- 22 Temmuz 2015
- 122
- 37
- 98
- Konu Sahibi papatya999
-
Telefonunu falanda mı silmeyeyim sence ?
kendimi çok kullanılmış hisettim bana yaptığı her şeyde yanına kar kaldı ya bana söylediği yalanlar ettiği büyük yeminler umarim bir gün karşısına çıksın beni hatırlasınTipkisini ben yasadim hayallerim umutlarim mutluluklarim herseyimi aldi guven duygusu hicbiseyim kalmadi guzelles bakimli alimli ol o yok olmycak gibi dusun bak 2 yildan geriye kalan buyuk hayal kriklari evlendi hala ariyo beni ama artik cok gec kac hat eskittim ben bilmiyorum
hayır hayır asla kesinlikle bende oyle olduğunu duşunuyorumNe yaparsın bilemem de o arabesk mesajlardan yazma, facebookta laf sokmalı notlardan paylaşma. Çok ezik görünüyor.
bilmiyorum beni hiç umursamıor bnce umursasaydı beni arkadaşları ile tanıştırmamak için diretmezdi belli ki böyle bir sey yaparak benim kısmetini kapamamamı istemiş boş vakitlerini doldurmuşSen umursamadıkça mesajlarına cvp vermedikçe sinir olmuş belli ki bu yaptığı kuyruk acısından başka birşey değil şimdide cvp vermede görelim hadi diyor güya damarına basacak yine cvp verme umursamadığını düşünsün iyice dumur olsun
kesinlikle ama kendimi sorgulayorum sadece ne eksiğim var o kızdan diyeBirak şu adamı ya düşündüğünü değmez
O kız hep aklında olan birimiydi sence ?bilmiyorum beni hiç umursamıor bnce umursasaydı beni arkadaşları ile tanıştırmamak için diretmezdi belli ki böyle bir sey yaparak benim kısmetini kapamamamı istemiş boş vakitlerini doldurmuş
Seni ne begenenler vardır bir kişi karaktersiz diye herkes değil be kardeşim. Umudunu yittirme.kesinlikle ama kendimi sorgulayorum sadece ne eksiğim var o kızdan diye
silmezsem bana işkence olacağı ama bunu yapmakta çok zoruma gdiyor ama yapıcamTabii ki sil elinin altında olmasın. Kendine işkence etme.
teşekkür ederim konuma vakit ayırıp moral verdiğin içinSeni ne begenenler vardır bir kişi karaktersiz diye herkes değil be kardeşim. Umudunu yittirme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?