Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
maşallahhh maşallahhhh

sağlıklı olsun da kızlar gvarsın geç hissedelim demi ama kaydirigubbakcemile5

canım neyne.net diye bir site var... orada bebeklerimize ne tür mabilya almamız gerektiği ile ilgili bilgiler veriyor... ne suntalem ne mdf önermiyorlar... ama sen kendin gir iyice dinle.. belki fikir edinirsin... allah var ya burayı dinleyince iyiki çilek almışım dedimm...

ayrıca kızlar bu sitede çok güzel gçsteriyor hafta hafta bebek gelişimini.. tavsiye ederim...

iki gündür site bakımdaydı..yazamayınca okuyamayınca baya sıkıldım ben ya kaydirigubbakcemile3

çok alışmışım sizlere ohaoldumsmile özledim sizleri kızlar olumunekankayizsmile

kızlar hepinize iyi bayramlar.Bu bebişlerimizle olan ilk bayramımız kaydirigubbakcemile3 sonuçta biz onları göremesekte onlar şuanda aramızda Nice bayramlara...

Sevdiklerimizle... Bebeklerimizle... Daha nice nice bayramlara...

Eklentiler

• $babmsiobuz9nx572s.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 36
kızlar iyi bayramlar.sevdiklerimizle bebişlerinizle uzun bayramlar geçirmeniz dileğiyle...

teşekkür ederim canım
bu arada herkesein bayramı kutlu olsun opuyorumnanaktan

renkleri var evet geçen başka yerde gördüm içinde ana kucağı yoktu 95 tl dedi iyi ki almışım dedim bende

En Ucuz e-bebek Maazas- Enes Bebe| eyiz ve Gereleri | TRKYE'NN EN UCUZU burdan bakabilirsin ürünlere sitesi bu

muratpaşa camisinin ordaki fortis bankasının arkatarafına düşüyor arada hemen ordaki dolmuş durağındna eski otogara yürüynce hemen solda ilk arada

sağol canım :)) ayın 17 sinde cinsiyetimizi öğrenince gidicem mutlaka... sitedeki fiyatlar doğruysa fiyatlar çok uygun... ziyaret etmek lazım..

evet enes bebe de fiyatlar böyle bende gittim bir kaç parça aldım uygun geldi ama kışlahanın ordaki miniçoyuda tavsiye ederim ordakilerde çok güzel:)) bu arada bütün antalyalı hamişlerin bayramı kutlu olsun bayanssulusmile

aramıza hoşgeldin canım a.s.katılımlarını bekliyoruz seninde...

miniçoyu biliyorum gittim... evet fiyatları uygun ama enes bebe daha uygun geldi bana... enes bebenin internet sitesinde 11 li hastane çıkış fiyatları bile uygun... miniçoda bu kadar uygun değildi...

evet haklısın bende kıyafet,battaniye,havlu gibi ufak şeyleri enes bebeden aldım büyük park yatak anakucağı biberon seti banyo seti gibi şeyleri miniçodan aldım allaha şükür ben tamamladım eksiklerimi çünkü az kaldı bayramdan sonrada çantamı hazırlayacağım sizin daha var gezer bakarsınız benim ilk aylarım hep mide bulantısıyla hastanelerde geçti ben pek gezemedim ama çok şükür herşey yetişti bir kuzucuk kaldı hepimizin kuzuları hayırlarla gelirler inşallah :kedi:

canım allah bir avazda kurtarsın derler sanırım :Saruboceq: allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin canım :Saruboceq: darısı başımıza artık... ama dediğin gibi benim epey zamanım var... bakalım hayırlısı.. allah yardımcın olsun tekrar..

ha bişey sorucam.. sitelerde gezerken bebeğinizde gaz problemi olmasın istiyorsanız 2 nar tanesinin suyunu sıkın ağzına ne gaz problemi oluyor nede başka bişi diye yazıyorlardı.. doğumuna az kalmış.. okudun mu bilmiyorum ama denemeyi düşünüyormusun...

fırsat buldukça bizleri haberdar edersen süper olur :)))

evet okudum ama bilmiyorum ya ar suyu çok asitli küçücük midesi yanmasın sonra bu konuda kararsızım artık kısmet o zaman gelince bakarız ama göğüslerim için soğanı mutlaka düşünüyorum çatlamasınlar diye bu arada iyi dileklerin için teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan

Hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun kızlar güzel haberlerle dolu bol kahkahalı iyi haftalar diliyorum

kızlar herkese merhaba ben manavgatta kadin doğumcu arıyorum hamile kalmak istiyorum iyi bir doktor bulamadım antalyada da olur bildiğiniz iyi bir doktor varmı özel hastanede olur yardım lütfenn :sinifsinif:

canım tüp bebeklemi aşılama ile mi yoksa normal yollarla mı hamile kalmak istiyorsun anlayamadım???

ben polikistikoverdim... 1 sene dolaştım.. her iyi denilen doktora gittim.. hepsi bişey yaptı ama olmadı... çözümü bulamadılar.. derdime şifa olamadılar...

medisu hastanesi var antalyada... özgür kavaz benim doktorum.. tek ilaçla hamile kaldım... şuan 16 hafta 3 günlük hamileyim... allahım tamanına erdirsin.. halada özgür beye gidiyorum.. seviyorum doktorumu memnunum hemde çok...

ama herkesin doktoru kendine göre iyi, kendine göre başarılı olduğu için kişiden kişiye iyilik başarı değişir...

ben doktorumu tavsiye edebilirim...en azından denersin...

allah yardımcın olsun.. tez zamanda allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin:Saruboceq:

kızlar herkese merhaba ben manavgatta kadin doğumcu arıyorum hamile kalmak istiyorum iyi bir doktor bulamadım antalyada da olur bildiğiniz iyi bir doktor varmı özel hastanede olur yardım lütfenn :sinifsinif:

Ben Jinefem İbrahim Tırak beye gidiyorum bende çok memnunum ayrıca bir isim daha var bildiğim süper tatlı bir bayan doktor Aslı Vural Sesver arada onada görünüyorum

sağolun kızlar biz ocaktan beri korunmuyoruz temmuzda muayene olduk eşimde bi sorun çıkmadı bendede yok dedi doktor muammer öztürk e gittim ant yaya onu çok övmüşleri ama lh:19 olduğu halde bir sorun yok dedi bana bende geldim kk da araştordım yüksek olduğunu gördüm para tuzaklarına düşmek istemiyorum açıkçası dürüst bir doktor arıyorum bu dediğiniz doktorlara görüncem bu ay hayıt tohumu kullanıyorum bakalım lh seviyem inş.düşmüştür kendi doktorumuz olduk...
yasminkamu tebrikler canım Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla al bebeğini inş.kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…