Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kapıcı tutuyorsan kira isteyemezsinAsgari ücret alan herkes kirasını ve faturasını kendisi ödüyor. Apartman görevlilerinin kirası ve faturası her yerde karşılanıyor mu böyle
sanırım sitelerdeki yönetici paralarıyla tek apartmanlardaki apartman yöneticisi olma olayı birbirine girmiş buradaBende yöneticiyim para almıyorum alanı duymadım
Ama ben binada kimse almadığı için yöneticiliği 2. Defa yapıyorum bu yüzden de aidat vermiyorum bu sene
Bende yöneticiyim para almıyorum alanı duymadım
Ama ben binada kimse almadığı için yöneticiliği 2. Defa yapıyorum bu yüzden de aidat vermiyorum bu sene
izmir de yaşıyorum çogu yerde tam olarak soylediginiz gibi yapiliyor en azindan benim görduklerim çöpunu kendi atip ekmegini kendi aliyor 2 hafta da bir temizlik icin bir bayan gelip silip temizleyip cekip gidiyor mis gibi.Merhaba k.k üyeleri...23 dairelik bir apartmanda oturuyoruz..kapicimiz iki çocuklu bayan,çocukları yetişkin yaşta..topu topu günde 2 saat ya çalışır ya çalışmaz..sabahlari servis isteyen de pek yok,katları arada papas yapar,binanın giriş, çıkışını paspasalar.. akşamları çöpleri topluyor,gün içinde katları gezip de kapıya bırakılan çöpleri alıp atmaz..Binanin bahçesi var yazları akşam çimleri falan sular,arada oğlu çimleri makina ile biçer..bina toplantısının yapılacağı gün senede bir gün gözümüze soka soka iş yapar...kapıcı dairesi binanın girişinde öyle bodrum katı falan değil, ücretsiz oturuyorlar, elektrik ,su ,doğalgaz giderleri de ayrı değil onu da oturanlar ödüyor, mutfakta kullandıkları ocak bile elektrikli kullanıyorlar..maaş asgari ücret +sigorta ..yeni zamla asgari ücretin maliyeti 23 bin küsür..daire başı bin lira düşüyor...bu para benim zoruma gidiyor açıkçası..her ay bin lirayı çocuğumun hesabına yatırırım daha iyi..toplantı ocakta...eminim yine böyle gidecek..çöpümü ben kendim atarim,bina temizliği için belli zamanlarda biri bulunur,her ay bina olarak niye bukadar para veriyoruz bilmiyorum..benzer durum yaşayanların düşüncelerini bekliyorum...
Pes yani,hiç çalışmamış koca ,baba parası yediğimi de nereden çıkardın,sizin öyle arkadaşlarınız var onlari kıskanıyorsunuz galiba.. emekliligime 4 sene kalmış biriyim..4 katlı küçük bir bahçesi olan apartmanda yaşıyorum, ev de kendi evim, çalişan kişinin eşini emekli ettik,yeniden bu yüke girmeye gerek yoktu diyorum,ben kendi çöpümü kendim atmak isteyemez miyim..emekliligine az kalmış biri olarak masraflarımı azaltmak isteyemez miyim?bina da benim gibi düşünenlerin sayısı şu an 9 daire, 2 daire sahibi de yurtdışında, diğerlerinden aynı fikirde olanlar var mı tam bilmiyorum..toplantıda konuşacağız..büyük sitelerde tamam illahaki bir ihtiyaç olur ama burası sadece 1 apartman..Iyyyy, bizim sülalede var böyle bir tip.
Hayatı boyunca hiç çalışmamış, önce baba parası sonra koca parası ile yaşamış.
Aynı konu sahibi gibi apartman görevlisine takar, kalk sen çalış onun yerine desen gururu kırılır.
Ünlü kişiler için "ne para kırdı beeeeğğğ" der, x ünlüsünü çok para kazandığı için sevmez, hemşirelerin döner sermayeden aldığı paraya kızar.
Demek bir tane değilmiş, böyle kişiler maalesef varmış.
1 haftalığına apartman görevlisi olursanız, aldıkları para zorunuza gitmez.
İsteyebilirsiniz. Bunu çözümü de basit. Kapıcısı olmayan binaya taşınmak.Pes yani,hiç çalışmamış koca ,baba parası yediğimi de nereden çıkardın,sizin öyle arkadaşlarınız var onlari kıskanıyorsunuz galiba.. emekliligime 4 sene kalmış biriyim..4 katlı küçük bir bahçesi olan apartmanda yaşıyorum, ev de kendi evim, çalişan kişinin eşini emekli ettik,yeniden bu yüke girmeye gerek yoktu diyorum,ben kendi çöpümü kendim atmak isteyemez miyim..emekliligine az kalmış biri olarak masraflarımı azaltmak isteyemez miyim?bina da benim gibi düşünenlerin sayısı şu an 9 daire, 2 daire sahibi de yurtdışında, diğerlerinden aynı fikirde olanlar var mı tam bilmiyorum..toplantıda konuşacağız..büyük sitelerde tamam illahaki bir ihtiyaç olur ama burası sadece 1 apartman..
Ben site sandim yorum yaparken. O zaman apartmandaki mulk sahipleri oturur konusur bir mutabakat sağlanır imza toplanir neyse artik. Ona göre yol alınır.Pes yani,hiç çalışmamış koca ,baba parası yediğimi de nereden çıkardın,sizin öyle arkadaşlarınız var onlari kıskanıyorsunuz galiba.. emekliligime 4 sene kalmış biriyim..4 katlı küçük bir bahçesi olan apartmanda yaşıyorum, ev de kendi evim, çalişan kişinin eşini emekli ettik,yeniden bu yüke girmeye gerek yoktu diyorum,ben kendi çöpümü kendim atmak isteyemez miyim..emekliligine az kalmış biri olarak masraflarımı azaltmak isteyemez miyim?bina da benim gibi düşünenlerin sayısı şu an 9 daire, 2 daire sahibi de yurtdışında, diğerlerinden aynı fikirde olanlar var mı tam bilmiyorum..toplantıda konuşacağız..büyük sitelerde tamam illahaki bir ihtiyaç olur ama burası sadece 1 apartman..
Aylık market masrafi 12 bin lirayken bir ailenin aylik 9 bin asgari ucret alması gözüne batmış (fiyatlari güncellemedim çünkü asgari ücret artınca yazılan market masrafi da artacak)Bir haftalık nasıl 500..biz 4 kişilik aile aylık mutfak,temizlik malz,çocukların harçlık, okul yemek v.s 12 bin civarı..markete girip birkaç parça şey tek seferde 400-500
Konu sahibinin geçen haftaki mesajı;
Aylık market masrafi 12 bin lirayken bir ailenin aylik 9 bin asgari ucret alması gözüne batmış (fiyatlari güncellemedim çünkü asgari ücret artınca yazılan market masrafi da artacak)
Bayburtta mı oturuyorsunuzGelin bizim apartmana taşınınçöpler akşam saatinde toplanıyor, apartman temizleniyor, servis yok ve bahçe temizliği yapılıyor aidat 50 tl
![]()
Ya sayfaları okuyorum allah bilir gidip insanlara buradaki gibi denyo denyo davranmıştır karşılıklı kinlenmişlerdir normal değil kapıcının izlediğine kadar bilmek yani akıl sağlığı yerinde sosyal hayatı olan birinin bilebileceği bir şey değilAllahım, ne büyük kayıp yaşıyorsunuz.. Sizin işiniz gücünüz bu insanlar olmuş. İnsanları takip etmeyi bırakın kendinize bir meşgale bulun..
Bugün Apartman görevlisi gözünüzün önünde ona takarsınız, yarın yol süpüren belediye işçisine..