Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

benim park yatak aldığım yerde yatağı da vardı.dedğin yeri bilmiyorum.çok pahalı şeylere pek yönelmiyorum.

bebek şekerleri yapmak için aksesuar alabileceğim nereler var.toptancı olabilir,uygun fiyata satan yerler arıyorum

bebek şekerleri yapmak için aksesuar alabileceğim nereler var.toptancı olabilir,uygun fiyata satan yerler arıyorum

Merhaba kışlahan çarşısının karşı tarafında (kapalı yol tarafı) küçük bir ara sokak var o sokakta birkaç dükkan ileride solda küçük bir yer bebek şekerleri,nikah şekerleri, kapı süsleri,kına malzemeleri filan satıyo orada hem hazır hemde kendin yapabilmen için toptan malzemeleri var fiyat olarak uygun olarak biliyorum arkadaşım bebek şekerlerini orada yaptırdı başka yerlere göre daha uygundu.bende geçmişte kına malzemelerimi almıştım oradan aklımda belki istediğin gibi birşeyler vardır..

o ara sokağa girmiiştim ama dikkatli bakmadım sanırım.tekrar bakayım.aslında eşim gereksiz görür böyle şeyleri.daha söylemedim ona.fiyetı uygun olursa söyleyeceğim.

o ara sokağa girmiiştim ama dikkatli bakmadım sanırım.tekrar bakayım.aslında eşim gereksiz görür böyle şeyleri.daha söylemedim ona.fiyetı uygun olursa söyleyeceğim.

sol tarafta biraz ileride köşede kalıyor önünede birşeyler koyuyorlar bulabilirsin inşallah istediğin gibi birşeyler belki eşinde ikna olur kendin yaparsan dahada uygun olur

uzuuun zamandır yazamadım buraya..yeni annelerimiz bebeklerini büyütmüş bile:))..biz 34.haftadayız artık..az kaldı
31 den beri oğlum dönmüş durumda..bakalım 40 a kadar bekler mi:))..
medisu hastanesine devam eden var mı içinizde???

antalyalı anne adayları !!! anneleri !!! Dr. Özgür KAVAZ' ın hastaları !!!... Özgür Bey Medisu hastanesinden ayrıldı..Akdeniz Şifa Hastanesinde muayenelerine başladı.. bilgilerinize :81:

Özlem canım teşekkürler
Bugün Özlem'in tavsiyesi ile miniço'ya gittik.
Allah'ım neler neler var öyle.
Hem çeşit çok hem de fiyatlar her keseye uygun..
Bayıldım ben

Sessizleşti Antalya.. Doğumlar mı başladı yoksa rehavet mi çöktü kızlar? Şahsen benim için 2. seçenek geçerli, ağırlaştım iyice, akşam erkenden uyuyakalıyorum. Alışverişler için son haftaları beklemekten vazgeçmem isabet olmuş, bir tek bebek karyolası ve yatağı kaldı alınacak. Hiiç hareket etmek istemiyorum, işe gitmek istemiyorum artıııık :84:
Hımbıllaştıkça da kilo alıyorum tabii :) Yürüyüş yap deyip duranlara da "kolaysa sen yürü" isimli parçayı armağan etmek istiyorum :92:

ben de uykuyu sever oldum.okuldan gelinde uyuyorum.sonra yemek sonra uyku.gece de güzel bir uyku.bugün biraz dayandım okuldan gelince uymadım.35.haftadayımbakalım bebek ne zaman gelecek.yürüyüş ben de düzenli yapmıyorum doğrusu.bazen okula yürüyorum 10 dakika.bugün yolu biraz uzattık zorlandım.

ben de zorluyorum kendimi uyumamak için, sağı solu topluyorum falan, oturursam -ki ciğerime baskı yaptığından oturamıyor, uzanıyorum direkt- hemen ağırlık çöküyor. Bebeğin odasını hazırlamaya başladığımızdan bahanem oluyor ayakta dolaşmak için.:86:
Yürüyüş içinse tek şansım öğle araları, uzak yerlerde yiyorum yemeği
Şu an gecenin 03:40'ı Bizimkini bi saat önce bi hıçkırık tuttu, 15 dakika boyunca geçmedi döndü durdu yavrucak.. Olan bana oldu uyuyamadım da tekrar Yarın iş yerinde bu kafayla neler başarırım kim bilir

merhaba
yaşam hastanesinde gebelik takibi yaptıran yada dogum yapan arkadaşlar var mı aranızda????

durumlaer aynı desenize ben de oyleyım hep uyusam hep uyusam bahar yorgunlugununda etkısı var mı bilmiyorum ama kendımı zorlamasam sabah aksam mutemadıyen uyuyacagım. Yuruyus de aynı sekılde o kadar halsızım kı yuruyus falan hak getıre...

Evet ya, özellikle son haftalarda yürümeli diyorlar, son haftalarda parmağını kaldırabiliyor mu insan??
Sen benden 2 hafta kadar öndesin.. Benim doğum iznime de 2 hafta kaldı, senin haftana, hatta azıcık ilerisine ışınlanmak istiyorummmmm, sonra da zaman hiç geçmesin

Son düzenleme:

benim de 2 hafta kaldı izne çıkmama.1 nisan son güngündüz yoruluyorum o nedenle gün boyu gözüm takvimde,az kaldı diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…