Arabada eimin yanna ben mi oturmalym, annesi mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aysıla
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla ben öne oturuyorum.kayınvaldem hiç öne oturmak
için çaba göstermedi bugüne dek.ama kalabalık gittiğimiz yerlerde
öne oturturuz çünkü biraz kilolu ve arkada çok yer kaplıo da ....

çok şekersin yaa.kalabalık gittiğiniz yerlere öne oturtuyorsunuz kilolu olduğu için çok yer kaplıyor.sırnaşık şey.yaa arkadaşıım haa arabanın önüne oturmuşun, ha arkasına ne farkeder kii.sonuçta aynı arabada gidiyorsunuz.takma kafanı öyle şeylere.

aman bukadar yorum okuduktan sonra kayınvalde olunca asla öne oturmucam şimdiye kadarki yazılanlarıda kayınvaldelere okutmak lazım sonuç ne olur bilemem

valla biz turklerde bu on koltuk makam koltugu gibi bisey
bu sorun hep yasaniyo nedense
ben guluyorum valla
on koltuga oturunca sanki noluyosa
duruma gore yapilir biseyler
bunu dert etmeye ne gerek var
ben kavrayamadim olayi neden bu kadar sorun oldu

bu arada allahtan arabalarin onu 2 kisilik
yoksa kaynanalar gelip karakedi gibi araniza otururdu 3 kislik yer olsaydi
bu sefer de sen pencere kenarina gec kavgasi baslardi

arabada eşimin yanına benmi oturmalıyım annesimi.annesi oturuyo ve ben kuduruyorum.kocamın yanına oturmak istiyorum benim hakkım.ama annesi öne kuruluyo sinir olyom haksızmıyım ya.

Sonuna kadr haklisin cnm ne munasebet ya o senin esin artik begenmiosa gelemsin:dance::dance:yani kayinvalidende is biter cnm benim insan nezaketen otur der ama kayinvaliden yok demesii lasim yani benimki ole yapioo hic kurulmuoo ...

Benim kayınvalidem de kayınpederim de hep, kızım sen eşinin yanında otur derler..
Bizim kumrular gibi sohbet etmemiz,şarkılar söylememiz,elele tutuşmamız çok hoşlarına gidiyormuş...
Ama ben muhakkak kayınpederimi ön koltukta oturtuyorum..Kendi kızlarından göremedikleri saygıyı ve de sevgiyi benden gördükleri için sağolsunlar beni çok seviyorlar..Ben de onları tabii...

canım tabıkı senın hakkın bence benım yaptıgım gıbı one ılk sen otur haha

Bende hemen geçerim ön koltuğa, bugüne kadar hiç sormadım buyur geç de demedim.
Kayınpederim yok zaten, amcası olduğunda arkaya geçerim.

karar verdim kaynanamı bagaja tıktıracam ne işi var arabanın içinde şakkıdılülülülülülü

karar verdim kaynanamı bagaja tıktıracam ne işi var arabanın içinde şakkıdılülülülülülü

bekara kari bosamak kolay gelirmissırnaşık şey
gurbaacim yanlislikla o seni tiktirmasinlaelaelaelaelae
saka saka ins. anlayisli biri olurda kadincagiz bagajda kalmaza.s.
ay cok insafsizsinya sen doversinde kadini:mymeka:

bekara kari bosamak kolay gelirmissırnaşık şey
gurbaacim yanlislikla o seni tiktirmasinlaelaelaelaelae
saka saka ins. anlayisli biri olurda kadincagiz bagajda kalmaza.s.
ay cok insafsizsinya sen doversinde kadini:mymeka:

canım ya benim ön koltuk arka koltuk komplexim yoktur Şeniz
hatta özellikle öne oturması hususunda ricada bulunurum :icecream:
arka koltuğa oturmak bana birşey kaybettirmez, incilerim dokulmez popom aşınmazsengözlerimebaksanab
ama nezaketimden ötürü hem kaynanam sevinmiş olur hem de kocamın gözüne girerim :dance:
nasıl ben direksiyondayken kocamın babamı ön koltuğa oturtma jesti beni sevindirirse benim bu hareketim de onu sevindirir eminim :smiley-cool:

kayınvaldemlerle biyere gitmek için arabaya doğru yöneldik ben biraz uzak durdum arabaya hök diye dalmıyım dedim eşim gel sen böyle canım dedi bende gittim oturdum ön koltuğa.Bu olay yeni evliykn yaşanmıştı o gün bugündür kimseyi beklemem otururum. ben kullandığım zamanda eşim yoksa kardeşim öne oturur kendi babamda arkadadır bekarkende öyleydi hala öyle..Araba benim koca benim karrrrdeşimmmm kime ne?herkes akıllı olsun....muck muck muck muck muck...sevgiler sevgiler sevgiler..:)))))

Her Zaman Kayinvalidem öne Oturmuştur Ne Zaman Onun Olduğu Bir Gezi Olsun Asla Ben öne Oturamam Bunu O Istiyormu Bilmem Ama Eşim Kesinlikle Onun öne Oturmasini Istiyor Oda Hiç Bir Zaman Kizim Geç Sen Otur Dememiştir Heralde Oda Oturmak Istşyoki Bana Demedi Böle Bişi Eşim Bana Bir Hediye Alirsa Mutlaka Onada Alir Bana özel Olduğumu Hissetirmiyor Yani Ne Bileyim Bana Kiskaniomusun Annemi Diyo Bu Kiskançlik Deil Ben Ona Alirken Kendi Anneme Almiyorum Neyse Ya Yarami Deşmiyeyim Daha Bunun Gibi çok şey Ben Artik Hiç Bir şeyi Duymamaya Görmemeye çalişiyorum Nereye Kadar Gider Bilmiyorum

bence bu durum sık olmuyorsa kayınvalide otursun yaa sanki arkaya oturunca onlar başka yere gitmiyor ya ne olacak ben kayınvalideyi oturtuyorum koocası da yok yazık kız hevesleniyordur otursun bunları takmayın kafanıza

kaynpeder oturur ama ayıptır öne oturmak ama kaynanaya gerek yok.sımartmamak lazım ayrıca

ne önemi varki, onun oğlu, senin eşin. zaten eşin hep senin yanında değil mi. bence kafana takıcak bi konu değil.

ayy o ne yaa valla bana öyle bişey yapılsa kıyamet kopartırım....tabiiki şaka yapıyorum çünkü öyle bişey olamaz ben kaynanamdam uzak olacam tatile geldiğinde oturmak isterse otursun tabii oğlu sonuçta ne fark ederki :teselli:

valla kayınvalideme baştan frsat vermedim önceden kendisi otururmuş ama biz flört etmeye başladık ve arkaya geçme vakti geldi kendisinin..sadece babaına ve abisine yer veriyorum:)

bende kayinpedrime yer verirm ama kayinvalidem değil nişanliyken saygi geregi otur deidm ama artikdmeiyorum zaten kayinvaldmede ole oturcm diye tutturc bi insnda değil saolsun.ama hep o otursa bnde bozulurm canim send eeşien söle me bence eşin analmazki seni sne dirk gec one ben oturmk istiyorum de onalr anlamiyosa anlat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…