araba sürmek :(

Benim de ehliyetim var ama doğru düzgün kullanamıyorum.
Ehliyet almadan önce babamdan öğretmesini istemiştim. Bindik arabaya ben daha gaz nere, debriyaj nere, vites nasıl değiştirilir hiç bir şey bilmiyorum. AYnaları ayarlattı falan sonra bana dedi ki "sür!". İşte ben de böyle öğrenemedim

bu erkeklerin araba öğretme şekilleri hep aynı istiyolar ki kendileri gibi sürelim
sürebilseydik zaten siizn yanımızda ne işiniz var demi

bu erkeklerin araba öğretme şekilleri hep aynı istiyolar ki kendileri gibi sürelim
sürebilseydik zaten siizn yanımızda ne işiniz var demi
Erkekler 3-5 yaşında baba kucağında direksiyona oturtuldukları için zaten doğuştan kullanmayı biliyormuş gibiler.
Bizim gazı, freni bilmememiz imkansız gibi geliyor onlara

Araba kullanma konusunda size bir ip ucu,eğer araçlar hakkında motor-mekanik bilginizi ilerletirseniz sürüş konusunda kesinlikle sıkıntı yaşamazsınız.Direksyon da biraz tecrübe ve fizik bilgisi gerektiriyor.Büyütmenin manası yok 13 yaşımdan beri araba kullanırım.Direksyonu iyi olmayanlar otomatik bir araçla tecrübe ederlerse direksyona daha fazla odaklanarak sorunlarını aşabilirler fakat kesinlikle otomatiğe alışmayın.Manuel kullanmayı muhakkak öğrenin çünkü araba kullanmak otomatik bile olsa koordinasyon gerektirir beyin ve uzuvlar arasında.Bu alışkanlığı da sık sık tecrübe ederek kazanabilirsiniz.

bence araba kullanmanın tek yolu öyle esle sevgiliyle binmek değil al arabayı calıstır bi kendini dene bos bi alanda vitesleri öğren geri gitmeyi öğren arabayı tanı yanında biri olunca insan panik yapıyo bence..

`