Araba nasıl satılır?

Karadutlu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2019
1.458
3.260
83
Kadın olarak açıyorum bu konuyu:) araba nasıl satılır? Illa erkek mi lazım ya da bir arkadaş? Bir siteye ilan koysam, kandırılmadan dolandirilmadan tek başıma halledebilir miyim ? Çok stresliyim. Yardımsız halletmek istiyorum.

Ekleme = arabamı koydum malum sitelere. Arayanların telefonumu açtım. Konuştum. En zor kısmı konuşmaktı . Sonra biri aradı. Arabaya talibim dedi. Çok tedirgin oldum başta. Expere gittik adamla. Sonra ordan çıktık notere gittik. Tek de gidebilirmişim ama yine de erkekten bir arkadaş götürdüm yanıma. 3 günde satıldı arabam :))

Yorum yapan destek olan herkese teşekkür ederim. Iyi ki varsınız

Son düzenleme:
İçini dışını temizlet...
Akşam Serinde fotolarını çek,şık olsunlar...
Sarı siteye satmak istediğinden 3 tl fazlaya koy (pazarlık payı)
Fiyat için de sarı siteyi dolan aynı model,aynı özellik ve km deki arabalara bakıp öyle koy.
Arabanın özelliklerini varsa extralarını açıklamaya yaz.
Km sini ve değişen ve veya boyalarını yaz
Dilediğiniz exper e gösterebilir siniz yaz.
Arayan herkese Yapabileceğin son fiyatı de ki bilerek gelsinler.
Bazen aynı kişi birkaç farklı kişiye aratıyor Muş,bakalım dedikleri tutuyor mu diye.
Anlaşırsanız expere gidin,
Sonra notere.
Noter parayı aldınız mı derse hesapta görmeden satış vermeyin...
Elden değil resmi yollardan para alın.
Yapabilir siniZ...Yeni araç sattık ve de aldık

Alma konusu biraz sikintili ama satma konusu basit arabanizin ederini biliyorsanız 3 lira fazla yazarsiniz pazarlikla o 3 kurusu inersiniz olursa olur olmazsa satmazsiniz geri kalan hersey zaten noter huzurunda yapiliyor al gulum ver gulum

Piyasa fiyatini dogru tewpit ettikten, noterde para hesabina gecmeden satis yapmadiktan sonra sikinti olmaz, ben de arabami bi hanimdan aldim 2. el, bi sorun yasamadik.

Valla satarsınız ,neden satamayasınız.
Ben ilan verip bezmiştim,takas olur mu?şu kadar olur mu? Hatta kiralama şirketleri arıyordu en son 2 seneliğine şu kadar verelim kiralayalım vs diye. Yıldım,takasa verdim o dönem.
Kendi hatalarım oldu tabi,ben ilana sadece aracın özelliklerini yazmıştım,siz ilana acikca yazın,takas düşünmüyorsanız düşünmediğinuzi,fiyatta pazarlık payınız olur mu olmaz mı vs.
Aracınızın plakasını kapatın ilan verirken,ciddi alıcılar anlaşma aşamasında tramer sorgulama yaptırabilir ama herkesin görebileceği ilana koymayın,sahte plaka vb dolandırıcılıklar olabiliyor.

Tramer sorgusunu ilanda paylaşmayım mı?

aracınızla ilgili önemli bilgileri net şekilde yazın.
toplam kaç tl hasar kaydı var, boyananı ve/veya değişini var mı, bakımları düzenli yapıldı mı gibi gibi.
aktif kullanmaya devam ediyorsanız yazdığınız km bilgisi değişecektir, bunu da belirtin.
takas düşünmüyorsanız takas isteyenlerin aramamasını özellikle belirtin ki boşuna zamanınızdan çalınmasın
kendi ekspertiz raporunuz varsa ekleyebilirsiniz fakat ciddi alıcı bağımsız başka bir yerde yine yaptırmak ister zaten.
fotoğrafları güzel ve ışığın iyi olduğu bir yerde çekin. bazen öyle fotolar oluyor ki arabanın rengi bambaşka görünüyor.
fotoları arabanın içi ve dışı temizken çekin
aynı şekilde aracınızı alıcıya göstermeden önce muhakkak temizletin.
geçen hafta 2 araç gördük bu şekilde, cidden fenalık geçirdik pislikten. içlerine rahatça oturamadık. aracınızın o an temiz olması arabanıza iyi baktığınız izlenimini de verir

Basina Bayandan satilik yaziliyor.Tek farki bu sanirim.
Bazen goruyorum ilanlarda.
Hoca'dan okunmus,Doktor'dan az kullanilmis.Sende Bayandan temiz arac yaz bence :)

Basina Bayandan satilik yaziliyor.Tek farki bu sanirim.
Bazen goruyorum ilanlarda.
Hoca'dan okunmus,Doktor'dan az kullanilmis.Sende Bayandan temiz arac yaz bence :)
Bir kesim var ki buna sinir oluyor bende dahil.
Meslekle ne alakası var,
Doktordan satılık yazıyordu leş gibiydi araba.
Birde bizim sattığımız aracı görün,
Gerçekten öyle temiz ki,ben ilanlarda bile rastlamadım böylesini
Eşim çok titiz
Sıradan insanları z ayrıca

Elinde computest raporları varsa onları da koy. Tramer kayıtları varsa mesajları da koy bence. Bir arkadaş plakasını kapat demiş ama kapalı plakalı olanları biz araç ararken bakmadan geçiyoruz kesin ağır hasar kaydı falan var ya da bi bit yeniği var diye.

Yapılacak her şeyi yazmışsınız

Benim eşim koymuştu satılığa, arabaya da yazmıştık satılık diye.Sonuç: Ben sattım. Yaparsınız elbet.

Hiç risk istemiyorsan galeriye bırak
Degerinden az verirler ama hızlıca biter

Ya da malum siteye koy. Arayan galericileri degerlendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…