A
akasya26
Ziyaretçi
- Konu Sahibi aysıla
-
kızlar bizde kocakarı olunca öne oturucaz diye yırtınmayalım hadi söz mü? e bu kadınlar da bizim gibiydiler ama onların zamanında bu kadar araba yoktu demi? biz yaşlanınca hevesimizi almış olcaz tabi istemicez önde oturmayı. amaaan ben zaten acaayip iyi şöförüm arabayı da ben kullanıyorum. kocamda yanıma oturuyo. yaşlanınca da ben kullanıcam yanıma da oğlumun karısını oturturum gelin kaynana gideriz. oğlum arkaya oturur. nasssı çözüm ama? bu arada benim henüz çocuğum yokkkkolur inşallah. hee kızım olursa da ben onu kendim gibi bıçkın şoföriye yaparım yine arabayı kızım kullanır.hehh heh heh
ben kendim teklif ederim anne sen one otur diye oda sen otur der ben yinede arkaya oturmayi tercih ediyorum arkaya oturunca incilerim dokulmez heralde ben esiysem oda annesi ne olcak canim
aynen katılıyorum valla kızlar çok önemli degil bence kimin öne oturdugu
nişanlımın annesi asla öne oturmaz gerçi bir kez böyle bişey başıma geldi ben kimseye sormadan ön koltuğa yerleşmiştim bi tepkide almadım
cadıııııııııııııııııııııııı seni :roflol:
elbette haksızsın:1no2:arabada eşimin yanına benmi oturmalıyım annesimi.annesi oturuyo ve ben kuduruyorum.kocamın yanına oturmak istiyorum benim hakkım.ama annesi öne kuruluyo sinir olyom haksızmıyım ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?