dediğin gibi hastaneye henüz karar vermiş değilim. Yaşam da Memorial'dan sonraki tercihim zaten. Parasını sağlık güvencem yaklaşık %80 karşılayacağı için çok dert etmiyorum şimdilik ama beni tek düşündüren -ve eşimin de sırf bu nedenle istemediği- sebep dediğin gibi uzak olması. Bakalım, hakkımızda hayırlısı.. :97:

Son düzenleme:
ben de 37.haftaya kadar çalışıyorum.bizimki de yüzünü göstermedi.:83:

37'ye kadar çalışacağız ama neler çekeceğiz acaba. Benim geçtiğimiz hafta başladı sıkıntılar ufaktan; nefesim daralıyor, ayaklarını ciğerime/kaburgama dayıyor ve canımı yakıyor, 2 gündür de sabah 4'te uyanıp geri uyuyamaz oldum, şimdiden muma mı dikiyor ne?!?

benim de ayağım şişmeye başladı.bizim kız da dayıor ayakları.ben hemen masaj yapıyorum kaburgaların altına ya da kolumu yukarı kaldırıyorum koltukta otururken koltuğun arkasına koyuyorum kolumu.biraz rahatlıyorum

Teşekkürler

konyaaltı tarafta migrosun önündeki yoldan giderken sağ tarafta çilek var.biraz ilerleyince solda kanz var,çok az daha gidersen sağda bebeji diye bir dükkan var.ben ordan aldım oda takımını.herşey bulabilirsin.çok ilgilier insanı çok sıkmıyorlar.orayı bir gör derim

Hımm tamam canım,çok teşekkür ederim

Teşekkürler

canım ben lara tarafında oturduğum için sampi kavşağının o tarafta var bir çilek karı koca işletiyorlar ordan aldık biz.. birde koçtaşa giderken sağda var..

Ayy küçücük hamilecik yasemincik

yaa küçüktü daha şimdi doğduda 23 günlük oldu bile

bencede hayırlısı olsun canım

Kızlar güzel dileklerinize teşekkür ederim çok..
Bebişle uğraşmak çokkeyifli, uykudan bile tatlı, gecenin bir yarısı oturup bakışıyoruz mutlu mutlu
Ama göğüslerim bir felaket.. Emzirirken neredeyse ağlayacak oluyorum.. Doktor garmastan vermişti, sütünü sürersen de iyigelir dediler, ama ikisi de bana mısın demiyor.. Daha etkili bir çözüm bileniniz var mı?

arkadaşlar doğum yapmama daha çok var ama ben şimdiden hastane çantası için neler gerekir bunları araştırmaya başladım ..Özellikle andeva yıldız hastanesinde doğum yapan arkadaşlarımdan rica ediyorum..neler götürdünüz nelere ihtiyacınız oldu..birde benim doğumun hazirana denk geleceği için bebek için sizce hastane çantasına battaniye gibi şeyler koymama gerek olur mu ? o sıcaklarda daha yazlık şeyler götüreyim diyorum ..

siz ne diyorsunuz tavsiyelerinizi bekliyorum :)

ayyy geçmiş olsun.ne iyi gelir bilemiyorum ki

Merhaba... Aranıza yeni katılıyorum henüz hamileliğim çok yeni 5+4 ama içim kıpır kıpır sizlerin paylaşımlarını okumak çok zevkli.Bebişlerine kavuşmuş ve henüz onları bekleyen tüm arkadaşların bebeişleri hayırlı olsun

soğan suyu iyi gelir diye söylemişlerdi çok şükür benim ihtiyacım olmadı

tatlı bir heyecan sende de başladı.çok güzel anılar olarak hatırlayacağız inşallah.

Merhabalar kızlar..
Bugün, sonunda bebek karyolası ve şifonyerini sipariş verdim, cicili bicili şeyleri sevmediğim için dön dolaş kürkçü dükkanına yani Mothercare'e gidip oradan aldım. Haftaya gelir dediler, hadi hayırlısı..
Yatak olarak da İşbir Yatak'ın sünger olan bebek yatağından almaya karar verdim ama malum artık hemen yoruluyoruz, o da cumartesi'ye kaldı. Ama bi de park yatak var, onun ebatına uygun yatak nerden bulacağımı bilmiyorum.
Alt açma minderi olarak ne önerirsiniz kızlar?
Bir de funnababy'den alışveriş yapanınız var mı? Çok güzel havlu, nevresim ve uyku setleri var ama fiyatları epey tuzlu. Değer mi acaba diye düşünüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…