Nedendir bilmem apartman görevlilerine verilen paralar her zaman göze batar, bu kadar saçma bir düşünce görmedim. 8 bina 4 bloktan oluşan butik bir sitede oturuyorum. Sabah 9 ve akşam 5 te çöpler toplanıyor. Görevlimiz çöp arabasının yanında bir de paspas taşıyor çünkü çöp suyunu kontrol edemeyen medeniyetsizler var, sallıyor öyle kapının önüne sızıp kalıyor çöp, adamcağız çöpü alıyor akanları siliyor. Haftanın her günü bir blokta temizlik oluyor, kat aralarındaki camlar siliniyor, trabzanlar siliniyor, yerler siliniyor. Bahçe ayrı bir facia zaten, çoluk çocuğun pisliğin hiç bitiyor, her gün süpürülüyor, siliniyor. Yağışlı zamanlarda bina girişlerine ilave paspaslar konuluyor insanlar kaymasın diye sonra onlar temizleniyor. Gece gündüz güvenlik var, temizlik için de iki görevli var. Ayda 1.000 TL ödüyoruz her kuruşu helal olsun derim hep, temizlikten, çöpe, bahçe ve bitkilerin bakımına kadar her şey ile uğraşıyorlar daha ne yapacak insanlar. Temizledikleri yer resmen bir saat dayanmıyor aidat veriyoruz diye ekstradan pislik yapan var yahu o kadar medeniyetsizler. Dört görevlimizde asgari ücret alıyor ve bence emeklerine göre az bile. İnsan pisliğiyle uğraşmak kolay değil, geçen gün çocuğun biri asansöre işemiş böyle ekstralarla da uğraşıyorlar, ilaveten binanın altı otopark orası da temizleniyor sürekli daha ne yapsın insanlar, olmasalar iki günde pislikten boğuluruz, helali hoş olsun aldıkları para vallahi ben razıyım görevlilerden