Basina Bayandan satilik yaziliyor.Tek farki bu sanirim.
Bazen goruyorum ilanlarda.
Hoca'dan okunmus,Doktor'dan az kullanilmis.Sende Bayandan temiz arac yaz bence :
:)) ay trimer sorgusu yaptırdım baya kazasi varmia aracin ben 2.5 senedir kullaniyorum hic kaza yapmadım
siz alırken sorgulatmamış mıydınız ?
Computest raporu nedir nasıl alınırElinde computest raporları varsa onları da koy. Tramer kayıtları varsa mesajları da koy bence. Bir arkadaş plakasını kapat demiş ama kapalı plakalı olanları biz araç ararken bakmadan geçiyoruz kesin ağır hasar kaydı falan var ya da bi bit yeniği var diye.
Özelden yazdım:)Otomatik de bana da yaz bakiim
Ay ne güzel her gün yeni şeyler öğreniyorum. Ben galerilerle de görüşeyim. Tecrübe olur bana databiki halledersiniz neden olmasın. ama çok tedirginseniz tanıdığınız bir galeri varsa konsinye bırakabilirsiniz
Computest raporu nedir nasıl alınırilk fırsatta gidip kaporta expertizi alacağım. Açıkçası sağdan soldan öğreniyorum neler yapmam gerek diye.
Eski eş kişisi almıştı arabayı. Aldatılınca bana kaldı.
arada biri olursa daha az komisyon alabilir, aracınızın markasını modelini bilmiyorum her aracı alıyorlar mı onuda bilmiyorum ama en sağlıklı bilgiyi size bir galeri verirAy ne güzel her gün yeni şeyler öğreniyorum. Ben galerilerle de görüşeyim. Tecrübe olur bana da
arada biri olursa daha az komisyon alabilir, aracınızın markasını modelini bilmiyorum her aracı alıyorlar mı onuda bilmiyorum ama en sağlıklı bilgiyi size bir galeri verirmüşteriniz bol olsun
en azından fikir alabilirgaleriler tamamen çakal dolu. arkadaş olsa bile az komisyon almaz malesef. bence arabadan ve teknikten anlamayan biri olarak galeriye gitmemesi lazım.
Ölü fiyatına satmak istiyorsanız gidğn galeriye ben 105ne sattım galeri 90 verdi aracımaen azından fikir alabilir
çok almış gerçekten. ben şanslıymışım demekki zamanında :)Ölü fiyatına satmak istiyorsanız gidğn galeriye ben 105ne sattım galeri 90 verdi aracıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?