Yöresel Tarif Antep Mutfaği

Yöresel Yemekler
ellerinize sağlık yemekler süper görünüyor,insanın iştahı kabarıyor sizin mutfağınızı görünce.ben bir kez içli köfte yapmıştım ama hep dağıldı,çiğ köfte yapmayı biliyorum onuda yaparım nadirende olsa..ama hepsi süper tarifleriniz için teşekkürler hepsini deniyeceğim umarım yapabilirim çünkü değişik şeyler denemeye bayılırım..CADIARZU

içli köftenin püf noktası dışının çok iyi yorulmuş olması ve içinin harcının soğuk olması gerekir.ve bol yağda kızartılması gereki
hepsini denemeni tavsiye ederim:1hug:

aynen içli köfteden bile çok severim:))))))))))))

merhabalar ben aranıza bugün katıldım, nasılsınız

inşallah çok zor değildir canım ben çok severim antep yemeklerini genelde patlıcan ağırlıklı oluyor benimde favorimdir patlıcan dörtgözle bekliyorum tariflerini

bende heyecanla bekliyorum antep yemeklerine bayılırım birkaç tanesini biliyorum ama hepsini öğrenmek beni mutlu eder canım şimdiden teşekkürler sevgiler

zeytincim hadi ama ver şu tarifleri de ama şöyle kalbe gidenlerden olsun kayınvalideminkinden daha güzel yapmalıyım...çabuk çabuk çabuk eşim şaşırsın şöyle bi:):):)

Antep yemekleri harikaymış:roflol:

nan nerdesin zeytingözlüm senden öğreneceklerimiz vardı:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…