İçini dışını temizlet...Kadın olarak açıyorum bu konuyu:) araba nasıl satılır? Illa erkek mi lazım ya da bir arkadaş? Bir siteye ilan koysam, kandırılmadan dolandirilmadan tek başıma halledebilir miyim ? Çok stresliyim. Yardımsız halletmek istiyorum.
:))) özelden yazdımAracınız modeli ne belki ben alırım..:)
Tramer sorgusunu ilanda paylaşmayım mı?Valla satarsınız ,neden satamayasınız.
Ben ilan verip bezmiştim,takas olur mu?şu kadar olur mu? Hatta kiralama şirketleri arıyordu en son 2 seneliğine şu kadar verelim kiralayalım vs diye. Yıldım,takasa verdim o dönem.
Kendi hatalarım oldu tabi,ben ilana sadece aracın özelliklerini yazmıştım,siz ilana acikca yazın,takas düşünmüyorsanız düşünmediğinuzi,fiyatta pazarlık payınız olur mu olmaz mı vs.
Aracınızın plakasını kapatın ilan verirken,ciddi alıcılar anlaşma aşamasında tramer sorgulama yaptırabilir ama herkesin görebileceği ilana koymayın,sahte plaka vb dolandırıcılıklar olabiliyor.
Basina Bayandan satilik yaziliyor.Tek farki bu sanirim.Kadın olarak açıyorum bu konuyu:) araba nasıl satılır? Illa erkek mi lazım ya da bir arkadaş? Bir siteye ilan koysam, kandırılmadan dolandirilmadan tek başıma halledebilir miyim ? Çok stresliyim. Yardımsız halletmek istiyorum.
Bir kesim var ki buna sinir oluyor bende dahil.Basina Bayandan satilik yaziliyor.Tek farki bu sanirim.
Bazen goruyorum ilanlarda.
Hoca'dan okunmus,Doktor'dan az kullanilmis.Sende Bayandan temiz arac yaz bence :)
Yapılacak her şeyi yazmışsınızİçini dışını temizlet...
Akşam Serinde fotolarını çek,şık olsunlar...
Sarı siteye satmak istediğinden 3 tl fazlaya koy (pazarlık payı)
Fiyat için de sarı siteyi dolan aynı model,aynı özellik ve km deki arabalara bakıp öyle koy.
Arabanın özelliklerini varsa extralarını açıklamaya yaz.
Km sini ve değişen ve veya boyalarını yaz
Dilediğiniz exper e gösterebilir siniz yaz.
Arayan herkese Yapabileceğin son fiyatı de ki bilerek gelsinler.
Bazen aynı kişi birkaç farklı kişiye aratıyor Muş,bakalım dedikleri tutuyor mu diye.
Anlaşırsanız expere gidin,
Sonra notere.
Noter parayı aldınız mı derse hesapta görmeden satış vermeyin...
Elden değil resmi yollardan para alın.
Yapabilir siniZ...Yeni araç sattık ve de aldık
Benim eşim koymuştu satılığa, arabaya da yazmıştık satılık diye.Sonuç: Ben sattım. Yaparsınız elbet.Kadın olarak açıyorum bu konuyu:) araba nasıl satılır? Illa erkek mi lazım ya da bir arkadaş? Bir siteye ilan koysam, kandırılmadan dolandirilmadan tek başıma halledebilir miyim ? Çok stresliyim. Yardımsız halletmek istiyorum.
Hiç risk istemiyorsan galeriye bırakKadın olarak açıyorum bu konuyu:) araba nasıl satılır? Illa erkek mi lazım ya da bir arkadaş? Bir siteye ilan koysam, kandırılmadan dolandirilmadan tek başıma halledebilir miyim ? Çok stresliyim. Yardımsız halletmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?