Antidepresan kullandığını eş adayına soylemek

Merhaba sevgili tulipa , epeydir görüşmemiştik umarım çok iyisindir=)
Daha önce denediğin bu adamı bir daha deneme lütfen, sağlıkçı olup bu denli önyargılara sahip bir adamla mutlu olamazsın bence. Çocuk konusu zor bir durum üstelik, öyle zamanla hallolacak bir şey değil , net kararlar almak gerekli, bence vazgeç bu adamdan, sürekli bahane bulunması hoş değil, insanların psikolojik sorunları olabilir, sonuçta zor bir sektörde çalışıyorsunuz çok ağır bir hastalık olmadıkça söz konusu bile edilmemeli böyle şeyler. Bu adam hiç sağlam ayakkabı gibi gelmedi bana, seni üzmesine izin verme

zevkine mi kullanıyorsunuz ki bırakacaksınız? soylenmeli bence. Yani evlilik hastalıkta sağlıkta ya, o yüzden.

Hayır ben normal konuşuyordum.Acik konuşacam dedi."Seni hep izliyorum.Cocuklarim olmasa çoktan senle evlenmiştim" dedi.Ama bazı sorunlar var onları düzeltirsen senle olabilirim dedi.Soyledikleri de çok ağrıma gitti.Hele hemen olmaz deyince uzaklaşması bir daha yazmaması.

Hayır ben normal konuşuyordum.Acik konuşacak dedi.Seni hep izliyorum.Cocuklarim olmasa çoktan senle evlenmiştim "dedi.Ama bazı sorunlar var onları düzeltirsen senle olabilirim" dedi.Evlenilecek kadinsin falan da dedi.Ama bazı soyledikleri de çok ağrıma gitti.Hele hemen olmaz deyince uzaklaşması bir daha yazmaması.Keske çok resmi davransaydım.Bakalim deseydim.Sinsi davransaydım onun gibi.Yani şimdi 1-0 maglubum. Isyerinden bir de.

Son düzenleme:
O da kusursuz değil.Bir kere çok kız arkadaşı çevresi var.Fiziksel kusurları var.Cociklari var.Belki ailesi de fena.Benim ailem cok karismaz evliye.Damatlari el ustunde tutar.Ama ben sevgiyle aşkla olursa asılır düşüncesinde.O herşeyi hazır önünde istiyor.Benden iyisini de bulacak degil.Baska şeyde kusuru olur falan.Kendi de söyledi.Senden iyisini bulacak değilim.Ama bukadar mantıkçı da düşünülmez yoksa çok şeyler göze batar.Cok garantici.

doktorunuz rahatama sebebiyle verdiyse soylemenize gerek yok herkes kullaniyor artik; ancak psikiyatrik bi rahatsizliginiz varsa elbette ki saklamamalisiniz.
Hayır depresyon.Tipik belirtileri var işte.Kurt adam da değilim.Sadece nesem az gorunuyor.Haha hihi değilim dışarıya.Zaten cok enerji patlaması bir insan değilim.Bir de konsantrasyon sorunu oluyor bazen.Anksiyete oluyor bazen yoğun çalışmanın etkisi..Ama hilkat garibesi de görünmüyorum.uyku sorunum var .Ilaç içerek uyuyorum genelde.Bazi sorunlar düzelince o da biraz düzeldi.

Yani kusura bakmayın sizin sorunlarınızı daha önceden bilenlerin yorumlarını okudum.Bu adam size göre değil .Sizin onu önemsediğiniz kadar o sizi onemsemiyor.Bulunmaz hint kumaşı gibi davranıyor.Hazir sizi aramıyor bir an önce uzaklaşmakta fayda var

Aynen fırsat bu fırsat.Onu hemen unutmalıyım.Ayy nerden o konuşmayı yaptık.Ordan yeni ayrildim başka bölüme geçtim.Ayni binada degil baska apayri bir yer.Kitabini vermek için msj atmıştım.Bulusalim bir yerde.Yada oturalim son kez biryerde demistim.Neden son kez dedi .Ben de nerde gorcez daha birbirimizi dedim..Oyle acti kendini..Ben de neden o konuda (ilac)içimi açtım çok kızıyorum kendime.Bakalim deseydim.Ona koz vermeseydim.Yine beni reddetesine izin verdim.

Son düzenleme:
Bu sözü son zamanlarda çok duyuyorum ama çok sevdiğim ve psikiyatrimin bana dediği bir söz .
Kimseye değerinden fazla değer verme kendi değerinden kaybedersin.
Sana değer vermeyen bu insanı hayatından çıkar.
Konu bu olunca bütün bildiğim sözler aklıma geldi.

Icini açtı.Acik konuştu oan.Benim oglumu sorun ettin dedi.Evet yapmıştım öyle bir eşeklik demiştim.Sonra başka şeyler de var derken konu ilaca geldi.

Empati kurun. Karsi taraf bunu sizden saklasaydi?

Empati kurun. Karsi taraf bunu sizden saklasaydi?
Çok da güzel saklıyorlar herseyi.Karsi tarafı çok düşündüğümüz için oluyor bunlar zaten.Onlar gibi bencil olmak lazim.Soylemeseydim keşke.Buna anlayis göstermediğini birşekilde anlayıp kendim uzaklassaydim.Koz verince biz kalıyoruz ortada.Birakin biraz onlar ortada kalsın

Madem böyle düşünüyorsunuz, neden saklamayı, söylememeyi bir seçenek olarak görüyorsunuz? Demek ki her halinizle sevileceğinizi düşünmüyorsunuz. Bence ilk buluşmada pat diye olmasa bile, kesinlikle söylenmeli. adamın çocuk sahibi olması ile kıyas yapmışsınız, adam sizden çocuk sahibi olduğunu gizlemiyor ki, en başından beri bilip istiyorsunuz.
Bu arada elbette hilkat garibesi değilsiniz. Ama tercih edilmemekten korktuğunuz için sağlık probleminizi gizlemeyi düşündüğünüz için biraz özgüvensizsiniz.

E yani helenra sen de.Tabiki k.ci koruyacağız.Zaten yanmış dilim.Daha da korumayayım mi kendimi.Ne gerek var bilmesine.Bos bulundum.Beni kabul etmediğini hissettiysem ben kendim giderim zaten.Niye eline koz vereyim.Sen simdi beni anlamazsın evlenmiş barklanmissin bu konularla ılgın kalmamış.Kendi bak nasıl kendini sağlama alıyor.Ben niye almayim.Yeter karşıyi düşündüğümüz.Onlar düşünmüyor zaten.Mesele gizleme değil yaa bu mu mesele..Cocuk daha büyük bir eksi tercih ediste.Ben göze alacam o depresyonumu ilacımı göze almayacak.peh.Okadar da düşmedik.Tek kıymetli o degil.Ben ne olacam.Benim el üstünde tutulmam ne olacak.

Ben helenra değilim :)

neyi bırak dedi?

bu adamlar da iyice kıymete bindi.

neyi bırak dedi?

bu adamlar da iyice kıymete bindi.
Ilaci bırakmayı şart koştu.Hemen olmaz daha kötü olurum calisiyorum ben deyince uzaklaştı bir daha da yazmadı.Niye daha yazmadin.Ilaci hemen bırakmak istemedim diye mi dedim.Biraz öyle dedi bulunmaz hint kumaşı.

Yuyuze konuşuruz dedi ama ben de verdim veristirdim.Beni kabul etmeyen biriyle olmaz zaten dedim.Arkamda dağ gibi duracak bir adam değilsin dedim.Guven karşılıklı dedi.Niye güvenmiyorsun dedim.Yuzyuze anlatırım dedi.

Son düzenleme:
o kim ki ilaç bıraktırıyo sanki bana doktor.
bırak asıl şunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…