Antidepresan kullandığını eş adayına soylemek

Sizi kabul edecekse oldugunuz gibi kabul etmeli bence.

benim sevgilim de buna benzer haplar kullanıyor ve ben bunu doğal karşılıyorum bana söylemeseydi de ben başka türlü öğrenseydim ama olaya bu şekilde bakmazdım. ama bence bunda anormal bir durum yok herkes kullanabilir

Hem panik atak hem depresyon geçirdim bugüne kadar. Depresyon tedavisine başladığım zamanlarda şu anki eşim sevgilimde, doktora gittiğimi ilaçlarımı herşeyimi biliyordu. Tedavim süresince de yanımda oldu, hiç lafını yapmadı. Normal olanı da bu bence. Antidepresan kullanmanın güvenilir olmayan kısmı ne acaba?
Çok sığ bir erkek arkadaşınız varmış, bitmesi sizin için isabet olmuş.

Bırakmami şart koştu .O neyse hemem olmaz dedim diye bırakamazsan diye uzaklaştı şaka gibi.Cocuklariyla sorun olacağını düşünüyor bence.Sanki işyerinde bilmiyor beni bana ayıp edenlerle bile kavga etmediğimi.Isyerimde kimseyle kanka olmamami da dert ediyor bence.Bunu kötü algılıyor.Ben onlarla anlaşamamış olamaz mıyim?Ben nezaketli davrandıktan sonra derdiniz ne yani.Begendiremedim gitti kendimi bu adama.Kendi bilir ya.Beni onaylamayan adam çok mu eksigimdi. Herşeyi önüne hazır istiyor.Bukadar garanticilik olmaz yani..Askla sevgiyle falan beni kandırabilirdi oysa.Isyerimdeki o beni darlayan insanlardan biri olacaksa ne lazimligi var.

Çok mu lazım bu adam size? Bu kadar olumsuzluğu varken hala peşine düşmek neden?

Aslında kullanmayı bırakma demesi lazım tedavi bitmeden ne tuhaf bir adammış

bunu telaffuz edebilen bir adamdan ben olsam arkama bakmadan kaçarım.
sana yapacağı psikolojik eziyetin sinyalleri gayet açık.
daha medeni birilerini bulman lazım bence

Sizi seven adam antidepresana takilmaz. Soyleyin. Bu iki tarafli bir sey. Hem o kiminle evlendigini bilsin hem de siz sizi her halinizle kabul eden biriyle evlenin. Antidepresan icin sizden vazgececek biriyle gercekten evlenmek ister misiniz? Ben asla kabul etmem oyle birini. Yarin ogrenince de bosar o zaman.

Ben okb hastasiyim, yaygin anksiyete bozuklugu yasiyorum donem donem ve antidepresan kullanmam lazim.. mesela sevgilime soyledim... Anneside biliyor saklanacak bir durum soz konusu degil sonucta bu herkesin basina gelebilir..

Bende okb hastasiyim.. cok agirlarinida gecirdim.. ve mustakbel nisanlimada anlattim durumu hatta birlikte gideriz uzmana dedim, tamam dedi.. ilac kullandigimida biliyor ayrica..

şimdi kuluncu olana fizik tedaviciler bile antidepresan verirken bu ne alaka

sinsuza kadar mi kullanmayi dusunuyorsun

baştan söyle bende kullandım.eşim evlenmeden biliyordu.sana bunun için mana bulup terkederse kendisinin ileride akıl sağlığının bozulmayacağını kim garanti ediyor.

Yanlış düşünüyorsunuz. Benim esim anksiyete hastasi. Sevgililigimizden beridir biliyordum. Hic yadirgamadim hatta doktor araştırdım ilaçlarını icmesi icin takipte kaldim onu yonlendirdim. Bazen ataklari olmuyor mu oluyor. Ama yine de onu cok seviyorum. Ben hasta olsaydim o da bana destek olurdu eminim. Bence karsinizdaki kisi dogruysa saklamayin

Allah allah bu antidepresanı ne sanıyor insanlar? 1 sene kullandım kendine geldim doktor tavsiyesi ile başladım ve bıraktım. Eşim hala kullanmaya devam ediyor. Size tavsiye; antidepresan kullanmayı delilik sanan adamla sakın evlenmeyin. İleride psikolojik desteğe ihtiyacı olursa "ben deli miyim?" Diye reddedeceğinin bir göstergesi bu. Depresyon, psikolojik rahatsızlıklar çağımızın hastalığı ve tedavü gerektirir. Tedaviyi reddeden biri ile yaşarsanız asıl o zaman görürsünüz deli nasıl olurmuş.

Antidepresan kullanmakla deliliğin ne alakası var, bunu bilmesine ne gerek var ilişki yaşadığınız adamın o da ayrı muamma. Antibiyotik, ağrı kesici aldığımı nasıl söylemiyorsam bunu da söylemem. Ha hayatınızı etkileyen çok ciddi bir ruhsal bozukluğunuz varsa bahsedilebilir, kabul etmez giderse de güle güle ama ilaç kullandığınızı bilmesine ne gerek var? Hele sırf ilaç kullanıyorsun diye ayrılıyorsa tekmeyi basabilirsiniz, saçmasapan bir düşünce stili.

Soyle de ayagini denk alsin.
Aynen bilmesine gerekte yok.
O da belki bosalma ile ilgili birsey kullaniyor, sana soyluyor mu?

Kabul eden öyle edecek sonradan öğreneceğine baştan öğrensin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…