Aptalligim..

papatya999

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2015
122
37
98
Slm kizlar
Size eski erkek arkadasimla ilgili bir konuyu paylasmak istiyorum. 2 ay önce ayrildik. Bana yalan soyledigini farkettim ve beni aldattigini dusundum ki bu nerdeyse kesin bir bilgi.. Daha 4 5 gun once sine kadar bana pismanmiscasina msjlar atıyordu bnde cvp vermiyordum fakat simdi yeni sevgili yapmis what's app e fotografin I koymuş face te iliski durumu yapmis resmen dunyaya Ilan ediyor çok kotu hissettim kendimi. Beni hiç bir arkadasi ile tanistirmamak için elinden geleni yaparken onu dunyaya Ilan etmiş resmen ... onun yuzunden çok kotu zamanlar geçirmiştim resmen pesinden surundurdu çok aglatti beni ama ben tabi kör aptal asik oldugun için her hareketini sineye çektim. Simdi bakiyorum kendimi degersizlestiren resmen benmisim boyke bir adamla birlikte olarak. 1 sene boyunca o kdar sey yasandi ama hepsi biranda toz oldu uçtu bazen intikam almak istiyorum yada okkali bir msj atip engellemek istiyorum ama çok saçma bir davranis olur gibi artik o sekilde bile muhattap olmak istemiyorum cunku ayrildigim günden beri takmiyomus gibi davran dim. Direk her yerden silip engelleyim diyorum ama zor geliyor b sanirim bir aliskanlik olmus fakat en azindan o kizla resimlerini gormem :( sizce ne yapma liyim?

Tipkisini ben yasadim hayallerim umutlarim mutluluklarim herseyimi aldi guven duygusu hicbiseyim kalmadi guzelles bakimli alimli ol o yok olmycak gibi dusun bak 2 yildan geriye kalan buyuk hayal kriklari evlendi hala ariyo beni ama artik cok gec kac hat eskittim ben bilmiyorum

Ne yaparsın bilemem de o arabesk mesajlardan yazma, facebookta laf sokmalı notlardan paylaşma. Çok ezik görünüyor.

Sen umursamadıkça mesajlarına cvp vermedikçe sinir olmuş belli ki bu yaptığı kuyruk acısından başka birşey değil şimdide cvp vermede görelim hadi diyor güya damarına basacak yine cvp verme umursamadığını düşünsün iyice dumur olsun

Tipkisini ben yasadim hayallerim umutlarim mutluluklarim herseyimi aldi guven duygusu hicbiseyim kalmadi guzelles bakimli alimli ol o yok olmycak gibi dusun bak 2 yildan geriye kalan buyuk hayal kriklari evlendi hala ariyo beni ama artik cok gec kac hat eskittim ben bilmiyorum
kendimi çok kullanılmış hisettim bana yaptığı her şeyde yanına kar kaldı ya bana söylediği yalanlar ettiği büyük yeminler umarim bir gün karşısına çıksın beni hatırlasın :(

Sen umursamadıkça mesajlarına cvp vermedikçe sinir olmuş belli ki bu yaptığı kuyruk acısından başka birşey değil şimdide cvp vermede görelim hadi diyor güya damarına basacak yine cvp verme umursamadığını düşünsün iyice dumur olsun
bilmiyorum beni hiç umursamıor bnce umursasaydı beni arkadaşları ile tanıştırmamak için diretmezdi belli ki böyle bir sey yaparak benim kısmetini kapamamamı istemiş boş vakitlerini doldurmuş

bilmiyorum beni hiç umursamıor bnce umursasaydı beni arkadaşları ile tanıştırmamak için diretmezdi belli ki böyle bir sey yaparak benim kısmetini kapamamamı istemiş boş vakitlerini doldurmuş
O kız hep aklında olan birimiydi sence ?

Ya umursama erkek gibi basit yaratıklar için bu kadar kafa yormaya değmez

Back
X