Aracın içinde 7/24 kayıt yapan geniş açılı kamera var, arabamı buraya koyuyorum başına bişey gelirse zaten kayda alınmış olacak, polise gidip gerekeni yaparım deyin bence bundan sonra.Arabaya zarar verecek diye korktum amahaklısınız. Gelecek hafta bu şekilde söyleyeceğim
Aynı şeyi bugün düşündüm :)Aracın içinde 7/24 kayıt yapan geniş açılı kamera var, arabamı buraya koyuyorum başına bişey gelirse zaten kayda alınmış olacak, polise gidip gerekeni yaparım deyin bence bundan sonra.
Elbetteğğ binada kimler oturuyorsa, binanın önündeki yola park etmek onların önceliği ve hakkı. Bu sebeple, ben binaların önündeki yollara aslağğ aracımı park etmem, yol en çok onların. Aracımı Torosların eteğindeki ormanlık araziye park edip, oradan şehrin, binaların içine kadar yürüyom ben, size de tavsiyeğğm yaşadığınız yerdekii ormanlaraa, bozkırlaraa park ediin ahssh
Bende ciddi ciddi okuyup sinirleniyorum yaElbetteğğ binada kimler oturuyorsa, binanın önündeki yola park etmek onların önceliği ve hakkı. Bu sebeple, ben binaların önündeki yollara aslağğ aracımı park etmem, yol en çok onların. Aracımı Torosların eteğindeki ormanlık araziye park edip, oradan şehrin, binaların içine kadar yürüyom ben, size de tavsiyeğğm yaşadığınız yerdekii ormanlaraa, bozkırlaraa park ediin ahssh
Keşke bu sokak çok dar biri hastalansa ambulans giremez, evlerden biri yansa itfaiye giremez deyip illa kapımın önüne park edeceğim inadı yaparak daracık sokakları kimse işgal etmese, maalesef insanlar apartmanların dibine başkası park edince benim arabam açıkta kalacak tepkisi gösteriyor, aynı sokaktaki başka binalardan birinde acil bir durum olursa sokağa araç giriş çıkışı olmaz diye düşünmüyor.Çarpık kentleşme, plansızca her yeri beton yığını kaplamalarının sonuçları işte. Aracınızı, otopark girişini kapamadığı, trafik levhalarıyla yasak olduğu belli edilmemiş binaların önündeki yola park edebilirsiniz. Kimsenin "Çek bunu, biz park edeceğiz" deme hakkı yok.
Kesin emekli askerdir camda oturup park yeri takibi yapıyordur akşama kadarŞuan çok öfkeliyim. Sakinleşmeye çalışıyorum. Oğlumu özel eğitime getirdim. Sokağın uygun bir yerinde arabamı park ettim. İnanın park ettiğim yer duvar dibi. Binadan bir adam çıktı. Buradan arabanızı çekin dedi. Bir sürü saçma sapan gerekçe sundu. Önce bina önüne çektiniz dedi. Burası duvar dedim. Sonra özürlü yeri dedi Hani nerede tabelası dedim. Siz buraya park ediyorsunuz bu insanlar nereye park edecek dedi. Ama burası kamu alanı, böyle bir dertleri varsa otoparklı bir evde oturtabilirler dedim. Biz burası için belediyeye kira ödüyoruz dedi. Bu külliyen yalan, böyle bir uygulama yok dedim. Ama çaresiz arabamı oradan almak zorunda kaldım. Çünkü arabama zarar verebilir. Şimdi soruyorum size apartmanların kamu alanı olan sokakları tutma hakkı var mıdır? Ben bunu gasp olarak nitelendiriyorum. Ya siz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?