Aptalligim..

kendimi çok kullanılmış hisettim bana yaptığı her şeyde yanına kar kaldı ya bana söylediği yalanlar ettiği büyük yeminler umarim bir gün karşısına çıksın beni hatırlasın
Allah a havale et ve yoluna bak hicbisey yapamiyosun verilmis sadakan varmis hadi evlenip boyle olsaydi

hayatından tamamen çıkması için her yerden engelemelisin.

Sil her yerden engelle. Madem onca Zaman affetmedin daha fazla umut beslemeni gerektirecek bir durum yok. Kendine eziyet etme.

Şunu bilir şunu sölerim birini hayatından çıkardın mı herşeyiyle atacaksın resim tel sosyal medya görmezsen umrunda olmaz aklına gelmez ki karsıdakı de sana nispet diye de ilan etmiosa bşy bilmiorum

Emin olun onu umursamıyormuş gibi hiçbir şey olmamış gibi hayatınıza devam etmeniz( en azından ona o şekilde göstermeniz) onu sinirden kudurtacaktırönemsenmemek ona ağır gelecektir eğer sizi engellememişse bilerek görmeniz için yapıyor siz onun için hiçbir şey yapmayın kendiniz için gezin eğlenin dolaşın yeni insanlarla tanışın zamanla unutmaya başlarsınız zaten Boşverin bu insanların arkasından üzülmeye gözyaşı dökmeye değmez

Canım benim üzülme zaten sinir olduğu için böyle bişey yapmış, dikkatini çekmek istemiş. Umursamaz davranman ona daha çok koyacaktır. Tepkisiz kalmaya devam etmelisin bence. Silme, hiç birsey yapma öylece kalsın.

Ya aslinda sinir oldugunu flan degil hiç takmadigini dusunuyorum önceden snapchat te attigim her hikaye ye bakar di simdi hiç bakmiyor umursamiyor modunda ama o da hiç bir yerden silmiyor. Fakat gösteris yaptigi kesin bugun sabah 4 te kizla beraber yatarken bir resmini atmis snape ama sadece ayaklarini cekmis altinada sevgilimle delirmeceler yazmis butun bunlarin tamamen bana inat oldugunu inanmak guc ama benimde mutlaka gorup uzulmem için attigina eminim.

Bende sizin gibi dusunuyodum taki bu sabaha kadar Ya kizla yatarken fotograf çekip sabahin 4 unde snape atmis altına da ergenler gibi sevgilimle delirmeceler yazmis yani bunu benim gorcegim artik kesin yani cidden görmeye katlanamiyorum

K
Şunu bilir şunu sölerim birini hayatından çıkardın mı herşeyiyle atacaksın resim tel sosyal medya görmezsen umrunda olmaz aklına gelmez ki karsıdakı de sana nispet diye de ilan etmiosa bşy bilmiorum
Kizla yatarken sabahin 4 unde resim.atmis ya snape hani kizla resim atar diyodumda böyle bir resim beklemiyodum acikcasi sen çok haklsin bir daha ne görmek ne duymak istiyorum tamamen heryerddn silmeli

engelleyın hayatınızdan tamamen cıkarın olsun bitsin.. Göremezsiniz olur biter..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…