- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
- 83
Emin ol çekmişsindir.Rampa da 2 hak veriyorlar.Rampada kalan çok oluyor.Bende sakinlik yok yani aslında kendine güveniyordum ama nedense bitti son derste kötüydüm heyecan yaptım rampa da hoca da Benim sana yapabileceğim hiçbir şey yok bunu sen yapacaksın deyince iyice panik yaptım bir de debriyajdan ayağımı çekmişim kadına çekmedim diyorum farkında değilim ki o da çektin ben burdan görüyorum dedi
Ay orda iki hak mı var ? Mutlu oldun şimdiEmin ol çekmişsindir.Rampa da 2 hak veriyorlar.Rampada kalan çok oluyor.
Beni görmedin valla felaket kere felaketRampada kaçırmadan kalkmayı ehliyet aldıktan sonra öğrendim.
Bunu ciddi manada öğrenmenin tek yolu rampa bir yere gidip saatlerce dur-kalk yapmaktan geçiyor bence...
Araç kullanma ile alakalı her konuya yazmışımdır şimdi de yazıyorum ben öğrendikten sonra herkes öğrenir
Otomatik için ehliyet alırsan manuel kullanamazsın ama manuelde her ikisinide kullanırsın. Zevk almaya bak kullanırken benim hocam da eşimdi çıldırıyrdum kullanırken :)Yalnız benim koca hocamdı
Ama cidden olmuyor bağırıyor bağırmadım diyor farkında değil çünkü ona göre basit ya sabır gösteremiyor
Sınavda müsade etmezler ama artık otomatik araba için de ehliyet almıyormuş belki o zaman
Bak şimdi markete gidicemYa biz böyle ne olacağız ama sen benden çok iyi durumdasın bir ehliyetin var iki mükemmel de olmasa kullanıyorsun
Evet 2 hak var ama birinci olmayınca genelde ikinci de de olmuyorAy orda iki hak mı var ? Mutlu oldun şimdi
Gerçekten çıldırıyorum ya kendimi salak gibi hissediyorum o öyle yapınca bir de çok kırılgansın diyor ama biraz daha cesaret geldi burada okurkenOtomatik için ehliyet alırsan manuel kullanamazsın ama manuelde her ikisinide kullanırsın. Zevk almaya bak kullanırken benim hocam da eşimdi çıldırıyrdum kullanırken :)
Hahha işi ne soksun vallaBak şimdi markete gidicem
Dönüşte arabayı sokağa bırakıcam
Eşim gelince parka soksun
Çünkü iyice strese giriyorsun yani teoride biliyorum da pratikte yokEvet 2 hak var ama birinci olmayınca genelde ikinci de de olmuyor
Eşle çalışmak iyi bir şey değil bunu biliyorum ama biraz pratik yapayım demiştim ona da pişman oldum bence çok doğru.bizim hocamız şey demişti asla direksiyona eşinizle ya da babanızla çalışmayın ya nişanlınızla ya hocanızla çünkü eş ve baba aman yapamıyorsan gitme etme derler ama nişanlı ya da hoca size destek olur. o yüzden asla gerilmeyin benim ehliyet aldığım gün sağanak vardı ve köprünün altından hızla geçmem gerekti yoksa kalacaktık. her zaman mükemmel sürüş sadece sizle başlar kendinize güvenin.
inanın kendinize yapacaksınız sadece inanın :) başarılar dilerim güzelce odaklanınEşle çalışmak iyi bir şey değil bunu biliyorum ama biraz pratik yapayım demiştim ona da pişman oldum bence çok doğru.
Ay diyorum sınav günü inşallah öyle şeyler olmaz
Çok teşekkür ederim inşallah halledebilirim :)inanın kendinize yapacaksınız sadece inanın :) başarılar dilerim güzelce odaklanın
İşin birinci yani ehliyet kısmını geçemedim kiMerhaba
Eğer imkanınız varsa kendinize eski model çarptığınızda üzülmeyeceğiniz bir araba alın (çarpmazsınız inşallah Allah korusun), bu dünyada en son araba kullanıcak insan bendim ve başardım. Araba kapının önünde bir ay bekledi, her baktığımda gıcık oluyordum.
Sonra da sabah çok erken saatlerde çıkın, yol boşken gerilmeden stop ede ede kullanın.
Bu arada en önemlisi; stop etmemek için gaza biraz yüklenerek arabayı kaldırın, risk en aza inmiş olur. Vitesi hemen 3 e atarak kullanmaya çalışmayın bişi olmaz, 1de 2de yavaş yavaş alışırsınız. Acemiliğinizi atana kadar da biraz trafikte tepki görürsünüz :) sonra rahat rahat kullanırsınız inş.
İşin birinci yani ehliyet kısmını geçemedim kiben de diyorum alsam elliyle falan giderim ne olacak sanki yavaş yavaş alışırım diye
Çok imkanım var diyemem yani aslında var da şöyle eşim eski araba yerine araba modeli yükseltmeyi düşünür ama mesela kaldırıma sürtmek park ederken hafif çarpmak falan bunlara ben de olabilir gözüyle bakıyorum :)
HahahaEş, kardeş ve baba harici birinden yardım isteyebilirsiniz ya da bi cesaret deyip kazan kaldırın ve günlerce kendi kendinize bıkmadan dur kalk ve 1. ile 2. vites çalışın. İnanır mısınız 3 den vitesi küçültemem diye vites atmıyordum öyle beceriksizdim. Ehliyet sınavında da hep gaza yüklenerek kalktım.. hiiiç kafanızı takmayın ofiste normal yürümeyi beceremeyen iş arkadaşım bile babasının arabasını alıp dur kalk yapa yapa hem ehliyet aldı, şimdi de kocaman araba aldı kullanıyor
MerhabaMerhaba bende bu sonbaharda tek seferde sınavları geçtim darısı size olsun. Açıkcası ben hoca yönünden şanssızdım paracıydi ikinci sınava kalacağına özel ders falan deyip durdu ama sağolsun eşim dönemem dediğim yerden dönersin donemezsen söndür ben döndürüp sana veririm korkma dedi rampaya hoca sadece 3 defa çıkardı eşim 30 sayesinde sorunsuz bir sınav geçirdim. Olmaz diye birşey yok oda makine sonuçta sen ne komut verirsen onu yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?