Araba kullanamama

Ben de yeni başladım kursa çıkmış soruları falan çözüyorum sınavı rahat geçerim ama uygulama korkutuyor beni de geçen bi deniyim dedim eşimle yolu bile ortalayamadım yampiri yampiri on metre gittim korktum bıraktım bide otomatik bizim, çok panik bi insan olarak nasıl geçicem bakalım hayırlısı

O sınavı rahat geçersin
Ay yolu da ortalayanıuorjm ben de bana göre ortadayım ama hoca da eşim de kenardan gidiyorsun diyorlar

O sınavı rahat geçersin
Ay yolu da ortalayanıuorjm ben de bana göre ortadayım ama hoca da eşim de kenardan gidiyorsun diyorlar
Hocam direksiyon ortada olsaydı sıkıntı yok ama kenarda napalım dicem artık uygulamada sola sola kayınca araba ehü

Hocam direksiyon ortada olsaydı sıkıntı yok ama kenarda napalım dicem artık uygulamada sola sola kayınca araba ehü
Birkaç video izledim en ufak hatada indiriyorlar sınavda yolu ortalayamadığım için indirilirsem üzülürüm he olmaz da diyemiyorum ama

Birkaç video izledim en ufak hatada indiriyorlar sınavda yolu ortalayamadığım için indirilirsem üzülürüm he olmaz da diyemiyorum ama
Aman boşver olmazsa da sağ koltukta oturmaya devam artık napalım en rahatı da o valla

Çok biliyor bu erkekler o şov bizde de oldu ama kimse anasının karnında öğrenmiyor sonuçta canım sende öyle düşün bas gaza gitsin

Çok biliyor bu erkekler o şov bizde de oldu ama kimse anasının karnında öğrenmiyor sonuçta canım sende öyle düşün bas gaza gitsin
Basamıyorum çok korkuyorum ya sanki uçuyor araba ama kırkta kursta yetmişe falan çıkıyorum çünkü hoca yaptırıyor ama bana aşırı hızlı geliyor

Basamıyorum çok korkuyorum ya sanki uçuyor araba ama kırkta kursta yetmişe falan çıkıyorum çünkü hoca yaptırıyor ama bana aşırı hızlı geliyor
İlk sürdüğümde hareket ettirenin ben olduğuna inanamamıştım ben aldıysam sende alırsın gavur icadı sonuçta

Esinle asla calisma sinavi gecesiye kadar baska arac kullanma konsantre ol korkunu yen bak goreceksin o zaman olacak:))

Akademisyen yada ogretım uyesı olan bı arkadas vardı dıreksıyon ve vıtes koordınasyonunda zorlanıp araba kullanamayan o bu konuyu okuyorsa ogrendımı merak ettım yazarsa sevınırım
Ayrıca sen de ılk degılsın tatlım hepımız stop yaparak ogrendık 1 dıye 3.vıtese gecırdık. Bıraz zaman bır parca cesaret ve bol bol pratık ustesınden gelırsın evelallah

Otomatik arabanin falan maddi olarak degeri dusmez ne alaka yahu sadece biraz daha fazla benzin yakar ve fiyati manuel vites araca gore daha yüksek olur olay o yani biri 45 bin tl ise digeri 55 bin tl gibi
Yerinizde olsam valla hic uğraşmam zaten sinav sistemi değişti artik ister otomatik ister manul alıyorsunuz
Otomatik vites alsaniz
Ben 18 yasimdan beri araba sürüyorum ehliyetimi o sekilde aldim uzun yola da 1 kez çıktım ve arkamda bmw auidi araclar vardi dogal olarak 180 le basiyorlar yagmurlar yagiyordu babam bana bas bas arkandaki bak seni bekliyor diye diye deli etti

Hic unutmam yagmur sakir sakir otobanda baba saga gecsem diyorum yok yok bas diyor biraz korkmustum yani
Inan biraz cesaret biraz dikkat isi tez zamanda alırsın ehliyetini kocadan hoca olmaz
Erkekler agresifler yahuuu :))) benimki olsa heralde ugrasmazdi senin kocan yine iyiymiş
Bol sans dilerim korkma park etmeyi iyice ogren

Sınavda 50’den hızlı kullanmak yasak ve 3.vitese de geçirmiyorlar. Hocanızda bir gariplik olabilir mi

Ben 3 kere kaldım direksiyon imtihanindan. Şimdi şehirler arası yol gidiyorum.

Peki çok iyi şoför müyüm ?

Hayır.

Benim farkım cesaretim.

Benim farkım yapamadığım zaman yanımdan geçen adama "bi bakar mısınız" diyebilmem.

Araba kullanamıyorum diye bi şey yok. Herkes kullanabiliyor. Siz istisna değilsiniz şu dünyada.

Herkes sizin gibi.
Yapamıyor... yapamıyor.. sonra birgün yapıyor. Sonra yibe yapamıyor derken oluyor. Olacak.

Sabırli olun. Ve mümkünse eşinizle pratik yapmayın.

Eşimle pratik yapmaktan vazgeçtim zaten kavga dövüş oluyoruz
Ya düşündükçe hiçbir şeyi yapamıyorum araba çalıştırırken titriyor rampa kalkışı geriye kaçıyor diyorum ki anormallik var bende

Esinle asla calisma sinavi gecesiye kadar baska arac kullanma konsantre ol korkunu yen bak goreceksin o zaman olacak:))
Ay inşallah
Ben işi pratiklik olarak düşündüğüm için biraz çalışayım demiştim ama vazgeçtim sadece kursta hocayla çalışacağım

valla araba kullşanmak cok basıt
bu kadar zorlanıyorsan düşme bence peşine
1 ve 2. viteslerde ıyıyım diyorsun diğerleri de onların aynısı zaten
sonra otobanda görüyoruz sol şeritten 40 km ile giden kazaya sebebiyet veren ablaları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…