Hadi ha ciddi misin ?Cesaret verici panik giderici ilaçlar satılıyormuş eczanelerde, geçen sene bizim aile içinde bayağı ehliyet alanlar oldu onlardan duydum, hepsi ilaç içtik dediler, yinede araştır soruştur bi zararı olmasin.
Bende yaza doğru ehliyete yazılmak istiyorum ama bende çok panik biriyim yinede ilaç bana göre bi olay değil, kullanmayı düşünmüyorum, kısmet artık, olduğu kadar olmadığı kader, canımız sağolsun, alamazsak özel şoför tutarız
OtomatikValla imrendim en azından bence rampa kalkışı yapıyorsun çünkü parka geçmişsin
Şanslısın :) Of ya valla hayatımdaki tek eksik ehliyet gibi hissediyorum şu an Gurur meselesi yaptımOtomatik
Santim kaymıyor biraz bekliyor yani
Yoksa bana kalsa ohooww
Yok eksiklik değil yaf oŞanslısın :) Of ya valla hayatımdaki tek eksik ehliyet gibi hissediyorum şu an Gurur meselesi yaptım
Seninkini bana verseneYok eksiklik değil yaf o
Hatta o hiçbirşey değilmiş bence
Hiç soran olmadı bana :)
Bende kendimi kötü hissediyorumSeninkini bana verseneşaka maka afedersin ama çok salak dediğim insanlar yapıyor ben yapamıyorum ve kendimi kötü hissediyorum daha salak gibi
Sarhoş derecesine getirmez sanmıyorum, eşimin kuzeninin eşi de aldı ehliyet 2 tane içtim içim ferahladi dedi, ama bunyeler farklı tabi bişey diyemem ayrıca ehliyet panik yapmış bence sende, aldıktan sonra cesaret gelir merak etmeHadi ha ciddi misin ?
Bir de sarhoş gibi oluyormuşum
Ama olay ehliyet değil ki sadece ben her trafikte hap içemem
Eşiniz ileri derecede prof kalkışlar öğretmeye çalışıyor size şuanda galibaEşimin tekniğiyle hocanın tekniği başka valla eşim diyor dur ben sana el freni ile kalkmayı öğreteyim ya diğerini öğrenemedim daha tam bu nerden çıktı diyorum
Ben de ilk derste yapmıştım ama şimdi aklım araba çalıştırmaya gidiyor ayağımı çekiyorum debriyajdan hop geri kalıyorum teoride var pratikte yok yani
Bizim bi tanidigin tanidigi icmis oyle bi ilac.. sen gel sinavda direksyon basinda bayil: ) birak ehliyeti, ehliyet alamaz diye siciline geciyormus nerdeyse: ) sonradan ilac olayini anlatmista yirtmis bu isten. Ben tavsiye etmem ilac milac, dogalliktan yanayim: )Hadi ha ciddi misin ?
Bir de sarhoş gibi oluyormuşum
Ama olay ehliyet değil ki sadece ben her trafikte hap içemem
Sınavda el freni ile kalkmayı kabul etmezler.Sakın ona alışma.Normalde rampa da arada hata yapıyordum eğitimde ama sınavda 1 milim bile geri kaçırmadım.Hatta önüme bisikletle adam filan atladı çok güzel kurtardım filan.Bu işin sırrı sakin olmakta.O da diyor ki el freniyle kalkarsan hiç geri kaçmazsın
Ya bir de sınavda hata kabul etmiyorlar ya artık o da beni geriyor
Bir de ben el göz ayak koordinasyonunu sağlayamaıyorım bunu anladım
Hoca diyor yavaşla ben duruyorum
Hoca diyor rampa kalkışı benim okul hop arabayı çalıştırma gaza baz debriyajdan çeke gidiyor sonra biz geri kaçış hoca ufaktan sinirli ama belli etmiyor ben tedirgin ay evde çalışılacak bir şey olsa da çalışsam
Değiştirsem mi ki ya ama bende de sorun var yani çok paniğim kendi sorunumu aşmam gerek öncelikle başka hoca da gelse bu benle ilgili
Ya biz böyle ne olacağız ama sen benden çok iyi durumdasın bir ehliyetin var iki mükemmel de olmasa kullanıyorsunBende kendimi kötü hissediyorum
Eski evin önü boştu
Burda otopark var
60 lık teyze yürüyen hurdasını klas bir şekilde park ederken ben önümde kocaman ekran,hayalet çizgiler,zibilyon tane sensör varken onu o iki aracın arasına sokmaya cesaret edemiyorum
Ah bir alabilsem en azından sadece pratik yapmak kalırSarhoş derecesine getirmez sanmıyorum, eşimin kuzeninin eşi de aldı ehliyet 2 tane içtim içim ferahladi dedi, ama bunyeler farklı tabi bişey diyemem ayrıca ehliyet panik yapmış bence sende, aldıktan sonra cesaret gelir merak etme
Ya bana dön diyor mesel otobüs geliyor yol senin diyor korkuyorum deyince de yarın bir gün trafiğe çıkınca da mı korkuyorum diyeceksin diyor ben bilmiyorum daha diyorum ana işteEşiniz ileri derecede prof kalkışlar öğretmeye çalışıyor size şuanda galibabenim eşim beni hevesimden caydırmak için dik rampalarda durdururdu şükürki çözdüm . Tavsiyem normal sürdüğün gibi onuda pratikle alışırsın her ne araba olursa olsun düz yol gibi aslında ama sadece biraz daha seri olmak gerekiyor rampalarda kaçırmamak için . Benim öğrendiğim araba 93 model ne hidrolik direksiyonu vaaar ne rampa kalkış desteği var . Sıkma kendini eşinide dinleme arabada hoca nasıl öğrettiyse öyle devam et hatta şoförlerle konusulmaz diyip sustur
Yok içemem zaten de ama büyük de konuşmayayım belki son çare önceden deneyeyim içecek olursamBizim bi tanidigin tanidigi icmis oyle bi ilac.. sen gel sinavda direksyon basinda bayil: ) birak ehliyeti, ehliyet alamaz diye siciline geciyormus nerdeyse: ) sonradan ilac olayini anlatmista yirtmis bu isten. Ben tavsiye etmem ilac milac, dogalliktan yanayim: )
Bende sakinlik yok yani aslında kendine güveniyordum ama nedense bitti son derste kötüydüm heyecan yaptım rampa da hoca da Benim sana yapabileceğim hiçbir şey yok bunu sen yapacaksın deyince iyice panik yaptım bir de debriyajdan ayağımı çekmişim kadına çekmedim diyorum farkında değilim ki o da çektin ben burdan görüyorum dediSınavda el freni ile kalkmayı kabul etmezler.Sakın ona alışma.Normalde rampa da arada hata yapıyordum eğitimde ama sınavda 1 milim bile geri kaçırmadım.Hatta önüme bisikletle adam filan atladı çok güzel kurtardım filan.Bu işin sırrı sakin olmakta.
Babamın arabasında da park sensörü var ama bizde yok yani kendimizinkindeBi kendine güven, onca insan kullanıyor senin ne eksiğin var. Şimdi panik yapman normal aslında ama ehliyeti aldıktan sonra yapma sakın. Ehliyeti aldın mı ara verme kullanmaya, hemen başla trafiğe çıkmaya. İlk başta zor olacak ama bunu yapmazsan ehliyetin cüzdan ehliyeti olur.
Bu arada bir önceki mesajın da dikkatimi çekti. Manuel arabalarda da yokuş kalkış desteği ve park sensörü oluyor. Benimkinde var mesela. Manuel candır.
Yalnız benim koca hocamdıYokuş kalkış desteği yazanlar olmuş ama sınavda ki rampalardan o desteğin devreye gireceği şekilde olmuyr buna hoca müsade etmiyor malesef. Ben 2 sene önce aldım sadece zevk için manueli daha çok seviyorum otomatik aynı hissi vermiyor bana. Sakin ol herkes anasının karnında öğrenmedi o kadar insan yapıyor sen neden yapamayacaksın ki... Hocadan koca, kocadan hoca olmazmış yalnız çalış arabaya eşi dahil etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?