Antidepresan kullandığını eş adayına soylemek

Ne karaktersiz adammış sanki hırsızlık yapıyorsunuz? .ok yesin!

Bence depresyon çok ciddi bir hastalık, ilaçlarınızı doktorunuz aksini söylemediği sürece bırakmayın. Ve açıkça kendiniz olamadığınız bir ilişkide uzun vadeli mutlu olma ihtimaliniz de olmadığı için saklamayın. Evlilik denen şey iyi günde kötü günde.. eşiniz size iyi gelecek biri olmalı sevgisiyle, elinizde olmayan rahatsızlığından kötü hissettirecek biri değil. Geçmiş olsun çok

Bekarken bende kullaniyordum ve esimle flort donemimizde bunu paylasmadim nisandi evlilikti devam etttim bebek dusundugumde kontrollu olarak biraktim

İnsanlar zaten zor olan hayat şartlarına bir yenisini eklemek istemiyor. Kendi içinde huzurlu, ruh sağlığı yerinde insanlarla birliktelik istiyor. Ben hak veriyorum da. Kimse zor olanı sevip düzeltmek istemiyor. Hazır düzgün varken neden mutlusu, huzurlusuyla birlikte olmayayım diyor. Onları da anlamak lazım.
Ha bence antidepresan kullanmak günümüzde çoğu insanın temel ihtiyaçlarından olmalı. Kimsede kusursuz bir ruh sağlığı YOk sonuçta.

Ne güzel öğrenmiş ve ne mal olduğunu belli etmiş , her ilaç kullanan deli sanki bir de sağlıklı olacak kimlerin eline düştük..

Antidepresan şu zamanda kim gitse doktora doktor verir. Çünkü bence hemen hemen herkesin ihtiyacı var. Ayrıca sen antidepresan kullanıyorsun diye eş adayın kaçıyorsa mümkünse yanında olmasın o aday ya da eş. Bende eşimle daha sevgiliyken kullandım eşim gidip almıştı ilaçlarımı hiçte deli muamelesi yapmadı zaten yapsaydı yanımda olamazdı.

Eger antidepresan kullaniyorum dediginde kaciyorsa kacsin
O ki senin yaninda olmali hatta antidepresanlari birakip düzelmen icin yardim etmeli.
Seni anlamiyorsa yol ver gitsin..

Partner vs. fark etmez, antidepresana abartılı tepki gösteren tüm kadın-erkek kişilerine uyuz oluyorum ben. Bir de ilaçsız depresyonu aşmakla ilgili kulaktan duyma, beylik cümleleri olur. Sanırsın kendileri pollyanna türevleri. Madem rahatsız oluyor, de ki ona senin desteğinle, yardımınla bırakırım, doktor kontrolünde olacak şekilde.
O adamla ilgili bir konu açmıştın ya da mesajlarında bahsetmiştin. tulipa Aşmakta zorlandığın biriydi ve dengesiz tavırları vardı yanlış hatırlamıyorsam. Yani bir sıcak bir soğuk bir tipti sanıyorum.
Umarım seni üzmez bu sefer.

Antidepresanları dr hemen yazıyor .git doktora sevgilimden ayrıldım çok ağlıyorum dayanamıyorum vs de tak yazar antıdepresanı .
Bence bu eş adayın için değil kendin için o ilaçları kontrollü bir şekilde bırakmalısın .ruh sağlığını onarmak kendi elinde .

Eş adayına söylenmesi gerekir bence sağlıkla alakalı ne varsa saklanmamalı kartlar açık oynanmalı seviyorsa zaten her koşulda yanınızda kalacak ama şüpheleri ve güven eksiği varsa bir bahaneyle sizden uzaklaşıp terk edecektir

Eş adayına söylenmesi gerekir bence sağlıkla alakalı ne varsa saklanmamalı kartlar açık oynanmalı seviyorsa zaten her koşulda yanınızda kalacak ama şüpheleri ve güven eksiği varsa bir bahaneyle sizden uzaklaşıp terk edecektir

İlaci birak demis sizde hemen olmaz demissiniz keske sana mi sorcam deseydiniz. İlaci doktor kontrolunde alirsinz birisi dedi diye ilac mi birakilir ?Saglik buu ruh sagligi ki her seyden onemli bir de sagliciyiz diyorsunuz bosuna okumus beyefendi baskasini bulun kendinize

Bizim sağlık sektöründe afedersiniz ama böyle mal çok. Birde sağlık okumuşsun ya. Ne olduğunu bilmesen amenna. Bilmeden mezun oluyorsan o daha fena. Bence bu adamdan bir yol olmaz. Hatta ona da ciddi tedavi lazım.

agrı kesici içtiğiniz zaman söylüyor musunuz? öyle manasız işte

doktorum kalp sorunum sebebiyle prozac verdi, daha rahat olup da kalbim az zorlansin diye. kullaniyorum, esime de soyledim. bir terbiyesizlik yapsa kim delirtti acaba derim.

doktorunuz rahatama sebebiyle verdiyse soylemenize gerek yok herkes kullaniyor artik; ancak psikiyatrik bi rahatsizliginiz varsa elbette ki saklamamalisiniz.

Dünyaca ünlü bir psikiyatrinin sözünü söylüyorum hemen.
Bize hiç bir zaman gerçek hastalar gelmez , gerçek hastaların hasta ettikleri gelir.
Eş adayıniz bu konuda bir sey derse bu sözü hatırlatın ben öyle yapıyorum.

Zaten baştan su koyuvermiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…