Merhabalar kızlar..
Bugün, sonunda bebek karyolası ve şifonyerini sipariş verdim, cicili bicili şeyleri sevmediğim için dön dolaş kürkçü dükkanına yani Mothercare'e gidip oradan aldım. Haftaya gelir dediler, hadi hayırlısı..
Yatak olarak da İşbir Yatak'ın sünger olan bebek yatağından almaya karar verdim ama malum artık hemen yoruluyoruz, o da cumartesi'ye kaldı. Ama bi de park yatak var, onun ebatına uygun yatak nerden bulacağımı bilmiyorum.
Alt açma minderi olarak ne önerirsiniz kızlar?
Bir de funnababy'den alışveriş yapanınız var mı? Çok güzel havlu, nevresim ve uyku setleri var ama fiyatları epey tuzlu. Değer mi acaba diye düşünüyorum...
bebek şekerleri yapmak için aksesuar alabileceğim nereler var.toptancı olabilir,uygun fiyata satan yerler arıyorum
bebek şekerleri yapmak için aksesuar alabileceğim nereler var.toptancı olabilir,uygun fiyata satan yerler arıyorum
Merhaba kışlahan çarşısının karşı tarafında (kapalı yol tarafı) küçük bir ara sokak var o sokakta birkaç dükkan ileride solda küçük bir yer bebek şekerleri,nikah şekerleri, kapı süsleri,kına malzemeleri filan satıyo orada hem hazır hemde kendin yapabilmen için toptan malzemeleri var fiyat olarak uygun olarak biliyorum arkadaşım bebek şekerlerini orada yaptırdı başka yerlere göre daha uygundu.bende geçmişte kına malzemelerimi almıştım oradan aklımda belki istediğin gibi birşeyler vardır..
ben malzemeleri netten sipariş ettim süslübebe diye bir siteden fiyatları fena değil istersen bir görüş
o ara sokağa girmiiştim ama dikkatli bakmadım sanırım.tekrar bakayım.aslında eşim gereksiz görür böyle şeyleri.daha söylemedim ona.fiyetı uygun olursa söyleyeceğim.
Sessizleşti Antalya.. Doğumlar mı başladı yoksa rehavet mi çöktü kızlar? Şahsen benim için 2. seçenek geçerli, ağırlaştım iyice, akşam erkenden uyuyakalıyorum. Alışverişler için son haftaları beklemekten vazgeçmem isabet olmuş, bir tek bebek karyolası ve yatağı kaldı alınacak. Hiiç hareket etmek istemiyorum, işe gitmek istemiyorum artıııık :84:
Hımbıllaştıkça da kilo alıyorum tabii :) Yürüyüş yap deyip duranlara da "kolaysa sen yürü" isimli parçayı armağan etmek istiyorum :92:
ben de zorluyorum kendimi uyumamak için, sağı solu topluyorum falan, oturursam -ki ciğerime baskı yaptığından oturamıyor, uzanıyorum direkt- hemen ağırlık çöküyor. Bebeğin odasını hazırlamaya başladığımızdan bahanem oluyor ayakta dolaşmak için.:86:ben de uykuyu sever oldum.okuldan gelinde uyuyorum.sonra yemek sonra uyku.gece de güzel bir uyku.bugün biraz dayandım okuldan gelince uymadım.35.haftadayımbakalım bebek ne zaman gelecek.yürüyüş ben de düzenli yapmıyorum doğrusu.bazen okula yürüyorum 10 dakika.bugün yolu biraz uzattık zorlandım.
arkadaşlar medical park'ta tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mı?
Sessizleşti Antalya.. Doğumlar mı başladı yoksa rehavet mi çöktü kızlar? Şahsen benim için 2. seçenek geçerli, ağırlaştım iyice, akşam erkenden uyuyakalıyorum. Alışverişler için son haftaları beklemekten vazgeçmem isabet olmuş, bir tek bebek karyolası ve yatağı kaldı alınacak. Hiiç hareket etmek istemiyorum, işe gitmek istemiyorum artıııık :84:
Hımbıllaştıkça da kilo alıyorum tabii :) Yürüyüş yap deyip duranlara da "kolaysa sen yürü" isimli parçayı armağan etmek istiyorum :92:
durumlaer aynı desenize ben de oyleyım hep uyusam hep uyusam bahar yorgunlugununda etkısı var mı bilmiyorum ama kendımı zorlamasam sabah aksam mutemadıyen uyuyacagım. Yuruyus de aynı sekılde o kadar halsızım kı yuruyus falan hak getıre...
Evet ya, özellikle son haftalarda yürümeli diyorlar, son haftalarda parmağını kaldırabiliyor mu insan??
Sen benden 2 hafta kadar öndesin.. Benim doğum iznime de 2 hafta kaldı, senin haftana, hatta azıcık ilerisine ışınlanmak istiyorummmmm, sonra da zaman hiç geçmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?