Araba alacakmış

Ben mi çıkardım yahu bu adeti bana niye sataşmış olasınızBence de mantıklı değil çok maddiyatçı bi tutum ama anlamıyor da değilim ben

Bilmiyorum soran oldu mu okumadım sayfaları da memleket neresi acaba?? 81 vilayetten insan tanıdım böyle bir gelenek hiç duymadım.

Arada kaynamis gormedim heralde ne yazmistiniz

Aynen oyle

Düğün davetiyesine "lütfen hediye getirmeyin....ormanına fidan bağışında bulunun" deeeermisim

Ic anadolu demissin bende ic anadolulum ama bizde böyle bisey yok ... bırak düğünü nisan da takılana bile dokunmazlar kiz çeyizi yapar oda erkek tarafinin taktiğine dokunmazlar ....nisan bozulursa iade edilir .. benim tarafimin taktiğine bile dokunmadik . Erkeke iade edilirse kiz tarafina da iade ederim derim ... hepsi durdu düğüne kadar annem hepsini verdi bana

Erkek tarafinin taktigini almadilar

Vay vay vay bazi yorumlar ilgincmis.
Burda erkegin annesi ceyrekleri almis diye konu acilinca,ortalik ayaga kalkiyor ki kalkmali.
iki taraf da o altinlari alma hakkini asla sahip degil.
Yetiskin insanlarsiniz,evleniyorsunuz nasil ailelere hayir diyemiyorsunuz?
Hadi verdin nasil araba aliyorlar? Ailene bunu sormalisin,Cok sacma gercekten.

Abartiyorsun ailen seni evlendirmek zorunda degil

Erkek tarafinin taktigini almadilar
Yok anladım erkek tarafın almadiklarini da sizin tarafın taktıkları da almamalari gerek ... ben bile duruma üzüldüm acikcasi .hadi nisan d takilani alırlar ceyiz yapilir vs ama düğüne dokunmalaei gerek .. sende üzülme artık . Esinle bu konuda cok konuşmamaya çalış onunda zoruna gitmistir

Esimde normalde birsey demez ama bir kavga da seni de baslik parasiyla almis gibi olduk zaten altinlari vererek dedi
Eşiniz yine kibar söylemiş bizimki olsa tavır yapar gelip gitmezdi bile! Bu arada neyse ki eşinizin ailesi takılanları almamış. Ama ailenizin yaptığı sizin o taraflarda adet olsa da ayıp bence. İnsan çocuğu evlenirken destek olur sizinkiler bir de gözünüze soka soka size takılan altınlarla bilezik tek taş vs yapmışlar. Ben olsam ben de gıcık olurdum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…