Arabada eimin yanna ben mi oturmalym, annesi mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aysıla
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ya kocan tersi olsaydı ne yapardın?aynı şeylerimi düşünürdün?ki ayrıca kayınvaldenlede sorunların olmuş bide eşinle olsaydı sorunarın.

yaris yapilsin,en hizli kim ön kapiyi acip ön koltuga kurulacak sonra dönüp digerine nanik yapacak,kurum kurulacak yarisi:roflol:

ya hu su hemcinslerimi anlamakta bazen gercekten zorlaniyorum,öne kim oturmali öne o oturanin duygusal tatmini,neler hissettigi vs gibi pireyi deve yapacak,bunu hirs haline getirecek,sonra bunu kendine dert edecek kadar takintili varliklarmiyiz??

hmmmm,simdi öne oturan sonra tepeme oturur,ciks ciks bunu kendime yediremem,hemen B plani yapmaliyim,nihahahaha yasasin kuruntulu kadinlar kardesligisırnaşık şey

kim nereye oturursa otursun ama Allah askina su kadinlar bos oturmasin:))yoksa vay halimize:))

vallah ben herzaman önde oturuyorum. Zaten öyle fazla birlikte biyere gitiğimizde olmuyor ama olduğu zamanda kayivaldem zaten direk kendiliğinden arakaya geçiyor bende açikcasi hiç teklif etmedim. Ayni şekilde benim kendi annemde hemen arkaya oturuyor. Hata bikaç kez kayinpederimlen biyere gitcektik ozaman bile kayinvaldem sen öne otur dedi ve arkaya geçti.

fark etmiyo walla benım araba ise ben oturuyorum varsa babasıda olur onunkinde annesi otursun

Ben ön koltuğa ''Protokol'' diye yazdım,kendime ayırdım,başkası oturamaz.jeyyar
Şaka bi yana,otursun kayıvalidem ya da başkası ya ne var bunda,gurur duyarım..Ben dayatırım ''anne sen otur!'' diye,o ''herşeyin bi yakışığı var.'' der geri adım atar..

Bizim için anne baba ne ise eşimin anne ve babası da odur..
Atalar ne güzel demiş;
''Dört atanın hakkıda bir!!''a.s

Bence bu arkadaş kayınvalidesinin başka şeylerine de üzülmüştür de buna da canı sıkılıyordur.E bunu da yapıyor mantığıyla bunları yazmıştır.
Bize göre bir şey yok,ama çekmeyen bilmez derler yaa o yüzden yorum yapamıyorum..
Benim için sorun değil..Zaten önde rahat oturup omzuna yatamadıktan,elini tutamadıktan sonra önde oturmam mantıksız..
:asigim:

valla bu konuda benden daha cok kayınvalidem takıntılıydı kimse önceden boş olmadıgı sürece ön teklif etmemiş bende ısrar eder oturturdum sonradan arabaya yaklasır yaklasmaz ön benim der oldu sanki aksisini iddia etmişim ön ne arka ne bende onu anlamam önemli olan şoför koltugu ehehehe

bizim aynı arabada gitmemiz kırk yılda bir gerçekleşiyor zaten, yeni evlendiğimizde olmuştu, ben ısrarla kayınvalidemi oturttum ön koltuğa. oda yok sen otur dedi ama eşimle benim ısrarlarımdan sonra oturdu. ama ben bunu bir güç gösterisi olarak görmüyorum. bizim adetlerimize göre anne baba oturur ön koltuğa, saygı gereği. onlar varken ben öne geçip kurulmam, yada evde baş köşeye oturmam. bende eşimde öyle yetiştirilmişiz. yakın çevremdede hep böyle gördüm..

ya bencede herzaman beraber mi biyerlere gidersiniz
yok ayda yılda bır kezse önemseme derim
ama hep yapıyorsa. birgun tam o geçeceği sırada
pardon anne musade edermısın one ben oturacagım dee
heralde sen oyle derken öne gecmeyecektır..Kötü Kazen

Hic dusunmedim valla.Hicte gozume batmadi.Ne benim boyle bir takintim var nede kaynanamin.Canim ne yapmak istiyorsa onu yapiyorum.

vallahi 10 yıllık gelinim...nişanlılığı da sayarsak....açıkçası böyle bir şeyi hiç sorun etmedim etmem de ...alt tarafı araba ayol kocanın arkasında otursan ne olur yanında otuırsan ne olur ...kayınvaliden arkadayken başını omzuna yaslayıp elini tutarak önde gidecek değilsin ya .....romantik bir ortam olsun....ne bilem büyük ya ...baş köşede ağırlamalısın ki......küçük hesaplamalar yapmadığını anlasın oda sana saygı duysun ...benim şahsi görüşüm..

haklısın tabi canın,mesela ben nişanlıyım öle bir durumda ben hep kayınvaldem oturmasını sölerim oda ısrarala beni otutturur polim yaparım biraz yani

ya kocan tersi olsaydı ne yapardın?aynı şeylerimi düşünürdün?ki ayrıca kayınvaldenlede sorunların olmuş bide eşinle olsaydı sorunarın.

tersi derken neyi kast ettiğini anlamadım?
eşimle sorunlarım olsaydı iş araba yarışına kalmazdı zaten...:1closedeyes:
açıkçası ne sormak istediğini pek anlamadımfisfisfis
daha açıklayıcı sorarsan bende cevaplayabilirim

eşimin annesi tabiki oturabilira.sgerçi o benim arka kapıya yönelmemle hemen sen öne geç der...ama ben sorun etmem...:1hug:ayrıca öbür türlü sanki arkam dönük oturuyomuş gibi huzursuz olurum...yan yan baka baka giderim...öylede rahatsız oluyo...:roflol:

bencede sorun değil.zaten sorunda olmuyor:) kaynanam yada kayınpederimle bi yere gideceğimiz zaman ilk babama sorarım babacım sen öne otur derim.oda olmaz sen önde eşinin yanında oturucaksın der.eğer sadec kaynanam gelicekse bizimle bu seferde oana sorarım annecim sen öne otur derim.aa olurmu kızım sen kocanın yanımna otur ben arkada otururm der:) sen saygını göster sen ilk teflifi yap hoşlarına gidiyor.oturucakları varsada oturmuyorlar zaten.amna sinir olduğunu anlamasınlar bazıları için inat olur bu:)

aslinda bu konu hangimiz oturmali deyilde.anlayisli olmakla alakali.benim kayinvalidem oldu allah rahmet eylesin .ama o yasadigi surece ben hep arkada oturdum ya kimse beni o sekilde yonlendirmedi :1no2:ama ben oyle olunca hosuma gidiyodu.tabiki herkezinn yorumu farklidir

herhalde kayinvaldem öne oturur

ben hic bir zaman böyle bir seyi takmadim kafama otursun ya ne var bunda

niye sinir olayim

hem ben arkada cocuklarimla ne eglenirdim

bende yurtdisinda kaldigimdan kayinvaldemleri senede bir görüyorum....:bbo:
simdi oradayken....iki defa kücük kayinvaldem bizimle geldiyerimseniben...bende hemen onu öne oturtturdum cünkü oglunu zaten görmüyo....:1no2:yani hasret gidersinler....:1hug:
bence sen duruma bak:1rolleyes: sen söylesen...iyilikle :1hug:ben önde otursam desen belki anlayisla karsilar....:1hug:

kayınvalidem sizlere ömür onun zamanında arabamız yokdu...kayınpederimle zaman zaman birarada oturduk...eşimin yanına kurulmak hiç ama hiç aklımdan geçmedi bile.

Farklı sehirlerde yasıyoruz,biraraya geldiğimiz zaman kayınvalidem ya da görümcem oturur ama bu konuya pek takıldığım söylenemez.Bazen öyle büyük problemler yasıyorsunuz ki bu tip seyler çok basit,anlamsız,üzerinde düşünmeye bile değmeyecek seyler oluveriyor.Ben cok zaman sonra beklentilerimi(ince düşünceli olmalarını vb)en aza indirerek daha mutlu olduğumu idrak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…