ben 18. haftamda hissetmeye başladım elimle iyicene yokluyunca hissediyordum tabi birde tekme anına denk gelirsem ama şimdi elimi koymama bile gerek kalmıyor dışardan izleyincede göbüşüm kalkıp iniyor fark ediliyor babası izliyor çok muhteşem bir duygu kaç gündür gündüzleri uyuyordu bugünse sabahtır tepikliyor anasını prensesi
ya kızlar şu mobilya işini nasıl yapıcaz...heryere baktım 2000 tl dan aşağı mdf mobilya yok.antalyada bebek mağazası ne kadar azmış ya.ne konyaaltı kaldı,ne kışlahan,ne şarampol,ne mobilyacılar.sizin söyleyebileceğiniz yerler varmı bu arada hiç sanayi deki mobilya mağazalarına baktınız mı ?
teşekkür ederim canımcanım şoook şeker halı...zemuszemus en sevdiğim çizgi kahramandır twety kaydirigubbakcemile3
set de güzel... fiyatıda güzel.. yalnız ben nerden aldığını tam anlayamadım ya... bir daha tarif edersen çok olmuş olurmuyum bilmiyorumkismile
ayrıca başka renkleri varmıydı ??
allah güle güle kullanmak nasip etsin annesi...:Saruboceq:
teşekkür ederim canım
bu arada herkesein bayramı kutlu olsun opuyorumnanaktan
renkleri var evet geçen başka yerde gördüm içinde ana kucağı yoktu 95 tl dedi iyi ki almışım dedim bende
En Ucuz e-bebek Maazas- Enes Bebe| eyiz ve Gereleri | TRKYE'NN EN UCUZU burdan bakabilirsin ürünlere sitesi bu
muratpaşa camisinin ordaki fortis bankasının arkatarafına düşüyor arada hemen ordaki dolmuş durağındna eski otogara yürüynce hemen solda ilk arada
evet enes bebe de fiyatlar böyle bende gittim bir kaç parça aldım uygun geldi ama kışlahanın ordaki miniçoyuda tavsiye ederim ordakilerde çok güzel:)) bu arada bütün antalyalı hamişlerin bayramı kutlu olsun bayanssulusmile
evet haklısın bende kıyafet,battaniye,havlu gibi ufak şeyleri enes bebeden aldım büyük park yatak anakucağı biberon seti banyo seti gibi şeyleri miniçodan aldım allaha şükür ben tamamladım eksiklerimi çünkü az kaldı bayramdan sonrada çantamı hazırlayacağım sizin daha var gezer bakarsınız benim ilk aylarım hep mide bulantısıyla hastanelerde geçti ben pek gezemedim ama çok şükür herşey yetişti bir kuzucuk kaldı hepimizin kuzuları hayırlarla gelirler inşallah :kedi:
Hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun kızlar güzel haberlerle dolu bol kahkahalı iyi haftalar diliyorum
kızlar herkese merhaba ben manavgatta kadin doğumcu arıyorum hamile kalmak istiyorum iyi bir doktor bulamadım antalyada da olur bildiğiniz iyi bir doktor varmı özel hastanede olur yardım lütfenn :sinifsinif:
Ben Jinefem İbrahim Tırak beye gidiyorum bende çok memnunum ayrıca bir isim daha var bildiğim süper tatlı bir bayan doktor Aslı Vural Sesver arada onada görünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?