Arabada eimin yanna ben mi oturmalym, annesi mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aysıla
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bence arabanın önüde arkasıda aynı yere gidiyo fazla takılmamak gerekir. Çiftlerin yan yana oturmasıda daha şık tabii... Ama önemli olan esinizin yanında kimi oturtmak istedigi?...

Ön koltuğa oturma gibi bir sıkıntım olmadı hiç, zaten oturmadan benden büyük birisi varsa teklif ederim ama ısrarla annemde(eşimin annesi), eşimde benim oturmamı isterler hatta annem kızar eşinin yanında otur diye. ufak şeyler bunlar kızlar bunlara takılıp sıkmayın canınızı. :içelim:

güzel soru:)
ya ben şöyle düşünüyorum kayınvaliden zaten oğluna ve sana saygı gosterebılıyorsa,sana eşininyanına oturmayı o teklif edicektir(en azından benim kayınvalidem oyle yapıyor)boyle bır sorunum hıc olmadım ama bence bu ısın cozumu kayınvalıdende...

bızım boyle bır sorunumuz olmadı hatta sozluyken bıle benı oturtuyorlardı one. ne garıp ınsanlar var ya. bence de sen otur ondan once cık dısarıya oturuver... esın ne dıyor bu duruma yaa

benim nişanlımın anneside kadın beni görünce hep arkaya oturur ben bazen saygısızlık olmasın diye anne sen otur öne diyorum olmaz kızım orası senin yerin diyor saolsun gerçi ben nişan alışverişine giderken arabayı kaynım kullanıodu yine öne oturmuştum öne vermiom kimseyi:)

kayın peder olsa belki neyse ama oturuversin kayınvalidelerimiz arkaya rahat rahat dimi tamamen onları düşündüğümden :)))

öne ben otururum ole olee

Eşler yan yana oturmalıdır.Annesi arkaya otursa ne olacak?Ben yengem geldiğinde arabayı abime veririm,yengemi abimin yanına oturturum kendim de arkaya geçerim.Biraz düşünceli olmakta fayda var.Ama eşimin annesi rahatsız olur öne oturması gerekir buyursun otursun o zaman.Tabi numara yapmamak kaydıyla :)))

sürekli beniarkaya atıyosa rahatsız olurum ama arada bır gelıyorsa otursun nolcakkı derım

tabiki sen oturmalısın ve ondan önce davran geç otur o belki anlar hatasını birdaha yapmaz
ne gıcık oluyorlar bazen su kaynanalar

benim böyle bir sorunum yok çok şükür çünki arabamız yok:)))
şaka bir yana böyle bir takıntım yok hatta özellikle kayınvalidemi veya kendi annemi öne oturtuyorum rahat etsinler diye...ama onlardan biri değilde başka biri oturuyorsa çok rahatsız olurum...

Yanımdaki yanımda karşımdaki canımda
Arkada olan eş olursa dikzi aynasından eşini seyreder sırnaşık şey
Kayınvalide arkada olursa hadibide gözüye oğlunu eğitirse aynadanjeyyar
:roflol:

Aslında o kadar da önemli değil arabada ön tarafa oturmak.
Ama eşim ve ben sigara içtiğimiz için ve kayınvalidem zaten hiç
yeltenmediği için hep ben önde otururum.
O da kayınpederimin arabasında ön tarafta oturur. Sorun yok yani.
Herkes kendi eşinin yanında otursun bence.

vallahi ben yerimi kimseye kaptirmam
hadi kayinpederim olsa neyse biraz cekinirim ondan
adi ustunde es ; esler yanyana olmalidir .

ya aman arkadaşlar takıla takıla buna mı takıldınız yani, otursun annesi ne olmuş yani arabanın arkası gitmiyor mu?

:roflol:

başıma gelmedi ama bu yoruma katılıyorumsengözlerimebaksanab

Daha Nişanlıyız. Bir kez sordum anne sen geç die yok kızım dedi.
Ondan sonrada sormadım :icecream:
Eşimin yanı benim yerimmm ... :)

ya aman arkadaşlar takıla takıla buna mı takıldınız yani, otursun annesi ne olmuş yani arabanın arkası gitmiyor mu?

Daha Nişanlıyız. Bir kez sordum anne sen geç die yok kızım dedi.
Ondan sonrada sormadım :icecream:
Eşimin yanı benim yerimmm ... :)

kapris naber şekerim aynen aynen ama peder bey varken yeltenmiyorum bile ön koltuğa baba yani adı bile ağır :))))

arabanın arkasıda gidiyoda cnm ... bi düşün bakalım uzun yola gidiyosun kocanla bişi konuşamıyosun rahat rahat bence sen biraz daha düşün bazen aynı arabanın önü başka yere arkası başka yere gidiyo

valla ben öne oturuyorum.kayınvaldem hiç öne oturmak
için çaba göstermedi bugüne dek.ama kalabalık gittiğimiz yerlerde
öne oturturuz çünkü biraz kilolu ve arkada çok yer kaplıo da ....

benim sadece kayınpederim oturur öne....kaynanam falan kesinlikle oturmaz ben varken...ama artık küçk bebişimiz oldu bende arkaya oturuyorum.görümcem varsa bi tek o öne geçiyo bu aralar...ön yada arka fark etmez bence....ama bazı kaynanalar yada gelinler öne oturmayı maharet sanarlar....boşver sen takılma böyle şeylere....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…