- Konu Sahibi tatlicadi034
-
kızlar merhaba araba kullanmak istiyorum ehliyetimi alalı 1 yıl oldu yeni oturdum direksiyon başına pedallarla vitesle aram iyide :) şu direksiyonu nasıl öğrencem dönerken falan kıvrak esnek olmayı bide eşimdem öğreniyorum psikolojim bozuldu. sürmeyi çok istiyorum
özel ders alsam 2 saat faydası olur mu ne önerirsiniz?
şimdiden teşekkürler
Canım bence pratik yaparakk sık sık araba kullanarak öğrenebilirsin.. dur kalklardaa vites değiştirmede falan sorun yaşamıyorsan sıkıntı yok direksiyon içinn özell derse gerek yok bencee... hiç psikolojini bozma kendine güven bas gaz'a :)
evet pratikle oluyor ama eşimden öğreniyorum bide bağrınca panik oluyorum git özel ders al yeter ki sür diyor düşünüyorum walla.
benimde 2 yıldır ehliyetim var bende trafiğe çıkamadımm sırf şu babamın bağırmaları yüzünden..
ehliyetimizi aldıktan sonra 1 kez o direksiyon sınavının yapıldığı yere gittik kardeşim, babam, ben
tam arabayı kaldıyorumm hadiii hadiii ne bekliyonnnn trafikte arkandakiler beklemeeezzzz
vites değiştiriyorummm olmadı öyle değil böyle langırt diye ses cıktı duymuyormusun arabanın orası gitti burası gitti
yookk be siz araba falan kullanamazsınız ben size araba falan vermemm demesiyle geri döndük
ay sen ne güsel konuşuyorsun öyleah öyle bas gaza olsa ya tam döncem direksiyonu öyle bi kırıyorum ki offf offf
resmen insanın içindeki hevesi de öldürüyolar ya....
aynen yaa içindeki heveside kendine olan güvenide ne varsa öldürüyorlar birde bizimki öyle bir bağırıyorki korkudan yerinden sıcrıyorsunn.. ha birde erkeklerinn bayan direksiyondaykenn yanında oturmamm demelerine gıcık oluyorumm.. nişamlım ben direksiyondayken yanda durmazmışş..
Canım tanıdığın biriyle kesinlikle araba kullanma heleki o araba onlara aitse:)))Pek kıymetli oluyor arabaları...Biraz cesaretle herşeyi yaparsın...
ya cesaretim var ama pratik lazım işde çalışıyorum çocukla ilgilen falan pek fazla zaman kalmıyor araba öğrenmeye hafta sonu ancak
Valla bunlar birer bahane bence...Bebeğim 10 aylık ve 2 senedir aktif araç kullanıyorum çünkü gerçekten bunu istiyorum...Hatta hamile kaldığımda ilk aldığım şey araba için puset oldu sonra oğlum büyüyünce koltuk aldım almasaydım biliyorum eşim hemen bebekle ne işin var arabayla dışarda diyecekti...
bende çok istiyorum direksiyon ile ilgili tecrübe ne önerirsin?
Direksiyondan kastınız nedir? Siz en zor olanı yapıyorsunuz maşallah gerisi kolay. Direksiyonu daima dokuz ceyrek pozisyonunda tutup, sağa sola dönerken hiç bırakmayanlardan olmaya çalışın ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?