Araba kullanamama

Hadi ha ciddi misin ?
Bir de sarhoş gibi oluyormuşum
Ama olay ehliyet değil ki sadece ben her trafikte hap içemem

Yok eksiklik değil yaf o
Hatta o hiçbirşey değilmiş bence
Hiç soran olmadı bana :)
Seninkini bana versene şaka maka afedersin ama çok salak dediğim insanlar yapıyor ben yapamıyorum ve kendimi kötü hissediyorum daha salak gibi

Seninkini bana versene şaka maka afedersin ama çok salak dediğim insanlar yapıyor ben yapamıyorum ve kendimi kötü hissediyorum daha salak gibi
Bende kendimi kötü hissediyorum
Eski evin önü boştu
Burda otopark var
60 lık teyze yürüyen hurdasını klas bir şekilde park ederken ben önümde kocaman ekran,hayalet çizgiler,zibilyon tane sensör varken onu o iki aracın arasına sokmaya cesaret edemiyorum

Hadi ha ciddi misin ?
Sarhoş derecesine getirmez sanmıyorum, eşimin kuzeninin eşi de aldı ehliyet 2 tane içtim içim ferahladi dedi, ama bunyeler farklı tabi bişey diyemem ayrıca ehliyet panik yapmış bence sende, aldıktan sonra cesaret gelir merak etme

Eşiniz ileri derecede prof kalkışlar öğretmeye çalışıyor size şuanda galiba benim eşim beni hevesimden caydırmak için dik rampalarda durdururdu şükürki çözdüm . Tavsiyem normal sürdüğün gibi onuda pratikle alışırsın her ne araba olursa olsun düz yol gibi aslında ama sadece biraz daha seri olmak gerekiyor rampalarda kaçırmamak için . Benim öğrendiğim araba 93 model ne hidrolik direksiyonu vaaar ne rampa kalkış desteği var . Sıkma kendini eşinide dinleme arabada hoca nasıl öğrettiyse öyle devam et hatta şoförlerle konusulmaz diyip sustur

Hadi ha ciddi misin ?
Bizim bi tanidigin tanidigi icmis oyle bi ilac.. sen gel sinavda direksyon basinda bayil: ) birak ehliyeti, ehliyet alamaz diye siciline geciyormus nerdeyse: ) sonradan ilac olayini anlatmista yirtmis bu isten. Ben tavsiye etmem ilac milac, dogalliktan yanayim: )

Beni da sağolsun eşim korkutuyor.Ehliyeti aldım hemde ilk sınavda.Çokta rahat araba kullanıyorum normalde.Eşimin arabası otomatik.Arabayı istediğim zaman aman birşey olur yanında çocuklar var diye başlıyor.Arabaya çok kıymet veren biri değildir ama bize birşey olur diye ödü kopuyor.O böyle yapınca da ben panik oluyorum.

Sınavda el freni ile kalkmayı kabul etmezler.Sakın ona alışma.Normalde rampa da arada hata yapıyordum eğitimde ama sınavda 1 milim bile geri kaçırmadım.Hatta önüme bisikletle adam filan atladı çok güzel kurtardım filan.Bu işin sırrı sakin olmakta.

Değiştirsem mi ki ya ama bende de sorun var yani çok paniğim kendi sorunumu aşmam gerek öncelikle başka hoca da gelse bu benle ilgili

Bi kendine güven, onca insan kullanıyor senin ne eksiğin var. Şimdi panik yapman normal aslında ama ehliyeti aldıktan sonra yapma sakın. Ehliyeti aldın mı ara verme kullanmaya, hemen başla trafiğe çıkmaya. İlk başta zor olacak ama bunu yapmazsan ehliyetin cüzdan ehliyeti olur.

Bu arada bir önceki mesajın da dikkatimi çekti. Manuel arabalarda da yokuş kalkış desteği ve park sensörü oluyor. Benimkinde var mesela. Manuel candır.

Yokuş kalkış desteği yazanlar olmuş ama sınavda ki rampalardan o desteğin devreye gireceği şekilde olmuyr buna hoca müsade etmiyor malesef. Ben 2 sene önce aldım sadece zevk için manueli daha çok seviyorum otomatik aynı hissi vermiyor bana. Sakin ol herkes anasının karnında öğrenmedi o kadar insan yapıyor sen neden yapamayacaksın ki... Hocadan koca, kocadan hoca olmazmış yalnız çalış arabaya eşi dahil etme

Ya biz böyle ne olacağız ama sen benden çok iyi durumdasın bir ehliyetin var iki mükemmel de olmasa kullanıyorsun

Ah bir alabilsem en azından sadece pratik yapmak kalır

Ya bana dön diyor mesel otobüs geliyor yol senin diyor korkuyorum deyince de yarın bir gün trafiğe çıkınca da mı korkuyorum diyeceksin diyor ben bilmiyorum daha diyorum ana işte
Rampada tek sıkıntı ayağımı debriyajdan çekme

Yok içemem zaten de ama büyük de konuşmayayım belki son çare önceden deneyeyim içecek olursam

Bende sakinlik yok yani aslında kendine güveniyordum ama nedense bitti son derste kötüydüm heyecan yaptım rampa da hoca da Benim sana yapabileceğim hiçbir şey yok bunu sen yapacaksın deyince iyice panik yaptım bir de debriyajdan ayağımı çekmişim kadına çekmedim diyorum farkında değilim ki o da çektin ben burdan görüyorum dedi

Babamın arabasında da park sensörü var ama bizde yok yani kendimizinkinde
Öyle diyorum ama işte hevesim kırıldı nedense ya ben bir yerde değiş her yerde kötüyüm rampa da iki tane bir tane de değil lanet sınav yeri
Alsam zaten çıkmayı düşünüyorum ama almak çok büyüdü gözümde

Yalnız benim koca hocamdı
Ama cidden olmuyor bağırıyor bağırmadım diyor farkında değil çünkü ona göre basit ya sabır gösteremiyor
Sınavda müsade etmezler ama artık otomatik araba için de ehliyet almıyormuş belki o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…