Araba kullanamama

zaten bi ara arabayi 2 metre sur ehliyet veriyorlardi o yuzden sanirim gerek duymamislar oraya gaz fren koymaya : )))
Bize bayağı işlek bir yolda uzun mesafede eğitim verdiler. Rampa, kavşak, ışık 3 şeritli yol ne ararsanız vardı. Bir de çok karmaşık bir yoldu. Birkaç sene sonra eski evimin orada ders verilmeye başladı orası da bayağı sakin bir yoldu.

aman dikkat et..valla anlik birsey olan oluyor..ben biraz daha toleransliyim o konuda..biri onume mi gececek gecsin.
esim maalesef deli eder beni. cocuklarin yanindada mesela bi acaip. kizarim bende kendi basinayken napiyosan yap cocuklar arabadayken yapma. ya kirmizida magandanin biri cidden inse arabadan saldirsa sana ne halt etceksin? derim.icerde cocuklar? ayni arabada bi yere gidene kadar burnumuzdan gelir emdigimiz sut : ) diyor zaten sen ayri git ben ayri giderim : ) erkekler daha cok gurur yapiyolar bu sacma seyleri sanki. o yuzden onlari oturtmak istemiyorum direksyon basina, ama cocuklarla ilgilenmem gerekebiliyo yolca mecburen canimizi emanet ediyoz : )

Daha çok yeni ama yapacaksınız hepsini merak etmeyin. Biraz sabır, biraz kendine güvenle çözülmeyecek iş değil.
Kendime güvenim bitti şu an inşallah yaparım ben ehliyeti alıp trafiğe çıkma ve işe gitme hayalleri kurmuştum ama biraz suya düştü gibi

Bizim de bahsettiğiniz gibi çevre yolu tır kamyon geçiyor bence daha sakin olabilir bir de daha çalıştırıp çıkıyorsun hop rampa ay nasıl moralim bozuluyor yola bakmayı unuyorum

Kayması değil benim direkt stop edip kayıyor
Odaklanma sıkıntım var ay şöyle ay böyle derken bir de ayna el ayak falan hepsini aynı anda yapamıyorum ya neden böyle oldum bilmiyorum oysa ki ilk çok inanmıştım

Erken almak çok mantıklı ben çok pişmanım ama o zaman da babam arabayı ehliyet mi kullanıyor diye diye aldırtmadı önce öğren sonra al dedi tabi ondan da öğrenemedim
Ay o benim hoca da diyor sıkma direksiyonu diye elimde değil ama bunun manevrayı engelleyeceğini düşünmemiştim hiç
Sadece direksiyonu değil eve gidince ellerim ayaklarım da ağrıyor kendimi o kadar sıkıyorum ki

hele sen birde beni gör aynalarla isim yok hepsine aynı anda bakamıyorum bile onumezor bakıyorum hepsine konsantire olamıyorum resmen beni gören kaciyo geri geri
Ben de öyleyim hoca diyor ki bakmadan çıktın sadece arkadan gelene bakıyorum şu anda sağ sol hak getire

Kendime güvenim bitti şu an inşallah yaparım ben ehliyeti alıp trafiğe çıkma ve işe gitme hayalleri kurmuştum ama biraz suya düştü gibi

Yok yok gidersin. Hemen pes etme. Gerekirse ek ders al imkan varsa. O kadar zor, becerilmeyecek bişey değil.

Ben geçen kırmızı Işık’ta bire alacağım derken üçe almışım hoca da telefonla konuluyordu araba kaldı AA üçe almışsın dedi

Hiç bilmiyorum desem ama bence benzinli çünkü kendi arabamız gazlı ve bizim arabadan daha rahat kalkıyor

Sürücüsüz araçlar ucuzlayana kadar başka çarem yok öğrenmeliyim
Ya ben normalde de tez canlı biri değilimdir ama tabi yetişme çabası zaten kullanmak istememeli en büyük etken bu çünkü arabayla on beş dklık yolu otobüsle bir saatte gitmek zorunda kalacağım yoksa

hahaha baya pahali o araclar simdilik bence kolay kolay kimse alamaz. yani zaten ben yanimda oyle giden bi araba gorsem korkarim : )

Karşındaki de dikkatli olmak zorunda senin dikkatin yetmiyor trafik böyle maalesef
Hahha idolümsünüz çok severim bayan sürücü hele kendilerine güvenen duruşlarıyla sürüyorlar ya bayılıyorum erkeklere ayrı yol yapsınlar omlar çok kaba

Yok yok gidersin. Hemen pes etme. Gerekirse ek ders al imkan varsa. O kadar zor, becerilmeyecek bişey değil.
Daha dersler bitmedi yetmezse alırım
Ya bir de bu saçma mı bilmiyorum ama erkek hoca olsaydı daha iyi öğrenirdim siye düşünüyorum nedense

hahaha baya pahali o araclar simdilik bence kolay kolay kimse alamaz. yani zaten ben yanimda oyle giden bi araba gorsem korkarim : )
Yurtdışında birini öldürmüştü zaten sürücüsüz araç o da güvensiz
Gücüm yetse otomatik alırım ya yokuş kalkış destekli falan

Daha dersler bitmedi yetmezse alırım
Ya bir de bu saçma mı bilmiyorum ama erkek hoca olsaydı daha iyi öğrenirdim siye düşünüyorum nedense

Bence saçma değil. Direksiyon dersine kadın hocayla başlayıp ilk ders sonunda birbirimize girmiştik. Kadın sevgilisinin arabasını terkeder gibi arabadan indi gitti ben kaldım öyle yolun ortasında travma olduğu için erkek hoca tercihimdir. Bir de ne dersek diyelim adamlar bizden daha becerikli bu konuda kabul etmek lazım. Değiştirme şansınız varsa değiştirin hocayı.

Yurtdışında birini öldürmüştü zaten sürücüsüz araç o da güvensiz
Gücüm yetse otomatik alırım ya yokuş kalkış destekli falan
ya simdi yeni basladin ondan yapamiycaksin gibi geliyor..ama inan alisinca manuel candir. esim otomatik vites sever, ben nefret ederim mesela. benim icin sorun degil heleki mesafeli yolculukta vitesli araba hic sorun degil.

Adamlar mekanik çünkü biz duygusalız
Bir de telefonla konuşuyor ve bu beni dağıtıyor cidden
Geçen başka hoca aradı benim için çok yavaş dedi arkadan gülüştük falan ama hoş değildi bence
Ya ciddi msiiniz o nedir ya yuh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…