- 17 Kasım 2016
- 8.474
- En iyi cevaplar
- 1
- 28.701
- 548
- 42
Valla coğrafya kaderdir. Bİz burada apartman önü bulursak şükrediyoruz yer bulduk diyeKendi otoparkim var. Ozel gunlerde misafirler geldigi icin otoparkta yer kalmiyor bazen. Iste o durumlarda apartmanin etrafina parkeden araclardan rahatsizlik duyuyorum. Sonucta apartmanda da uzaga gidemeyecek hasta, yasli vs. Insanlar var. Apartman onlerine degil de mumkunse daha acik yerlere parketmeyi dogru buluyorum. Ben cogunlukla oyle yapiyorum. Ev onune parkedeceksem de zaten camdan goren olunca izin istiyorum. Boyle sormadan etmeden ustune cikisarak yerlesmek hos degil bence.
Olabilir ama 1 baskasinin mulkunu rahatsiz etmeden de yasanabilir. Tercih meselesi.Valla coğrafya kaderdir. Bİz burada apartman önü bulursak şükrediyoruz yer bulduk diye
Nerede oturduğunuzu merak ettim. İnanın otoparkları saymazsak bizim istanbulda sokaklardaki apartman önleri dışında park edicek yer bulmak o kadar zor ki hatta imkansız. Keşke anlattığınız durumda olabilseydikKendi otoparkim var. Ozel gunlerde misafirler geldigi icin otoparkta yer kalmiyor bazen. Iste o durumlarda apartmanin etrafina parkeden araclardan rahatsizlik duyuyorum. Sonucta apartmanda da uzaga gidemeyecek hasta, yasli vs. Insanlar var. Apartman onlerine degil de mumkunse daha acik yerlere parketmeyi dogru buluyorum. Ben cogunlukla oyle yapiyorum. Ev onune parkedeceksem de zaten camdan goren olunca izin istiyorum. Boyle sormadan etmeden ustune cikisarak yerlesmek hos degil bence.
Ben de buyuksehirde yasiyorum. Evet cogu yerde park ciddi 1 sorun ne yazik ki. Ama kendi rahatimiz icin de baskalarinin haklarina saygisizlik etmeyi uygun gormuyorum.Nerede oturduğunuzu merak ettim. İnanın otoparkları saymazsak bizim istanbulda sokaklardaki apartman önleri dışında park edicek yer bulmak o kadar zor ki hatta imkansız. Keşke anlattığınız durumda olabilseydik
Ankara da cadde üstünde oturan birisi olarak yorumunuza gülüyorum.Olabilir ama 1 baskasinin mulkunu rahatsiz etmeden de yasanabilir. Tercih meselesi.
İnsanların mülkünün önüne araba park etmek mülkü rahatsız etmez, kapı onundur, garaj girişidir tabiki oraya park edilmez ama apartmanın önüne de arabamı koyarım. Bu arada benim otoparkım var olmayanlar sıkıntı yaşıyor burada.Olabilir ama 1 baskasinin mulkunu rahatsiz etmeden de yasanabilir. Tercih meselesi.
Bodrum katta ve giriste oturanlari elbette rahatsiz ediyor. Ben de defalarca yasadim bu mevzuyu. Onlara da esit olcude hak veriyorum. 1 parkediyoruz bazen 8-10 saat veya daha fazla arabayi almadigimiz olabiliyor isimiz varsa 1 yerde. Butun gun kapkara evin icinde oturmak onlara zulum olur. Kaldi ki ben oyle metazori parkedip gidemem, vicdanim el vermez. Izin almadan park etmisimligim yoktur. Baskalarina zarar vermeden de yasayabiliriz.İnsanların mülkünün önüne araba park etmek mülkü rahatsız etmez, kapı onundur, garaj girişidir tabiki oraya park edilmez ama apartmanın önüne de arabamı koyarım. Bu arada benim otoparkım var olmayanlar sıkıntı yaşıyor burada.
İyi de sokaga karişma hakkımız yok ki.Kendi otoparkim var. Ozel gunlerde misafirler geldigi icin otoparkta yer kalmiyor bazen. Iste o durumlarda apartmanin etrafina parkeden araclardan rahatsizlik duyuyorum. Sonucta apartmanda da uzaga gidemeyecek hasta, yasli vs. Insanlar var. Apartman onlerine degil de mumkunse daha acik yerlere parketmeyi dogru buluyorum. Ben cogunlukla oyle yapiyorum. Ev onune parkedeceksem de zaten camdan goren olunca izin istiyorum. Boyle sormadan etmeden ustune cikisarak yerlesmek hos degil bence.
Bodrum kattan ev alanlar bu riskler olduğu için daha uygun fiyata alıyorlar zaten. Şartlarımız aynı olmadığı için sizinle anlasamayacagizBodrum katta ve giriste oturanlari elbette rahatsiz ediyor. Ben de defalarca yasadim bu mevzuyu. Onlara da esit olcude hak veriyorum. 1 parkediyoruz bazen 8-10 saat veya daha fazla arabayi almadigimiz olabiliyor isimiz varsa 1 yerde. Butun gun kapkara evin icinde oturmak onlara zulum olur. Kaldi ki ben oyle metazori parkedip gidemem, vicdanim el vermez. Izin almadan park etmisimligim yoktur. Baskalarina zarar vermeden de yasayabiliriz.
Sartlardan sozedersek buyuksehirde nezih 1 muhitin en ust katinda ikametim. Lakin bu demek degildir ki varos 1 semtte bodrum katinda yasayan sakinlere, insanlik disi muamele edebilirim, cebren aracimi parkedip husumet cikartabilirim. Bana cok yanlis geliyor. Dolayisiyla da bu davranisi sergilemiyorum.Bodrum kattan ev alanlar bu riskler olduğu için daha uygun fiyata alıyorlar zaten. Şartlarımız aynı olmadığı için sizinle anlasamayacagiz
Ayy ne alakası var ya? Benim otoparkım var ama bizim caddede her yer sıra sira apartman. Bir apartmanda 15 daire olsa en az 15 araç eder. Ee napsin bu insanlar arabaları havaya mi assin? Duyar kasacagim diye saçmalıyorsunuz. Evet evet en hümanist sizsiniz. Biz kişilik sahibi değiliz, yol yordam bilmeyiz hiç. Sizin nezih muhitiniz müsait demek ki.Sartlardan sozedersek buyuksehirde nezih 1 muhitin en ust katinda ikametim. Lakin bu demek degildir ki varos 1 semtte bodrum katinda yasayan sakinlere, insanlik disi muamele edebilirim, cebren aracimi parkedip husumet cikartabilirim. Bana cok yanlis geliyor. Dolayisiyla da bu davranisi sergilemiyorum.
Ama haklisiniz. Empati yapabilen humanist kisilik sahibi bireylerin ve yalnizca kendine yasayan insanlarin fikir ayriligina dusmesi kacinilmaz.
Uslubunuzu sert buldum. Duyar kasmak ne demek bilmiyorum. Hakaret degildir umarim.Ayy ne alakası var ya? Benim otoparkım var ama bizim caddede her yer sıra sira apartman. Bir apartmanda 15 daire olsa en az 15 araç eder. Ee napsin bu insanlar arabaları havaya mi assin? Duyar kasacagim diye saçmalıyorsunuz. Evet evet en hümanist sizsiniz. Biz kişilik sahibi değiliz, yol yordam bilmeyiz hiç. Sizin nezih muhitiniz müsait demek ki.
Keşke bu sokak çok dar biri hastalansa ambulans giremez, evlerden biri yansa itfaiye giremez deyip illa kapımın önüne park edeceğim inadı yaparak daracık sokakları kimse işgal etmese, maalesef insanlar apartmanların dibine başkası park edince benim arabam açıkta kalacak tepkisi gösteriyor, aynı sokaktaki başka binalardan birinde acil bir durum olursa sokağa araç giriş çıkışı olmaz diye düşünmüyor.
Keşke tepkimizi engelli yol ve rampalarına, yayalara tahsis edilmiş kaldırımlara park edenlere de göstersek ama düşünme önceliğimiz kendi aracımız
Siz bana kişilik sahibi değilsiniz gibi bir imada bulunurken sert uslubunuz çok güzeldi gerçekten. Kibar ve elit hanımefendiUslubunuzu sert buldum. Duyar kasmak ne demek bilmiyorum. Hakaret degildir umarim.
Ellerinize sağlık çok iyi yapmışsınız.Kesin emekli askerdir camda oturup park yeri takibi yapıyordur akşama kadarDaha önce annemlerle yaşarken karşı apartmanımızda oturan adam aynısını bana yapıyordu, ben de gıcıklık olsun diye sürekli arabamı oraya parkediyordum.Hayır yani zaten apartmanlarımız karşılıklı arada bir adım yol var neyin peşindesin.Senin apartmanında oturan da benim apartmanımın önüne koymuş Allah'ın sokağı istediğim yere park ederim Bir gün yine oraya park etmişim, sabah bi gittim arabanın yanına bir not; işte efendime söyleyim insanların haklarına tecavüz etmeyin yoksa bir gün size de tecavüz ederler vs. vs. Sen misin bunu yazan, girdim apartmana çaldım bir kapıyı, adamın penceresini biliyorum aldım adını soyadını,karakola gittim şikayetçi oldum. Adamı aldılar evinden. Vay efendim ben yazmadım vs. o notu sizin koyduğunuzu pencereden gözlerimle izledim dedim (ifademde de öyle söyledim). Sizi tacizle tehditten içeri attırayım da görün vs. Adam özürler pişmanlıklar yalvar yakar ben öyle demek istemedim haklarınızı kastettim falan filan.. Polisler de oranın sokak olduğunu kendi tapulu malı olmadığını söyledi adama, baya bi dil döktü, yarım günden uzun karakolda vakit geçirdim sonra uzlaştık şikayetimi geri çektim. Bir daha da bulaşamadı bana hadsizzzzzz
Sozum meclisten disari idi. Tesekkurler 1 diger forum yazicisi kibar, elit hanimefendi.Siz bana kişilik sahibi değilsiniz gibi bir imada bulunurken sert uslubunuz çok güzeldi gerçekten. Kibar ve elit hanımefendi
İnandım kesin öyledir.Sozum meclisten disari idi. Tesekkurler 1 diger forum yazicisi kibar, elit hanimefendi.
Bugün iki yerde işim vardı, ikisinde de uygun bir yol kenarına, apartman önüne park ettim.Apartman çevresine park edilmez sakinleri park edebilir diyorsunuz da heryer apartman? İstemesek de apartman etrafına park etmek zorundayız binasız alan mı var dalga mı geçiyorsunuz? bu araçlar havada asılı durmuyor... heryerde otopark da yok, bina giriş kapısı önü, garaj ve otopark giriş çıkış, kaldırım, engelli alanı gibi yere park edilmez zaten yasak, birde itfaiye ambulansa engel olacak şekilde park edilmez, sokaklar hepimizin, apartmana ait park alanı zaten çevrili olur, ne yani ben şimdi mahallenin çılgını gibi sandalyemi çekip kapı önüne oturup araçlara buraya park edemez mi diyeceğimne münasebet yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?