Araba kullanamama

Okurken yoruldum aynı anda kontrol etme fikri çok karmaşık ama inşallah yaparım ya dünyanın bin tane hali var en azından bunun için alsam iyi olacak yarın dersim var bakalım

İyi bir hoca bulun. Onların yanında güvende hissedersiniz.
Belki eşiniz kızarsa , bir dahakine kullanmaya çekinirsiniz. O yüzden en iyisi , iyi bir hoca.
Hocayla iki ders yaptık yarın bir dersimiz var iyi ya da kötü diyemiyorum yani belki de böyle öğretiliyordur ben çok fazla ayrıntı bekliyorumdur

önce trafiğe kapalı bir alanda bol bol araba kullanmanı tavsiye ederim. dur kalk yap frenin durma mesafesini gör kendine güvenin gelsin. arabanın sağını solunu iyi kavra nereye kadar genişliği vs. böylece dar yerlerden geçerken panik olmazsın. zamanla trafiğin çok az olduğu yerlerde dene ben yazın kampüste çalışmıştım. sonra gittikçe trafiğin az olduğu saatte yola çıkmaya başla. en son artık deli gibi trafikte yola çıkmaya başlarsın ki onu da öğrenmen gerekiyor.

bir de arabanı iyi öğren. kadınnolduğun için önüne kırmaya çalışacak sıkıştıracak tipler olacak çok iyi kullanabiliyor olman lazım bu salaklardan kurtulmak için taktik yapmak gerekiyor çünkü. bi süre yanında bi erkekle çık trafiğe ama bu erkek de hödük olmasın sana bağırmasın yanında dursun sadece. o zaman hödükler bulaşmıyor. iyi kullanır hale gelince tek çıkmaya başlarsın.

Bende öyleydim 9 aylık şoförüm halen korku var ama hergun bıkmadan kısa mesafe sürmen lazım hergun başka türlü alışamazsın rahat ol ve pratik yap hergun cik ki pekistir

Otomatik olmasa da, artık arabalar kaçmıyor. Yokuş kalkış desteği her araçta vardır herhalde. olmasa bile, yarım debriyaj deneyin.

Yarım debriyaj. Eşi boşver sen. Ayağın frendeyken diğer ayağını debriyajdan gevşet. Araba titrer gibi olur. O an freni bırak. Vites 1 de bekle tabi)))

Trafiğe kapalı alan olsa da kullansam yok ki ben de öyle bir yer istiyorum aslında döneyim durayım Kalkayım falan kampüs gelmemişti aklıma olabilir aslında

Bende öyleydim 9 aylık şoförüm halen korku var ama hergun bıkmadan kısa mesafe sürmen lazım hergun başka türlü alışamazsın rahat ol ve pratik yap hergun cik ki pekistir
Önce ehliyet olayını halletseydim en azından kendime biraz daha güvenim gelirdi
Kesinlikle pratik önemli

Otomatik olmasa da, artık arabalar kaçmıyor. Yokuş kalkış desteği her araçta vardır herhalde. olmasa bile, yarım debriyaj deneyin.
Kaçıyor ya
Ya teoride biliyorum da işte pratikte sıkıntı çok kullanmadığım için sürekli şaşırıyorum
Benim için debriyaj ve gaz bütünleşti hoca diyor mesela viteste debriyaja bassan yeter diye ben hemen ayağımı gaza da götürüyorum

Yarım debriyaj. Eşi boşver sen. Ayağın frendeyken diğer ayağını debriyajdan gevşet. Araba titrer gibi olur. O an freni bırak. Vites 1 de bekle tabi)))
İşte tam o sırada benim akıl arabaya ilk bindiğimzdeki kaldırmaya gidiyor debriyajdan ayağımı çekmemem gerekirken pat çekiyorum ve planlar oluyor

Trafiğe kapalı alan olsa da kullansam yok ki ben de öyle bir yer istiyorum aslında döneyim durayım Kalkayım falan kampüs gelmemişti aklıma olabilir aslında

büyük park yerlerinin otoparkları olabilir boş zamanlarda babamla gidiyorduk biz. oraya buraya park çalışıyordum sürekli ileri geri gitme vs

tabi güvenlik gelip cırlamaya çalışmıştı ama ehliyetim vardı benim o zaman. ehliyetim olunca bişi diyemediler siz de ehliyetten sonra parklara çıkın derim. nolur nolmaz şimdi uyuzluk yaparlar.

Geçen eşimle çıktığımızda da kurstaki güzergahta kullanayım dedim tam işte ben de duruyorum çalıştırıyorum gidiyorum falan ve orası sürücü adayları yeri ama çok kalabalık değil biri gelip şak diye önüme kırdı çok korktum
Eşim ilk öğretmeye çalıştığında futbol sahasında çalışıyorduk vites değiştiriyorduk falan ileri geri ama şimdi orda değiliz

o zaman trafiğin olmadığı caddeleri bulup orda deniceksiniz ya da geniş pazar alanı vs gibi bir yer olur olabilir. inşaat alanı önermem çivi çıkar lastik patlar bi de onla uğraşırsınız.

o zaman trafiğin olmadığı caddeleri bulup orda deniceksiniz ya da geniş pazar alanı vs gibi bir yer olur olabilir. inşaat alanı önermem çivi çıkar lastik patlar bi de onla uğraşırsınız.
Bir araştırayım bakalım pratik yapmadan olmuyor şöyle dümdüz yerler yapsa keşke belediye falan bunun için çok mu şey istiyorum sanki

Vites değiştirirken gaza da basıyorsan ara gaz vermiş oluyorsun birden fazla hızlanabilir araç yapma öyle şeyler rampada vites yükseltirken ağır araçlar için gereken birşey o

Aynen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…