- 11 Aralık 2018
- 42.722
- 265.370
- 598
Adamlar mekanik çünkü biz duygusalız
Bir de telefonla konuşuyor ve bu beni dağıtıyor cidden
Geçen başka hoca aradı benim için çok yavaş dedi arkadan gülüştük falan ama hoş değildi bence
Ya ciddi msiiniz o nedir ya yuh
Manuel kullanabilmek daha avantajlı bir şey tabi ama otomatiklerde yokuş kalkış desteği park sensörü falan var ya onlar çok cazip geliyoeya simdi yeni basladin ondan yapamiycaksin gibi geliyor..ama inan alisinca manuel candir. esim otomatik vites sever, ben nefret ederim mesela. benim icin sorun degil heleki mesafeli yolculukta vitesli araba hic sorun degil.
Değiştirsem mi ki ya ama bende de sorun var yani çok paniğim kendi sorunumu aşmam gerek öncelikle başka hoca da gelse bu benle ilgiliSıkıntılı durumlar. Sadece derse odaklanması gerek. Bunları öne sürerek değiştirebilirsiniz bence.
ben park sensorunede guvenmiyorumki : ) gerekirse 2-3 fazla ileri geri giderim gene o sekilde park ederim ya da cikarim. maalesef kafadan kontak olmak bunu gerektiriyor : )Manuel kullanabilmek daha avantajlı bir şey tabi ama otomatiklerde yokuş kalkış desteği park sensörü falan var ya onlar çok cazip geliyoe
Ya çok tatlısın vallaben park sensorunede guvenmiyorumki : ) gerekirse 2-3 fazla ileri geri giderim gene o sekilde park ederim ya da cikarim. maalesef kafadan kontak olmak bunu gerektiriyor : )
bazen evet onada guvenmiyorum. mesela esim gecen bi yerden gelirken gene beni sinir ederken : ) navigasyona gore gidiyor adam..gidiyoz bilinmedik bi koye gircez artik : ))) aghhh aksamin koru olmus zaten..levhalari takip ettim ve birazda biliyordum oralari..maalesef mukemmelcilik midir yoksa guvensizlik mi? ne bilim bende boyleyim iste :)Ya çok tatlısın valla
Navigasyona da güvenmezsin sen şimdi
Ben navigasyon yüzünden sınav görevine geciktim o da yalancı bencebazen evet onada guvenmiyorum. mesela esim gecen bi yerden gelirken gene beni sinir ederken : ) navigasyona gore gidiyor adam..gidiyoz bilinmedik bi koye gircez artik : ))) aghhh aksamin koru olmus zaten..levhalari takip ettim ve birazda biliyordum oralari..maalesef mukemmelcilik midir yoksa guvensizlik mi? ne bilim bende boyleyim iste :)
ya navigasyonda en iyi programi secmek lazim. google yaniltiyomus o kesin. birde bazilarini yukleyince vs guncellemek gerekiyor. bazi yollar gozukmuyor, yol calismasi oluyor vs. eskiden navigasyon mu vardi..haritaya baka baka : ) isin kotusu biz kadinlar olarak cogumuz harita okuma ozurluyuzdur. haritayi daha duz tutmayi bilmedigimiz icin navigasyon yinede kurtarici oldu bence : ))))Ben navigasyon yüzünden sınav görevine geciktim o da yalancı bence
Bence yapabildikten sonra kendi bildiğini yapmak en mantıklısı park zaten edilecek nasıl rahatsan öyle yaparsın ki yapıyorsun darısı başıma
Ben akıllı arabayı park edemiyorumOna daha geçmedik bir de o var
Ben asla haritadan bakamam yön bilgim de zayıf yine biraz navigasyon biraz hisler buluyoruzya navigasyonda en iyi programi secmek lazim. google yaniltiyomus o kesin. birde bazilarini yukleyince vs guncellemek gerekiyor. bazi yollar gozukmuyor, yol calismasi oluyor vs. eskiden navigasyon mu vardi..haritaya baka baka : ) isin kotusu biz kadinlar olarak cogumuz harita okuma ozurluyuzdur. haritayi daha duz tutmayi bilmedigimiz icin navigasyon yinede kurtarici oldu bence : ))))
Kendi arabamız otomatik değil ne yazık kiOtomatik arac ehliyeti alin artik veriyorlar.Manuelde sikinti yasiyorsaniz.
Ben de herkes yapıyor ben neden yaşamayayım diye yola çıktım ama şimdi aşırı rahatsız ve paniğim yani şöyle diyeyim çok zor bir bölümden atandım ama bu ondan da zor geliyorAnlatan kişi çok önemli. Beykozun dimdik yokuşunda kuzenim bana arabayı teslim edip hadi kaldır demişti. Bana nasıl güvendigine şaşırmıştım. Neyse kaldırdım ama arabayı. Kavrama olayı var. Panik yapacak bişey yok aslında. Püf nokta şu ki , debriyajca çalıştırdıktan sonra ayağı hafifçe kaldirirken aynı birlikle çok yavaş gaza basıyorsunuz araba hareket edince biraz yürüyüp sonra hemen yeniden debriyaj basıp 2 ye geçiyorsunuz. Bundan sonraki vites degisiklikleri hıza göre değişiyor. Hızınız artınca vitsi ıleri atın. Yavaşlayın geri atın.
Bence hiç kafaniza takmayın çok da rahat yaparsınız. Ne demek yapamıyorsan bırak. Sonra hayal olur sizin için. Herkes yapıyor siz neden yapamayasınız ki.
O kısmı düşünmek istemiyorum henüzBen akıllı arabayı park edemiyorum
Ders alıyorum benim ehliyetim de yok zaten daha ama olacak mı bilemiyorumBeni anlatmışsınız sanki...araba kullanamadım ehliyet duruyo cüzdanda yıllardır...özel ders alın isterseniz
Çok kabiliyetliyimO kısmı düşünmek istemiyorum henüz
Valla imrendim en azından bence rampa kalkışı yapıyorsun çünkü parka geçmişsinÇok kabiliyetliyim
Bana imrendin di mi
Hadi itiraf et
Evet maalesef bu aralar benim derdim de bu. Çok uzun zamandır ehliyet alma kararım vardı ama bu sene ancak geçirebildim hayata her neyse yazıldım kursa yazılı sınavı geçtim sıra geldi direksiyon derslerine
Daha önceden de düz yolda eşim ara ara gösterirdi bildiğim birinci ikinci vitesler ve kalkış ama öyle pürüzsüz kalkış değil birkaç stop falan
Neyse başladık derse ilk gün hoca daha önce oturdun mu direksiyona dedi evet ama bilmiyorum dedim başladık çok kötü değildim
İkinci derse geldik nedense daha kötüydüm ilk gün rampa kalkışı yapmayı öğrendiğim halde ikinci derste yapamadım ilk gün bile yapmıştım
Sonra eşimle yavaş yavaş çalışayım dedim o kadar panik oluyorum ki neredeyse kaldırıma çıkıyordum bugün yine çalıştık biraz ama çok çok kötüyüm kalkışı yapamıyorum sürekli geri kaçırıyorum korkuyorum panik oluyorum öğrenebileceğimi düşündüğüm arabadan ölümüne korkmaya başladım eşim de yapamayacaksan gitme boşa kursa dedi
Ne yapmam lazım ?
Beni gaza getirin lütfen ben de senin gibi kötüydüm ama şimdi süper kullanıyorum falan deyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?