Aynen .oktan bir çevrem var.Isyerinden bir arkadaş.Daha önce denemiştik.Cocuklu.Daha önce çocuğunu mana etti.Ben çocuğu konusunda güvenini sarsmıştım.Simdi geçen konuştuk o konuları.Bana sart kostu gibi.Bana bırak dedi ben de" hemen olmaz "dedim.Sonra yazmadı bir daha. Ilgisi azaldı.Simdi antidepresan kullandığım için güvenmediğini söyledi.
zevkine mi kullanıyorsunuz ki bırakacaksınız? soylenmeli bence. Yani evlilik hastalıkta sağlıkta ya, o yüzden.Aynen .oktan bir çevrem var.Isyerinden bir arkadaş.Daha önce denemiştik.Cocuklu.Daha önce çocuğunu mana etti.Ben çocuğu konusunda güvenini sarsmıştım.Simdi geçen konuştuk o konuları.Bana sart kostu gibi.Bana bırak dedi ben de" hemen olmaz "dedim.Sonra yazmadı bir daha. Ilgisi azaldı.Simdi antidepresan kullandığım için güvenmediğini söyledi.
Hayır ben normal konuşuyordum.Acik konuşacam dedi."Seni hep izliyorum.Cocuklarim olmasa çoktan senle evlenmiştim" dedi.Ama bazı sorunlar var onları düzeltirsen senle olabilirim dedi.Soyledikleri de çok ağrıma gitti.Hele hemen olmaz deyince uzaklaşması bir daha yazmaması.Bi kere bu kişi sizin eş adayınız falan değil. Ne kadar zamandır birliktesiniz ki? Çok yeni gibi duruyor. Evlilik teklifi etti mi mesela? Veya ailelerinizle tanıştınız mı? Yani eş adayı denecek adımlar atıldı mı? Bana daha çok kendi kendinize gelin güvey oluyorsunuz gibi geldi.
Antidepresan kullanmak elbette ayıp değil. Hatta hemen hemen herkes hayatının bir döneminde kullanmıştır. Ben hiç kullanmadım ama ciddi bir iliskim olsaydı mutlaka söylerdim. Ayrıca karşımdakinden de söylemesini beklerdim
Hayır ben normal konuşuyordum.Acik konuşacak dedi.Seni hep izliyorum.Cocuklarim olmasa çoktan senle evlenmiştim "dedi.Ama bazı sorunlar var onları düzeltirsen senle olabilirim" dedi.Evlenilecek kadinsin falan da dedi.Ama bazı soyledikleri de çok ağrıma gitti.Hele hemen olmaz deyince uzaklaşması bir daha yazmaması.Keske çok resmi davransaydım.Bakalim deseydim.Sinsi davransaydım onun gibi.Yani şimdi 1-0 maglubum. Isyerinden bir de.Bi kere bu kişi sizin eş adayınız falan değil. Ne kadar zamandır birliktesiniz ki? Çok yeni gibi duruyor. Evlilik teklifi etti mi mesela? Veya ailelerinizle tanıştınız mı? Yani eş adayı denecek adımlar atıldı mı? Bana daha çok kendi kendinize gelin güvey oluyorsunuz gibi geldi.
Antidepresan kullanmak elbette ayıp değil. Hatta hemen hemen herkes hayatının bir döneminde kullanmıştır. Ben hiç kullanmadım ama ciddi bir iliskim olsaydı mutlaka söylerdim. Ayrıca karşımdakinden de söylemesini beklerdim
O da kusursuz değil.Bir kere çok kız arkadaşı çevresi var.Fiziksel kusurları var.Cociklari var.Belki ailesi de fena.Benim ailem cok karismaz evliye.Damatlari el ustunde tutar.Ama ben sevgiyle aşkla olursa asılır düşüncesinde.O herşeyi hazır önünde istiyor.Benden iyisini de bulacak degil.Baska şeyde kusuru olur falan.Kendi de söyledi.Senden iyisini bulacak değilim.Ama bukadar mantıkçı da düşünülmez yoksa çok şeyler göze batar.Cok garantici.İnsanlar zaten zor olan hayat şartlarına bir yenisini eklemek istemiyor. Kendi içinde huzurlu, ruh sağlığı yerinde insanlarla birliktelik istiyor. Ben hak veriyorum da. Kimse zor olanı sevip düzeltmek istemiyor. Hazır düzgün varken neden mutlusu, huzurlusuyla birlikte olmayayım diyor. Onları da anlamak lazım.
Ha bence antidepresan kullanmak günümüzde çoğu insanın temel ihtiyaçlarından olmalı. Kimsede kusursuz bir ruh sağlığı YOk sonuçta.
Hayır depresyon.Tipik belirtileri var işte.Kurt adam da değilim.Sadece nesem az gorunuyor.Haha hihi değilim dışarıya.Zaten cok enerji patlaması bir insan değilim.Bir de konsantrasyon sorunu oluyor bazen.Anksiyete oluyor bazen yoğun çalışmanın etkisi..Ama hilkat garibesi de görünmüyorum.uyku sorunum var .Ilaç içerek uyuyorum genelde.Bazi sorunlar düzelince o da biraz düzeldi.doktorunuz rahatama sebebiyle verdiyse soylemenize gerek yok herkes kullaniyor artik; ancak psikiyatrik bi rahatsizliginiz varsa elbette ki saklamamalisiniz.
Aynen fırsat bu fırsat.Onu hemen unutmalıyım.Ayy nerden o konuşmayı yaptık.Ordan yeni ayrildim başka bölüme geçtim.Ayni binada degil baska apayri bir yer.Kitabini vermek için msj atmıştım.Bulusalim bir yerde.Yada oturalim son kez biryerde demistim.Neden son kez dedi .Ben de nerde gorcez daha birbirimizi dedim..Oyle acti kendini..Ben de neden o konuda (ilac)içimi açtım çok kızıyorum kendime.Bakalim deseydim.Ona koz vermeseydim.Yine beni reddetesine izin verdim.Yani kusura bakmayın sizin sorunlarınızı daha önceden bilenlerin yorumlarını okudum.Bu adam size göre değil .Sizin onu önemsediğiniz kadar o sizi onemsemiyor.Bulunmaz hint kumaşı gibi davranıyor.Hazir sizi aramıyor bir an önce uzaklaşmakta fayda var
Bu sözü son zamanlarda çok duyuyorum ama çok sevdiğim ve psikiyatrimin bana dediği bir söz .Aynen fırsat bu fırsat.Onu hemen unutmalıyım.Ayy nerden o konuşmayı yaptık.Ordan yeni ayrildim başka bölüme geçtim.Kitabini vermek için msj atmıştım.Neden o konuda içimi açtım çok kızıyorum kendime.Bakalim deseydim.Ona koz vermeseydim.Yine beni reddetesine izin verdim.
Empati kurun. Karsi taraf bunu sizden saklasaydi?Kızlar.Bunu eş adayımıza söylemeli miyiz?.Soyledigimizde deliymişiz gibi kaçmak istiyorlar yalnız.Sizler antidepresan kullananlar eş adayınız eşiniz ne diyor?.Bu sebep yüzünden eş adayından ayrılmak doğru mu?.Yoksa daha gelişmiş insanlar oluyor mu?Buyuzden tercih edilmemek kötü, lanet bir duygu yaa.
Çok da güzel saklıyorlar herseyi.Karsi tarafı çok düşündüğümüz için oluyor bunlar zaten.Onlar gibi bencil olmak lazim.Soylemeseydim keşke.Buna anlayis göstermediğini birşekilde anlayıp kendim uzaklassaydim.Koz verince biz kalıyoruz ortada.Birakin biraz onlar ortada kalsınEmpati kurun. Karsi taraf bunu sizden saklasaydi?
Madem böyle düşünüyorsunuz, neden saklamayı, söylememeyi bir seçenek olarak görüyorsunuz? Demek ki her halinizle sevileceğinizi düşünmüyorsunuz. Bence ilk buluşmada pat diye olmasa bile, kesinlikle söylenmeli. adamın çocuk sahibi olması ile kıyas yapmışsınız, adam sizden çocuk sahibi olduğunu gizlemiyor ki, en başından beri bilip istiyorsunuz.Sevgi bunun neresinde peki sevde'cigim.Mantikli düşünsem ben de çocuklu birini asla istemem.Ki çok sosyal.Heryerden bir tanıdığı çıkıyor.Kiz arkadaşları bol.Ben de öyle bir erkeği çok hoş karşılamam aslinda ama herşey istediğimiz gibi olmuyor.Seven depresyonuyla da seviyor.Kotu huylarıyla bile seviyor.Sizofrenlik olsa neyse yani.
Hilkat garibesi de değilim.Nice tercih edilmeyecek kadınlar huysuz kadinlar tercih ediliyor seviliyor hatta el üstünde tutuluyorlar.Benden çok mu iyiler cok mu ustunler onlar?
E yani helenra sen de.Tabiki k.ci koruyacağız.Zaten yanmış dilim.Daha da korumayayım mi kendimi.Ne gerek var bilmesine.Bos bulundum.Beni kabul etmediğini hissettiysem ben kendim giderim zaten.Niye eline koz vereyim.Sen simdi beni anlamazsın evlenmiş barklanmissin bu konularla ılgın kalmamış.Kendi bak nasıl kendini sağlama alıyor.Ben niye almayim.Yeter karşıyi düşündüğümüz.Onlar düşünmüyor zaten.Mesele gizleme değil yaa bu mu mesele..Cocuk daha büyük bir eksi tercih ediste.Ben göze alacam o depresyonumu ilacımı göze almayacak.peh.Okadar da düşmedik.Tek kıymetli o degil.Ben ne olacam.Benim el üstünde tutulmam ne olacak.Madem böyle düşünüyorsunuz, neden saklamayı, söylememeyi bir seçenek olarak görüyorsunuz? Demek ki her halinizle sevileceğinizi düşünmüyorsunuz. Bence ilk buluşmada pat diye olmasa bile, kesinlikle söylenmeli. adamın çocuk sahibi olması ile kıyas yapmışsınız, adam sizden çocuk sahibi olduğunu gizlemiyor ki, en başından beri bilip istiyorsunuz.
Bu arada elbette hilkat garibesi değilsiniz. Ama tercih edilmemekten korktuğunuz için sağlık probleminizi gizlemeyi düşündüğünüz için biraz özgüvensizsiniz.
Ben helenra değilim :)E yani helenra sen de.Tabiki k.ci koruyacağız.Zaten yanmış dilim.Daha da korumayayım mi kendimi.Ne gerek var bilmesine.Bos bulundum.Beni kabul etmediğini hissettiysem ben kendim giderim zaten.Niye eline koz vereyim.Sen simdi beni anlamazsın evlenmiş barklanmissin bu konularla ılgın kalmamış.Kendi bak nasıl kendini sağlama alıyor.Ben niye almayim.Yeter karşıtı düşündüğümüz.Onlar düşünmüyor zaten.Mesele gizleme değil.Cocuk daha büyük bir eksi tercih ediste.Ben göze alaçam o depresyonumu ilacımı göze almayacak.peh.Okadar da düşmez.
neyi bırak dedi?Aynen .oktan bir çevrem var.Isyerinden bir arkadaş.Daha önce denemiştik.Cocuklu.Daha önce çocuğunu mana etti.Ben çocuğu konusunda güvenini sarsmıştım.Simdi geçen konuştuk o konuları.Bana sart kostu gibi.Bana bırak dedi ben de" hemen olmaz "dedim.Sonra yazmadı bir daha. Ilgisi azaldı.Simdi antidepresan kullandığım için güvenmediğini söyledi.
Ay pardon:)Ben helenra değilim :)
Ilaci bırakmayı şart koştu.Hemen olmaz daha kötü olurum calisiyorum ben deyince uzaklaştı bir daha da yazmadı.Niye daha yazmadin.Ilaci hemen bırakmak istemedim diye mi dedim.Biraz öyle dedi bulunmaz hint kumaşı.neyi bırak dedi?
bu adamlar da iyice kıymete bindi.
o kim ki ilaç bıraktırıyo sanki bana doktor.Ilaci bırakmayı şart koştu.Hemen olmaz daha kötü olurum calisiyorum ben deyince uzaklaştı bir daha da yazmadı.Niye daha yazmadin.Ilaci hemen bırakmak istemedim diye mi dedim.Biraz öyle dedi bulunmaz hint kumaşı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?