• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ara ara endişe duymak

dnnslimanov

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
33
Puanlar
3
Kızlar henüz yeni hamileyim, ama bebeğin sağlığı konusunda sürekli endişe yaşıyorum. Hep aman sağlıklı doğsun da, allah korusun, eli ayağı düzgün olsun eyvah ya tam tersi olursa diye içimden geçiriyorum. Geleceğe dönük bir plan yapıyorsak allahtan bi şaşkınlık olmazsa bebek sağlıklı doğarsa, sağlıklı olmazsa tabi yapamayız bunları diyorum. Böyle düşünmeyi nasıl bırakabilirim kendime engel olamıyorum bu düşünceler normal mi

Ahh ahhh o korkular gebelikte gelir, doğum yaparsın şükür sağlıklı dersin gelecekte ne olacak kaygısı başlar 😊 hayırlısıyla buyutursun inşallah, çok kötüysen destek al, bu korkular oluyor malesef 😊

Kızlar henüz yeni hamileyim, ama bebeğin sağlığı konusunda sürekli endişe yaşıyorum. Hep aman sağlıklı doğsun da, allah korusun, eli ayağı düzgün olsun eyvah ya tam tersi olursa diye içimden geçiriyorum. Geleceğe dönük bir plan yapıyorsak allahtan bi şaşkınlık olmazsa bebek sağlıklı doğarsa, sağlıklı olmazsa tabi yapamayız bunları diyorum. Böyle düşünmeyi nasıl bırakabilirim kendime engel olamıyorum bu düşünceler normal mi
Herkes aynıııı ve sanırım bu korkular bitmiyorlar bence annelik delilik halii🤣

Ben içimden ya inşallah kızım olur diye bile dileyemiyorum hani erkek olsa kahrolacağımdan değil insanız herkesin içinden geçen olur illa erkek isteyen de vardır mesela benim kız ama sonra ya Allah’ın gücüne giderse çocukta sorun olursa diye paranoyak olup kafamdan siliyorum her şeyi delilik bence tüm bunlar hepimiz deliyiz😅

Back
X