- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 38
kesinlikle yıkanması gerekiyor kıyafetlerin tekstil atolyelerinde o kumaşlar ne ellerden geçiyor ben dalinin toz olanını kullanmıştım bitince dalan roxy aldım bundan daha memnunumben de sıvı deterjan almayı düşünüyorum.kıyafetleri giydirmeden önce yıkadınız mı.annem gerek yok dedi.ama ben yıkamayı düşüyorum.
Kızlaaaaaaar.. .
Dün doğum yaptım spinal anestezi ile sezaryen.. 9:51'de minik boncuğum Defne doğdu. 50 cm ve 3310 gram. Ben beklediğimin aksine acayip heyecan yaptım, anesteziden önce başım döndü, midem bulandı filan.. Canlı canlı karnıyarık olucam diye gülerken meğer stres yapmışım Ama ameliyat gayet rahattı, korkmaya değecek bir şey değil.. Çok fazla ağrım olmadı, bir ya da iki saat kadar şiddetli oldu. Sonra hafif... Bugün öğlen hastaneden çıktık. Şimdi dikiş yerlerim doğrulup otururken kalkarken filan ağrıyor.. Bir de odamız aşırı sıcaktı, ve ben çok terledim, ona dikkat edin, omuzlarım felaket tutuldu Dikiş yerlerim kadar omuzlarım ağrıyor. Bir de bebeği çıkarıtrken kaburgaların altına bastırıyorlar ya, abanıyorlar desek daha doğru, orası da biraz ağrıyor.. Ama boncuğumun yüzüne bakınca hepsi geçiyoorr...
Çok güzel bir his, çok.. Darısı hepinizin kolayca kucağına almasına olsun bebişlrinizi..
Fiyonk tebrikler,gözün aydın
Allah analı babalı büyütsün inşallah
Kızlar bir şey soracağım.
Dün eşimle dışarı çıktı,bebek odalarına bakmak için.
Kapalı yola giderken tam köşedeki Junior Bebe vardı,oraya gittik.
Bebek odaları 2000 TL.
Fiyat olarak belki normaldir bilemiyorum ama başka nerelere bakabiliriz ki bebek odası için?
Siz nerden ve ne kadara aldınız odalarınızı?
Yasemin canım andeva yıldıza götürüyorum Eylül ü çok memnunum doktorumuzdan
Bugün 32. hafta kontrolümüze gittik, her şey normal dedi doktor. Bizim kız yine pozisyon vermedi, fotoğraf alamadım :) Bu arada ben de kız olduğu kesin di mi, doğumda süpriz olanları duyuyorum diyince güldü doktor evet kesin dediRaporu da aldım, 37. haftaya kadar çalışacağım.
74 kilo olmuşum. Toplamda aldığım kilo 13 oldu şimdiden..Biri beni durdursunnnn
Bir de Medical Park'ta doğum yapmaktan vazgeçtim. Evime uzak olsa da Memorial'a döndüm yüzümü. Bu arada Memorial'da da yeni doğan yoğun bakım varmış..
canım geçmiş sayfalara bakarsan bütün herkesin nerden ne kadara aldığını görebilirsin.. sanrım ilk sayfalarda olması gerekiyor. ben çilekten almıştım.. % 50 kampanya vardı ramazan bayramı öncesi.. komple odanın tüm ihtiyaçlarını ( lamba-büyüyen yatak- şifonyer- 2 kapaklı dolap- yatağın yatakları- uyku seti- perde- <askılık- ) 2.100 tl idi.. çileğin ürünleri kaliteli oluyor.. ve belli zamanlar güzel indirimleri oluyor.. tavsiye ederim..
bende 13+2 haftalık hamileyim.. daha bir iğne bile almadım :)) sen kaç haftalıksın ??
allah tamamına erdirsin sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :Saruboceq:
canım.. allah nazardan saklasın.. kızlar kibarcık olur.. öyle göstermez kendini herzaman kiloyu takma kafana doğumdan sonra hemencecik gidiveriyor anlamıyorsun bile.. yaşam hastanesinde de var canım yenidoğan yoğunbakım.. memorial hem pahalı hemde çok uzak değil mi canım ya .. tamam karar vermiş değilsin sanırım.. tekrar düşün derim
ben de 37.haftaya kadar çalışıyorum.bizimki de yüzünü göstermedi.:83:
37'ye kadar çalışacağız ama neler çekeceğiz acaba. Benim geçtiğimiz hafta başladı sıkıntılar ufaktan; nefesim daralıyor, ayaklarını ciğerime/kaburgama dayıyor ve canımı yakıyor, 2 gündür de sabah 4'te uyanıp geri uyuyamaz oldum, şimdiden muma mı dikiyor ne?!?
Hımm evet canım haklısın.
Çilek nerde var Antalya'da,sanki hiç gözüme çarpmadı:44:
Ben inceleyeyim ilk sayfaları.
Teşekkürler
konyaaltı tarafta migrosun önündeki yoldan giderken sağ tarafta çilek var.biraz ilerleyince solda kanz var,çok az daha gidersen sağda bebeji diye bir dükkan var.ben ordan aldım oda takımını.herşey bulabilirsin.çok ilgilier insanı çok sıkmıyorlar.orayı bir gör derim
Hımm evet canım haklısın.
Çilek nerde var Antalya'da,sanki hiç gözüme çarpmadı:44:
Ben inceleyeyim ilk sayfaları.
Teşekkürler
Ayy küçücük hamilecik yasemincik
Sağol canım.. Kiloyu çok takmıyorum aslında ama ufak da olsa sonra verebilecek miyim endişesi geliyo bazenömrüm boyunca 60'lı kiloları yeni görüyorken 70'leri yarılamak biraz şaşırttı beni sanırsam..
Dediğin gibi hastaneye henüz karar vermiş değilim. Yaşam da Memorial'dan sonraki tercihim zaten. Parasını sağlık güvencem yaklaşık %80 karşılayacağı için çok dert etmiyorum şimdilik ama beni tek düşündüren -ve eşimin de sırf bu nedenle istemediği- sebep dediğin gibi uzak olması. Bakalım, hakkımızda hayırlısı.. :97:
Kızlar güzel dileklerinize teşekkür ederim çok..
Bebişle uğraşmak çokkeyifli, uykudan bile tatlı, gecenin bir yarısı oturup bakışıyoruz mutlu mutlu
Ama göğüslerim bir felaket.. Emzirirken neredeyse ağlayacak oluyorum.. Doktor garmastan vermişti, sütünü sürersen de iyigelir dediler, ama ikisi de bana mısın demiyor..Daha etkili bir çözüm bileniniz var mı?
Kızlar güzel dileklerinize teşekkür ederim çok..
Bebişle uğraşmak çokkeyifli, uykudan bile tatlı, gecenin bir yarısı oturup bakışıyoruz mutlu mutlu
Ama göğüslerim bir felaket.. Emzirirken neredeyse ağlayacak oluyorum.. Doktor garmastan vermişti, sütünü sürersen de iyigelir dediler, ama ikisi de bana mısın demiyor..Daha etkili bir çözüm bileniniz var mı?
Merhaba... Aranıza yeni katılıyorum henüz hamileliğim çok yeni 5+4 ama içim kıpır kıpır sizlerin paylaşımlarını okumak çok zevkli.Bebişlerine kavuşmuş ve henüz onları bekleyen tüm arkadaşların bebeişleri hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?