Antidepresan

shinox

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2011
2.115
972
163
Kızlar ben depresyondayım son bir yıldır prozac kullanıyorum son 4 aydır ama hiçbir değişiklik yok sinirliyim ve içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor.çocuklarım küçük ve herşey zor geliyor.ve hastaneye gidemiyorum çocuklarla. hala gergin, , sinirli, inanılmaz isteksizim her konuda.ilacı bırakmak istiyorum. Bana yardımcı olur musunuz antidepresan konusunda?

tabiki doktorunuzla iletişime geçin
Benim bildiğim bu tür haplar dr tavsiyesi olmadan bırakılmaz

Ezbere bırakılan ilaclar degil onlar,burdan bir sey soylemek dogru olmaz

Ama diyeceğim şu olur ,bu ruh halinden gercekten kurtulmayi istemen gerek nasilsa böyleyim diyip ipin ucunu koyverme

Kızlar ben depresyondayım son bir yıldır prozac kullanıyorum son 4 aydır ama hiçbir değişiklik yok sinirliyim ve içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor.çocuklarım küçük ve herşey zor geliyor.ve hastaneye gidemiyorum çocuklarla. hala gergin, , sinirli, inanılmaz isteksizim her konuda.ilacı bırakmak istiyorum. Bana yardımcı olur musunuz antidepresan konusunda?

Kafanıza göre ilacı bırakmamalısınız. Bir probleminiz var ise sadece ilaçlarla çözülmez. Terapi almanız gerekli.

Kızlar sadece ilaç konusunda deneyim yaşadıysanız paylaşır mısınız? Hiç bitmiyor bu durum ilaçlara rağmen hep böyle mi gidecek? bu arada özele gitsem çok tutar mı?

Kızlar sadece ilaç konusunda deneyim yaşadıysanız paylaşır mısınız? Hiç bitmiyor bu durum ilaçlara rağmen hep böyle mi gidecek? bu arada özele gitsem çok tutar mı?

İlaç sana göre değildir ya da dojazı yetersizdir .Her psikiyatrik ilaç herkese aynı oranda iyi gelmez ama bunun kararını ancak doktor verebilir.Sakın sen kendin değişiklikler yapma çok zarar görürsün.Yok mu yakınlarda bir devlet hastanesi internetten al randevunu git .

İlaç değişikliği yapılabilir.her ilaç her bünyede farklı etki gösterir.ben yıllarca cip...m kullandım on numara oluyordum.son depresyonumda fayda etmedi başka ilaç kullandım.o iyi geldi.ilaç kafaya göre bırakılmaz.ihtiyacınız varsa kullanmalısınız.

Lustral kunlandım procaz da kunlandım bu konuda tecrübem var procaz hafif depresyon için verilen bir ilaçtır lustral agırdır bira bana doktor ilk gün 25 Mg verdi 50 mg geçinçe kusma karın ağrısı filan çok fena oldum bıraktım şuan losiram kunlanıyorum gayet memnunum bi doktora sormalısınız ama teşhiş yanlış konulmuş olabilir

İlaç sana göre değildir ya da dojazı yetersizdir .Her psikiyatrik ilaç herkese aynı oranda iyi gelmez ama bunun kararını ancak doktor verebilir.Sakın sen kendin değişiklikler yapma çok zarar görürsün.Yok mu yakınlarda bir devlet hastanesi internetten al randevunu git .
Günde bir kapsül alıyorum ama yine isteksiz ve sinirliyim çocuklarıma karşı.çok üzülüyorum onlara bağrınca.

Çocuklar ne durumda bu durumunuzdan etkilenme dereceleri nedir merak ettim?

Günde bir kapsül alıyorum ama yine isteksiz ve sinirliyim çocuklarıma karşı.çok üzülüyorum onlara bağrınca.
Bağırarak çok kötü anılar bırakıyorsunuz zihinlerinde.. Başta çocuklarınız için profosyonel destek alın derim bebek çaylarıda için gece çayları falan iyi geliyor

Lustral kunlandım procaz da kunlandım bu konuda tecrübem var procaz hafif depresyon için verilen bir ilaçtır lustral agırdır bira bana doktor ilk gün 25 Mg verdi 50 mg geçinçe kusma karın ağrısı filan çok fena oldum bıraktım şuan losiram kunlanıyorum gayet memnunum bi doktora sormalısınız ama teşhiş yanlış konulmuş olabilir
Benim ki hiç hafif değil aylardır daha da kötüye gidiyorum.çocuklarıma faydalı olamıyorum.ben kilo ve uyku yapmayan gerçekten siniri, isteksizliğimi ortadan kaldıran bir ilaç arıyorum fakat eşim başka yerde çalışıyor ve ailem de uzakta.benim acilen yardıma ihtiyacım var.hastaneye gidemiyorum ancak yaz tatilinde gidebilirim.son 3 gündür kullanmıyorum.

Benim ki hiç hafif değil aylardır daha da kötüye gidiyorum.çocuklarıma faydalı olamıyorum.ben kilo ve uyku yapmayan gerçekten siniri, isteksizliğimi ortadan kaldıran bir ilaç arıyorum fakat eşim başka yerde çalışıyor ve ailem de uzakta.benim acilen yardıma ihtiyacım var.hastaneye gidemiyorum ancak yaz tatilinde gidebilirim.son 3 gündür kullanmıyorum.
Ben 10 sene oldu kunlanalı mg na göre degişiklik gösterebilir eşinizde paylaştınız mı

Kilo ve uyku yapmayan antidepresan bulmak çok zor .Eşim iki aydır kullanıyor ve eskisinden de kötü oldu .Bir kere kontrole gittik .Doktor ilacını değiştirdi ama yine de düzelmedi.Sürekli uyumak istiyor ve iştahı çok açıldı.

Çocuklar ne durumda bu durumunuzdan etkilenme dereceleri nedir merak ettim?
Ben büyük çocuğuma yemek yediremiyorum.çok iştahsız nerdeyse zorla yedirmek zorunda kalıyorum o sırada bağırınca korkuyor tabi.ama hemen özür diliyorum sonra çok üzülüyorum.eski konularıma bakarsanız sevinirim.

Canım prozac kilo ve uyku yapmaz. Aksine iştah keser. Ben kullandım hala da kullanıyorum. 4 ayda zaten büyük bir ilerleme olmaz. En az 6 ay diyorlar. Ben de bir sene sonra iyi yönde etki etmeye başladı, ben de fayda etmiyor diye tekrar doktora gittim adam xanax vermişti mahvolmustum. Biraz da kendini telkin etmeye çalış bence, saliverme

Back
X