Araba alacakmış

bir kısım altını ihtiyaç varsa alabılırler aileler tabi ki iki taraftan da.hepsini hırsla isteyen paragöz ailelere sinir oluyorum ben.

Yani sizde adet buymus. Esinin ailesine de teklif etmissin. Alan razi satan razi. Sen niye rahatsiz oldun ki? Neticede o altinlar sizde olmadigi surece kimin ne yaptığının da hicbir onemi yok bence.
Yani bizde de hediye gelen ceyrekleri falan aileler aldi. Kiz evininkini annem oglan evininkini kv. Hic de sormadim ne yaptiniz altinlari diye. Yani dugun masrafini kendiniz yapmis olabilirsiniz ama sizi o yasa da aileniz getirdi ona bakarsaniz.
Bakis acisi farkli olabilir bilmiyorum ama ben olsam sevinirdim annem almis takmis mutlu olmus diye.

Sagol canim

Yorumlarda belki yazdiniz okumadım yorumları ancak
Eşinizin ailesi almadı demissiniz
Alsalardi
Erkek tarafının taktiklarini onlar kız tarafininkini kendi aileniz mı alacaktı
Şimdi neden hepsini verdiniz
En azından kız tarafının taktiklarini verseydiniz
Eşim ve ailesi izin vermiyor diyebilirdiniz

Sadece kiz tarafininkini aldilar zaten erkek tarafininkiler bende

Senın aılen tam bir fırsatcı ben böyle bısey gormedım çocuğunun elınden alıp kendıne bıseyler alması cok ıgrenc

Kendi anne babalık duygularını tatmin ederken ne yapacaklardı sokağa mı atacaklardı? Herhalde dünyaya getirdikleri çocuğu büyüteceklerdi. Anne babalık görevleri arasında kızının yuvasını kurmakta var ona bakarsanız. Annesine mi yakışırdı o tek taş ve bilezik yoksa yeni evlenen kızına mı? Ben kızı olmadığım halde sinir oldum!... Adet gelenek böyle diye annelik gereği olsun sana yakışır bu takılar deyip kızına takabilirlerdi pekala. Hem kızlarının da gönlünü almış olurlardı. İhtiyacı olsa yine bir yerde anlayacağım da tek taş nedir yahu!...

Bu arada siz iğnesine kadar kendi yaptığınız düğün borcunuzu öderken anneniz sizin düğününüzde takılan altınlarla kendine tek taş bilezik vs yaparken sevinir mutlu olurdunuz oh annem taksın takıştırsın diye öyle mi? Valla ne engin yüreğiniz varmış tebrik ederim! Bir içi fesat kötü olan ben varım galiba :)

Düğün takıları gençlere destek olmak için takılıyor. Millete takarız diye takı olur mu hiç? Sanki altın günü mantığı.
Keşke vermeden önce sorsaydın verme derdim.

Düğün takıları gençlere destek olmak için takılıyor. Millete takarız diye takı olur mu hiç? Sanki altın günü mantığı.
Keşke vermeden önce sorsaydın verme derdim.
Verir misin bize falan denilmedi ki onlarda kaldi direk :)

Tüm yorumları okumadım ama nerelisin
çok merak ettim .Nasıl bir aileniz var.
Kızının elinden takılarını alıp kendine
tek taş yüzük alan,bide araba alacaklarını
yazmışsınız ne diyeceğimi bilemedim
Allah akıl fikir versin.

tam ben yazacaktım yozgatlımısın dıye

Yozgatli değilim :) nereli oldugumu soylemeyeyim belli olabilir benim oldugum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…