- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
Otoban da oldu benim sınavım 70 75 gayet yavaş bile kalır ordaYok ya çevre yolunda sınır 70 hatta 75 deyip bastırıyor bana
Hiç demedi yasak diye
Koordinasyon bende de eksik ya yola bakmayı unutuyorum falanAkademisyen yada ogretım uyesı olan bı arkadas vardı dıreksıyon ve vıtes koordınasyonunda zorlanıp araba kullanamayan o bu konuyu okuyorsa ogrendımı merak ettım yazarsa sevınırım
Ayrıca sen de ılk degılsın tatlım hepımız stop yaparak ogrendık 1 dıye 3.vıtese gecırdık. Bıraz zaman bır parca cesaret ve bol bol pratık ustesınden gelırsın evelallah
Siz anne karnında öğrendiğiniz sanırım hamileymişsiniz de çocuğunuza da öğretin şimdiden :)valla araba kullşanmak cok basıt
bu kadar zorlanıyorsan düşme bence peşine
1 ve 2. viteslerde ıyıyım diyorsun diğerleri de onların aynısı zaten
sonra otobanda görüyoruz sol şeritten 40 km ile giden kazaya sebebiyet veren ablaları
Otoban değil ama mesela hiç beşi göstermedi aslında o bakmadan vites değiştirmeyi öğretiyor sanırımOtoban da oldu benim sınavım 70 75 gayet yavaş bile kalır orda
anne karnında öğrenmedim ama bu kadar da korkulacak bır durum yokSiz anne karnında öğrendiğiniz sanırım hamileymişsiniz de çocuğunuza da öğretin şimdiden :)
Siz bildiğiniz için basit evet ben bilmediğim için zor
Hiçbir canlıya zarar vermedikten sonra 40la giderim ne olmuş önemli olan Can güvenliği
Sakın kursa devam ederken eşinizle çalışmayın. Kurs hocasını dinleyin sadece ders saatleri içinde araba kullanın. Ben bu yaz aldım ehliyetimi. İlk derste çok iyiydim ama ikinci de aşırı kötüydüm. Hocam bile şaşırdı ne oldu dedi. Sonraki derslerde düzeldim.
Kurs arabasından farklı araba kullanırsanız kafanız karışır. Eşinizle çalışırsanız da özgüveninizi bitirir bir daha süremezsiniz.
Araba doğası gereği geriye kaçabilir. Ben de bazen kaydırıyorum. El freni kullanıyorum çok dik yokuşlarda. Bu kadar korkmayın.Eşimle pratik yapmaktan vazgeçtim zaten kavga dövüş oluyoruz
Ya düşündükçe hiçbir şeyi yapamıyorum araba çalıştırırken titriyor rampa kalkışı geriye kaçıyor diyorum ki anormallik var bende
Yani tabi ki zaten heyecanımı bilgi ve pratik eksikliğine bağlıyorumAllah kolaylık versin, biraz, cesaret, biraz sakinlik gerisi çorap söküğü gibi gelir hiç korkmayın kimse annesinin karnında öğrenmedi.
Biz de direkt güzergahla başladık bizim de kavşaklı şeritli her şey var böylesi daha iyi belki ama bu beni bazen panik de yapıyor2 sene önce girdim sınava. Direksiyon dersleri artık daha detaylı veriliyor merak etme.
Her ders aynı güzergâhta 5 tur atardık. Ki bildiğin kavşaklı ışıklı işlek trafikte. Kaç defa debriyajı unuttum hoca tuttu stop etmedi bilmiyorum.
3 çeşit park öğretiliyor. Önemli olan pratikse hocalar veriyor o pratiği..
İlk direksiyon sınavımda çok kötüydüm. Hem hastaydım hem de gerildim.
İkinci sınavdan sonra 1 ders daha gördüm ve iyi bir dereceyle geçtim.
Siz bildiğiniz için normal geliyor işte ben de bunu anlamıyorum insanlar kendi başardıkları şeylerle başkalarını aşağılanaktan hoşlanıyor gerçektenanne karnında öğrenmedim ama bu kadar da korkulacak bır durum yok
40 la gidilmez işte ben de bunu diyorum
otoyolda 40 la diğer aracları ve kendı canınızı tehlıkeye atarsınız
Eşim de öyle öğreteyim dedi ama puan kırılıyor dediler yukarıda yani evet kaçması sorun değil birine zarar verebilme ihtimali korkutuyorAraba doğası gereği geriye kaçabilir. Ben de bazen kaydırıyorum. El freni kullanıyorum çok dik yokuşlarda. Bu kadar korkmayın.
Evet cesaret ve dikkat sart haklisiniz.Ben 3 kere kaldım direksiyon imtihanindan. Şimdi şehirler arası yol gidiyorum.
Peki çok iyi şoför müyüm ?
Hayır.
Benim farkım cesaretim.
Benim farkım yapamadığım zaman yanımdan geçen adama "bi bakar mısınız" diyebilmem.
Araba kullanamıyorum diye bi şey yok. Herkes kullanabiliyor. Siz istisna değilsiniz şu dünyada.
Herkes sizin gibi.
Yapamıyor... yapamıyor.. sonra birgün yapıyor. Sonra yibe yapamıyor derken oluyor. Olacak.
Sabırli olun. Ve mümkünse eşinizle pratik yapmayın.
Pardon beni gördünüz mü de teşhis koydunuz ?Almayın ehliyet falan
Panik durumunuz var soguk kanlı olamıyorsunuz araba kullanmak icin gercekten olması gereken özellik
yarın öbür gün karsınıza ani bir insan bir araba ne bileyim bir bisikletli cıktıgında refleksleriniz ne sekilde tepki vericek
Evet kesinlikle öyle tabi kullandıkça azalır korku yani yemek yapmak gibi yaptıkça hızlanırsın ve püf noktalarını bilirsin yaEvet cesaret ve dikkat sart haklisiniz.
Motor yazilisindan 100 almistim ama direksiyonun basina gecince sanki arabayi sirtima yukluyorlar da sirtimda tasiyorum gibiydim.
Herkes yapiyor biz de yapabiliriz; akan trafigin bir parcasi oldugunu bilip, dikkatlice kendine guvenerek sogukkanli ve kurallara uyarak kullabdiktan sonra Allahin izniyle yapilamayacak bir sey degil.
Bunları az mı yaptık bizdüşünür ama mesela kaldırıma sürtmek park ederken hafif çarpmak falan bunlara ben de olabilir gözüyle bakıyorum :)
Diğer bayan kim veya kimler destek olmus okumadım ki bananePardon beni gördünüz mü de teşhis koydunuz ?
Ben yukarıda beni gaza getirin biraz dedim moralimi bozun demedim
Bunca insan yaparsın biz de öyleydik dediği halde diğer bayan ve sadece siz böyle heves kırıcısınız niye acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?