Araba kullanamama

Vites değiştirirken gaza da basıyorsan ara gaz vermiş oluyorsun birden fazla hızlanabilir araç yapma öyle şeyler rampada vites yükseltirken ağır araçlar için gereken birşey o
Ya bunu da kendim uydurdum kimse gaza bas demedi bilgiler çorba oldu

Niye uğraşıyorsunuz ki otomatik vites bir araba alın konforu yaşayın. Manuel kullanıp Hamallık yapmaya hiç gerek yok

Niye uğraşıyorsunuz ki otomatik vites bir araba alın konforu yaşayın. Manuel kullanıp Hamallık yapmaya hiç gerek yok
Ehliyet olayınını halletmem gerek önce
Bana göre de öyle gönlüm otomatikten yana ama işte eşim yok diyor değer mi düşüyormuş ne bir de yarı otomatik varmış onu araştıracağım

Hata degil panik öldürür
Ben de yeni kullanmaya başladığım da araba eskidi çizilmedik yeri kalmadı duran arabaya da çarptım her türlü hatamı herkese söylediğim için kimseye artik iyi kullandığıma inandiramiyorum :) yaptığım her şeye rağmen eşim hep destek oldu ben pes etmeye karar verdiğimde bile çok hız yapma kendine ve başka canlılara zarar verme arabaya istediğini yapabilirsin der bu arada öyle zengin falan değiliz yani ona bu cumleyi kurduran parası değil. Sakın vazgeçmeyin araba kullanabilmek icin özel yetenek ya da zekaya gerek yok sakin olun ve çabaya devam

Rampada bişey yokki. Aynı sifidan calistirir gibi. Ben şu şekil yapıyorum hiçte kaçırmadim. Deb.+ fren durdunuz mesela. Hemen 1 alın. Sonra frenden ayaginizı çekin. Ama sol ayağınız tabii debriyaj olacak. Sonra vites 1 de zaten dimi. Gaz debriyajı kalkar gibi yapiyorsunuz. Ama şu var gaza biraz daha yüklenmebiz lazım ki araba geri kaçmasın. Zaten araba size söyler. Ben kullanırken arabaya bütün oluyorum resmen. Sizin de başka birşey düşünmemenizi öneririm. En azindan alisincaya kadar

Ehliyeti bir alayım da inşallah

Ne güzel yazmış destek önemli eşim de bana sen isteyince her şeyi yapıyorsun bunu da yaparsın diyor ama arabayı çizsen de olur demedi aksine bak bu bizim malımız falan diyor strese sokuyor

Ben o sırada ayağımı debriyajdan çekiveriyoeum işte nedense ama bütün daha iyiydim şükür kendime de güvenim geldi buradaki tavsiyeleri de uyguladım ve rahat davrandım

Ne güzel yazmış destek önemli eşim de bana sen isteyince her şeyi yapıyorsun bunu da yaparsın diyor ama arabayı çizsen de olur demedi aksine bak bu bizim malımız falan diyor strese sokuyor
Ben duran arabaya carpinca esime dedim ki ben bisiklet kullaniyim sen araba böylece daha az zararlı olurum ama eşim hep ısrar etti sag olsun şimdi kendime güveniyorum her oturusta daha az stresli ve gergin olucaksınız. Stres sizi terk edene kadar o koltuktan kalmayınn

Ben öğrendiysem herkes öğrenir sanırım . Mecbur kalınca insan öğreniyor . Bu sene okula kızımla birlikte gidip geliyoruz. Servis saatleri bize uymadı. Ogretmen olduğum için çocuklardan önce okulda olmalıydım. . Çocuğu servise versem benden sonra onu servise bindirecek kimse yok. Sabahları hava soğuk yürüsek cocuk hasta oldu. Taksi ile anlaşmak istedik. Mesafe yakın 6 7 tl yazıyor biz 15 hatta 20 tl teklif ettik ama çok yoğun bir saat her sabah bir taksi bulacağınıza söz veremeyiz dediler. Is başa düştü mecburen. 13 senelik ehliyetim var ve hiç araba kullanmadım. Ilk 2 ay sadece 800 mt lik mesafedeki okuluma gittim geldim. Kaç kez dikiz aynası çarptım hatırlamıyorum. Bir kerede ambulansa çarptım (hasta yoktu ). Ama şimdi baya kullanmaya başladım. Dört dörtlük değil yine hatalar yapıyorum ama deniyorum . Dörtlüleri yakıp istanbul trafiğinde sağdan sağdan bir çok yere gidiyorum . kullandıkça rahatlıyor insan

Şimdi de çizgileri ayarlayamıyorum ya sıkıntı burda ay hep bir dert
Ne güzel ya öğrenmişsiniz önemli olan bu ben mala takılmıyorum cana zarar gelmesin

Ben de okula gitmek için istiyorum ama henüz ehliyetim yok ehliyeti bir alsaydım ay İstanbul’da kullanmak da zor bence siz halletmişsiniz

Bana da pazar günü dar alana parkı öğretecekler
Çok tırsıyorum
Bana öğrettiler iki kere gösterdi ama geldim beyaz çizgilere gelmeyince direkt bırakıyorlarmış çok korlunç geldi bence çok pratik gerek
Diğer şeyleri yapabiliyor musunuz ?

Her bindiğimde yeni bir zorluk of ya haklıymışsın
Yani arabamı kullanıyoruz omu bizi kullanıyor noluyor anlamıyorum bende
Hani bundan zevk almak gerekmiyor muydu
Gerim gerim gerilip duruyorum bende
Sadece markete giderken seviyorum teknolojiyi
Trafik olmuyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…