O sınavı rahat geçersinBen de yeni başladım kursa çıkmış soruları falan çözüyorum sınavı rahat geçerim ama uygulama korkutuyor beni de geçen bi deniyim dedim eşimle yolu bile ortalayamadım yampiri yampiri on metre gittim korktum bıraktım bide otomatik bizim, çok panik bi insan olarak nasıl geçicem bakalım hayırlısı
Hocam direksiyon ortada olsaydı sıkıntı yok ama kenarda napalım dicem artık uygulamada sola sola kayınca araba ehüO sınavı rahat geçersin
Ay yolu da ortalayanıuorjm ben de bana göre ortadayım ama hoca da eşim de kenardan gidiyorsun diyorlar
Birkaç video izledim en ufak hatada indiriyorlar sınavda yolu ortalayamadığım için indirilirsem üzülürüm he olmaz da diyemiyorum amaHocam direksiyon ortada olsaydı sıkıntı yok ama kenarda napalım dicem artık uygulamada sola sola kayınca araba ehü
Aman boşver olmazsa da sağ koltukta oturmaya devam artık napalım en rahatı da o vallaBirkaç video izledim en ufak hatada indiriyorlar sınavda yolu ortalayamadığım için indirilirsem üzülürüm he olmaz da diyemiyorum ama
Çok biliyor bu erkekler o şov bizde de oldu ama kimse anasının karnında öğrenmiyor sonuçta canım sende öyle düşün bas gaza gitsinMerhaba
Ay inşallah geçerim ya
Ben eşimle yapamıyorum ya bu konuda bunu anladım ben dönemem sen döndür ver deyince vay efendim nasıl dönemezmişim yok trafikte de mi adam bulacakmışım falan
Rampa çalıştırıyor hoca ama iki ders yaptık izinli şimdi arayacak bakalım ne yapacağım
Eşim de diyor bu makine sen ne yaparsan o diyor ama işte hatta show yapıyor bana vitesi beşe alıp hızlanıyor sonra yavaşlıyor falan iyice gıcık oluyorum
İşe gitmek zorunda olmasam evet ama otobüste bir saat oyalanmak var on beş dklık yol için yoksa o olmada ben hala ertelerdimAman boşver olmazsa da sağ koltukta oturmaya devam artık napalım en rahatı da o valla
Basamıyorum çok korkuyorum ya sanki uçuyor araba ama kırktaÇok biliyor bu erkekler o şov bizde de oldu ama kimse anasının karnında öğrenmiyor sonuçta canım sende öyle düşün bas gaza gitsin
İlk sürdüğümde hareket ettirenin ben olduğuna inanamamıştım ben aldıysam sende alırsınBasamıyorum çok korkuyorum ya sanki uçuyor araba ama kırktakursta yetmişe falan çıkıyorum çünkü hoca yaptırıyor ama bana aşırı hızlı geliyor
Hımm evet gerekli olmuş senin için inş geçersin canımİşe gitmek zorunda olmasam evet ama otobüste bir saat oyalanmak var on beş dklık yol için yoksa o olmada ben hala ertelerdim
Basamıyorum çok korkuyorum ya sanki uçuyor araba ama kırktakursta yetmişe falan çıkıyorum çünkü hoca yaptırıyor ama bana aşırı hızlı geliyor
Güvenim kırılmıştı ama buraya yazınca biraz daha iyi oldum inşallah yaparım ya araba kullanmam gerekİlk sürdüğümde hareket ettirenin ben olduğuna inanamamıştım ben aldıysam sende alırsıngavur icadı sonuçta
Yok ya çevre yolunda sınır 70 hatta 75 deyip bastırıyor banaSınavda 50’den hızlı kullanmak yasak ve 3.vitese de geçirmiyorlar. Hocanızda bir gariplik olabilir mi
Eşimle pratik yapmaktan vazgeçtim zaten kavga dövüş oluyoruzBen 3 kere kaldım direksiyon imtihanindan. Şimdi şehirler arası yol gidiyorum.
Peki çok iyi şoför müyüm ?
Hayır.
Benim farkım cesaretim.
Benim farkım yapamadığım zaman yanımdan geçen adama "bi bakar mısınız" diyebilmem.
Araba kullanamıyorum diye bi şey yok. Herkes kullanabiliyor. Siz istisna değilsiniz şu dünyada.
Herkes sizin gibi.
Yapamıyor... yapamıyor.. sonra birgün yapıyor. Sonra yibe yapamıyor derken oluyor. Olacak.
Sabırli olun. Ve mümkünse eşinizle pratik yapmayın.
Ay inşallahEsinle asla calisma sinavi gecesiye kadar baska arac kullanma konsantre ol korkunu yen bak goreceksin o zaman olacak:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?