Araba kullanamama

Bence de dikkatsizlik ve kendine gereksiz güven bana bir şey olmaz mantığı
Ya siz bayağı ilerletmişsiniz ne güzel
Ben şu anda işe gitsem yeter tabi önce ehliyet

Bende sendenim canım çok paniğimdir hafta sonu da sınav var, çalıştığım için haftada 1 gün hocayla çalışabildim sadece, vaktin varsa hergün sürmeye bak pratik çok önemli, bakalım biz napcaz sınavda inşl iyi hocalar denk gelir

Kendi arabamız var ama ona da eşimle biniyorum ve kızımla o zaman panik artıyor iki ders yaptık daha biz de
İnşallah geçersin ya
Ben kadar kötü değilsindir eminim:)

Kendi arabamız var ama ona da eşimle biniyorum ve kızımla o zaman panik artıyor iki ders yaptık daha biz de
İnşallah geçersin ya
Ben kadar kötü değilsindir eminim:)

Daha önce kullandım ama kurstaki kadar öğretici olmuyor sadece Düz yolda sürdüm ama direksiyon hakimiyetim vardı, birazda kendimize güvenmemiz gerekiyor yapıcam diye, benim ilk hocam bağırıyordu bu ne ya dedim azıcık hevesim vardı bu hoca yüzünden kaçıramam dedim hocamı değiştirdim, çok şükür şimdiki hocam çok iyi, hatta geçende park yaparken arabadan indi kendin yapacaksın ben dışarıdan müdahale edicem dedi, nasıl yaparım dedim ama yaptım bi şekilde kendimize güvenmeliyiz, 1. Ye olmadı mı 2. Ye olmadı 3. Ye pes etmek yok.

Evet tek başına kısa mesafe gitmek daha iyi..
Ben eşimle kullanamıyorum mesela. Vitese ve el frenine çok müdahale ediyor. Mutlaka tartışıyoruz..

Ben ilk kullandığım zaman el frenini çekmeyi unutuyordum bu araba niye gitmiyor diyordum.Ayrıca ilk girdiğim direksiyon sınavından kaldım o yüZden üzülmeyin zamanla geçecektir alışacaksınız

Takipteyim

Hocam bağırmıyor ama bence sinir oluyor çok da takmıyorum çünkü o gerilince hata bana geçiyor hata yapıyorum
Evde çalışılacak bir şey de değil sonuçta bu
Parka geçmedik o halimi de merak ediyorum bakalım o da bir skandal olmaz inşallah

Evet tek başına kısa mesafe gitmek daha iyi..
Ben eşimle kullanamıyorum mesela. Vitese ve el frenine çok müdahale ediyor. Mutlaka tartışıyoruz..
Ne bu el freni merakı erkeklerde ya
Biz de çok tartışıyoruz bağırıyor bir de hemen alınıyorsun diyor bir de kimse sana bu kadar öğretmez kıymetimi bilmiyorsun demez mi

Ben ilk kullandığım zaman el frenini çekmeyi unutuyordum bu araba niye gitmiyor diyordum.Ayrıca ilk girdiğim direksiyon sınavından kaldım o yüZden üzülmeyin zamanla geçecektir alışacaksınız
Açıkçası ilk sınav için kendime güvenmiyorum ben de ama napayım çok da takmıyorum belki bir sürpriz olur geçerim
Önceden şurdan dön gel deyip geçiriyorlarmış şimdi o basitçe alanlar bizi beğenmiyor

İşte allahtan ben şurdan dön gel zamanında ehliyet aldım şuan belki de alamazdım bilemiyorum çok zorlaştı çünkü.Kalabilirsiniz hiç sıkıntı yok ben 3 defa stop ettirmiştim arabayı ve benim sürücü kursunda kalan tek kişi bendim.Bu durumu aşmak için tek başınıza araba sürün böylece kendinize özgüveniniz artar başkasının yanında herşeye dikkat etmekten iki kat yorulursunuz.Ben hep tek çıkardım

Yani kendime bir defa kalma hakkı tanıdım
Ay o dön gel zamanlarında alsaydım keşke
Yok ya alırdınız hepsini yapıtsonuzdur şimdi zaten
Şimdi çok aceniyim ya tek çıkamam ama ehliyet alırsam çıkacağım inşallah yoksa yenemem o korkuyu

ben çözümü otomatik araba ile çözdüm
gerçi hala trafik korkum var benimde yenemediğim tek konu bu
halbuki tek başıma kaç kere trafiğe de çıktım hala ilk günkü gibi panik oluyorum

ben çözümü otomatik araba ile çözdüm
gerçi hala trafik korkum var benimde yenemediğim tek konu bu
halbuki tek başıma kaç kere trafiğe de çıktım hala ilk günkü gibi panik oluyorum
Otomatik alma ihtimalim yok
Ehliyet alsam önce bi
Aslında temkinli olmak güzel de paniğin haya yaptırmasından korkuyorum
Kaç yıldır kullanıyorsunuz ?

Sıkıntı yapma alısırsın yapa yapa. Kendinde kendi arabaniz varsa eger rampada biyerde pratik yap sinava girmeden once.

Debriyaj fren hangisi detsen kesinlikle bir durur dusunurdum cunku hic dusunmeden refleks sekilde araba kullaniyorum.Insan araba kullanirken sol ayna sag ayna dikiz aynasi tum bunlari kontrol ederken yol kenarindaki insanlarin karsidan karsiya gecmeye yola inmeye senin geldiginin farkindami acaba diye yok kenarindaki insanlarida gozlemleyip yanindakiyle sohbet edip bu isi yapiyorsun ama hic dusunmeden yapiyorsun.Emin ol herkes nasil yapiyorsa sende oyle yapacaksin sadece zaman ve tecrube

Otomatik alma ihtimalim yok
Ehliyet alsam önce bi
Aslında temkinli olmak güzel de paniğin haya yaptırmasından korkuyorum
Kaç yıldır kullanıyorsunuz ?

3 yıldır kullanıyorum eşimde yanımda olmadan daha rahatım
ki ben arabanın ön koltuğunda oturunca bile korkan bir insandım düşün
bu bile mucize benim için

İyi bir hoca bulun. Onların yanında güvende hissedersiniz.
Belki eşiniz kızarsa , bir dahakine kullanmaya çekinirsiniz. O yüzden en iyisi , iyi bir hoca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…