Arabada eimin yanna ben mi oturmalym, annesi mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aysıla
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
öyle hiç bişe demeden oturursa falan hoşuma gitmez ama napayım...

saygı gösteririm, (bunun saygı ile bi alakası var mıdır, bu da ayrı bi konu ya:uhm:) "annecim siz buyrun oturun" derim... zaten, ne kadar birlikte olunuyor ki....
hem çok bile olsa, kadın şöyle bir oğluşunun yanına otursun, kurulsun ...hoşuna gider, sevinir ....anne, ne de olsa :1hug:

cogu arkadas sen oturmalisin diyor,ama bnce haksizlar,,eger daha saygimizi yitirmemissek tabiki annesi oturmali,bu seni sinirlendirmemeli bunda sinirlenecek birsey yok,diyelimki esinin annesi yerine baban olsaydi ayni seyi dusunurmuydunn,zaten esinin yaninda hep sen varsin yani arabayada kayin validen oturmus ne olacak yani,bazen oyle ufak seyleri buyutuyorsunzki anlamiyorum sizi,,,sonrda kaynanam soyle boyle diyorsunuz,ya saygi nerde ,bnce herzamn saygi sevgi karsilikli bunu unutma,,,bazi anne babalrda vardirki hmn kendilerine arkaya atarlar bunun sebebide iste senin gibi gelinler,,bnce canim bunda ne sinirlenecek birsey var nede uzulecekk,

Bu bir iktidar savaşımıdır....yasakkelime

Tabii ki de annesi oturmalı...:1closedeyes:

Bazı olaylarda artık empati yapmayı öğrenmek zorundayız...

Bizlerde anne veya anne adaylarıyız....:asigim:

Saygı göstergesi değildir elbette bu olay ama...Sonuna kadarda hakediyorlar bence...sengözlerimebaksanab
...

Bencede sorun yok kim onde kim arkada diye ama nispet yaparcasina oturulursa o zaman isler degisir.
Benimde kayinvaldem arkaya oturur," one otur anne " dedigimde " sen kocanin yaninda ol " der.Aslinda bir yandan dedigi dogru cunku kayinbabam surerken kayinvaldem oturuyorsa bende kocam surdugu zaman yanina oturmaliyim degil mi? fisfisfis

Kendine göre haklısın ama boş otursun bence arka koltuk makamdır

Amaaan be arkadaşım boşver gitsin ne takıyosun kafana. Topu topu yarım saat- bir saatlik yolculukta öne otursa ne oluuur oturmasa ne olur. Hem kayınvaliden oğlunu kimbilir kaç günde bir görüyor. Hatta sen teklif etsen anne buyur sen öne otur falan desen nasıl sevinir hoşuna gider demi yerimseniben

valla ne kadar başka konularda kaynanama sinir olsamda bu konuda saygılı davranır ben arkaya geçerken geç sen öne otur der ve kendisi arkaya oturur.

......................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:

Şu kadar cevap çinde böylesi çözüm okumadım valla....CADIARZU

Afferin sana......Şeniz

ben kendim teklif ederim anne sen one otur diye oda sen otur der ben yinede arkaya oturmayi tercih ediyorum arkaya oturunca incilerim dokulmez heralde ben esiysem oda annesi ne olcak canim

ben kendim teklif ederim anne sen one otur diye oda sen otur der ben yinede arkaya oturmayi tercih ediyorum arkaya oturunca incilerim dokulmez heralde ben esiysem oda annesi ne olcak canim

aynen katılıyorum valla kızlar çok önemli degil bence kimin öne oturdugu

aynen katılıyorum valla kızlar çok önemli degil bence kimin öne oturdugu

bende aynen böyle düşünüyorum daha öncede bu konudaki fikrimi yazmıştım ayrıca şunuda ekleyimki ne mutlu bu topiği açan kardeşimizeki en büyük sorunu bu allah başka problem vermesin tek sorunumuz böyle şeyler olsun

baska kizicak senin deyiminle kudurcak sorunun yokmu be canim birak o otursun ömür boyu arabada degilsiniz ya:) yolculuk dedigin ne kadar sürerki:))

ya benim için farketmez ama kayınvalidem oturmaz öne derki bana sen otur
ya kadının öle kaprisleri yok

nişanlımın annesi asla öne oturmaz gerçi bir kez böyle bişey başıma geldi ben kimseye sormadan ön koltuğa yerleşmiştim bi tepkide almadım

benim kayınvalidem yok ama birkaç kez kayınpederm oturdu kocişkom beni çağırdı baba sen arkaya otur dedi ogün bugün ben öne otururum

nişanlımın annesi asla öne oturmaz gerçi bir kez böyle bişey başıma geldi ben kimseye sormadan ön koltuğa yerleşmiştim bi tepkide almadım

cadıııııııııııııııııııııııı seni :roflol:

arabada eşimin yanına benmi oturmalıyım annesimi.annesi oturuyo ve ben kuduruyorum.kocamın yanına oturmak istiyorum benim hakkım.ama annesi öne kuruluyo sinir olyom haksızmıyım ya.
elbette haksızsın:1no2:
böyle küçük istasyonlarda durulmaz.büyüklere bu konuda hürmet gerek,kendi evinizde nasıl rahat ettirmeye çalışıyorsanız arabanızdada rahat ettirmelisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…