Arabada eimin yanna ben mi oturmalym, annesi mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aysıla
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bencede pek takılacak bır problem degıl ama genede yanında oturman bence daha doğru olur.Ben mesela arkadasları bıle olsa hep one gecerım................

tabiki sen oturmalısın arkadaşım hadi nişanlı falan olsan kendi fikrim belki oturturdum ama evliliğimde kendi oturmuyor zaten.olması gerekende o zaten.

Tabiki de ben otururum
ne o canım
çok istiyorsa bizimle gelmeyi arkaya otursun
ondan önce kurulurum öne

kaynanalarla ilgili topiclere hiçbir zaman şöyle yada böyle diye mesaj yazamayacağım için üzülmeli, sevinmeli miyim kızlar?

not: ben hiç kendisini tanımadım,kayınpederimi de
ikisinede allah rahmet eylesin...

Evlenmeden önce çevremde hep görürdüm arabanın önüne oturmak için yarışan gelin -kaynanaları:))Surat asmalarını.Evlendim ve gördüm ki önde oturmak bir statü göstergesi olarak kabul ediliyor yani gelinler 2.plana atılıyor.Ben çoğunlukla önde oturdum eşimle yanyana olmak bana mutluluk veriyor aynı şekilde eşimde elimi vites koluna koyar ve öyle kullanır arabayı.Başıma bir kaç kez geldi ama kayınvalidemden değilde kayınbiraderimden ve görümcemden "sen arkaya geç,ben öne oturayım"teklifleri.Şöyle düşündüm ben bu adamla yanyana oturmak için öndeyim, onlar?BİR kaç kez arkaya geçtim eşimin gözleri dikiz aynasında kaldı:))Kimse kusura bakmasın bir kadının yeri kocasının yanıdır.Bunun saygıyla alakası da yoktur.Yine de kayınpederim ve kayınvalideme ben arasıra teklif ederim onlarda mutlu olurlar arasıra eşimden ayrı kalmayla birşey olmuyor yani:))Yeterki olay inada binmesin ve ardniyet olmasın işin içinde.Sezersem asla teklif etmem.Biz de onlar kadar değerliyiz çünkü.Birgün nasip olurda kayınvalide olursam önde oturan gelinimin ve oğlumun ne kadar mutlu olduklarını seyrederim, oturduğum arka koltukta. Bu, bir anne için en güzel şey olsa gerek diye düşünüyorum.a.s

evli değilim ama bu konuda benimde sıkıntım var Kötü Kazen
kayınvalidem çok takmaz ön koltuk arka koltuk olayını ben derim ona sen otur o der bana sen otur sonunda yer bana kalır

benim derdim arkadaşı ne zaman birlikte olsak benden önce öne yöneliyor Kötü Kazen bazende aaa sen vardın dimi diyerek arka koltuğa geçiyor bazende öne oturuyor çıldırıyorum 1 damla suda boğmak istiyorum Kötü Kazen

ben otururum kayınvalideme söyledim 2-3 kere ama istemiyor ama kaynım olduğu zaman hiç birşey demeden ben arkaya geçerim.kaynım sen otur diye ısrar eder bazen o bazen ben otururum.ama benim için bunlar problem edilecek birşey değil.hergün bizimle beraber değillerya en fazla haftada bir aynı arabaya biniyoruz her zaman olsada farketmez.bunlar küçük şeyler bence.

bizde öyle bir sorun yok kayınvalideme ben ısrar ediyorum anne otur diye ama kadın oturmuyo hayır oturmam diyo geçiyo arka koltuğa.

ikiside oturmasın bir tek ben oturayım onlar ayakda kalsada olurrr:))))

sadece bi akrabaya giderken oturdu kayınvalidem öne oda çok kalabalıktık,2görümce ben ve kayınpederim arkadaydık yani hepsi maşallah iri en irileride kayınvalidem olmasından dolayı onu öne aldık hiç gocunmadım,ama arkada pestilim çıktı diyebilirim,ben zayıf onlar şişman bir daha töbee.. sıkış tepiş gitmem onlarla olan bana olduuu,normalde olsa zaten ben otururdum öne yani ben yakışırım kocamın yanına oda kendi arabalarında eşinin yanına oturuyo yaniiii

canım tabiki sen oturacaksın,ben nişanlıyken kayınbabam öne geç diyordu bende herdefasında olmaz babacm siz geçin derdim ve ön koltuğa otururdum şimdide böyle,kayınvalidemde maşallah çok anlayışlı hiç oturmaz,bazen ben şakayla herkes kocasının yanına derim annemlerle biryere gideceğimiz zaman bunu bii denesene.baktın olmuyo o düşünemiyo.bence sesini çıkarmalısın şakayla karışık bişeyler söylemelisin nereye kadar.yada eşin söylesin ama herzaman uygun dille eğer kayınbaban varsa şu taktiği uygula anne babamı yalnız bırakma yanında otursana,herkes kocasının yanına öyle ama ne işi var beniim koamın yanında ben kudururum valla:tomato::tomato:

bence kayınvaliden arkada rahat rahat oturmalı sen de eşinin yanına öne oturmalısın olması gereken bana göre bu ama yine de .ok sorun yapılacak bir konu da değil eğer çok istiyorsa kayınvaliden otursun önde ben gücenmem sanırım bu duruma

Valla benim icin hic sorun degil,kim nereye oturursa otursun :icecream: Ama bana göre ön taraf daha rahat oldugu icin saygidan kayinvalideme bir teklif ederim otursun diye..
Kabul etmezse de gider pasa pasa ben otururum öne tatlicadiarzu

Tabiki sen oturmalisin aslinda benim Valide hemen arkaya gecer öyle bir durumda biz diyoruz anne sen gec öne bacaklarin agiryor filan diye kesinlike kabul etmez gec kocanin yanina der.

Ama gecsede sorun olmaz benim icin yani dert etmem bunu. Galiba sen senin Validede biraz artniyet izledigin icin sinir oluyorsun??? Hani bak oglumun yaninda ben varmi gibi:1closedeyes:

Aman takma be güzelim ne olucak o önde otursun arabadan indigin zaman gir kocanin koluna birde söyle hafif pismis pismis siritnaniknanik

arabada eşimin yanına benmi oturmalıyım annesimi.annesi oturuyo ve ben kuduruyorum.kocamın yanına oturmak istiyorum benim hakkım.ama annesi öne kuruluyo sinir olyom haksızmıyım ya.

ayy canım benim ya ben olsam siinirden çıldırırım sanırım.eşinin yanına sen oturmalısın bencede.kıskanıyormudur ne oğlunu.kayıvalideler zaten oğullarını hep kıskanırlarmış gelinlerinden

Canım benimki de hemen kuruluyo öne bunların hepsi aynı:) ama ben takmıyorum acıkcası başlarda sinir oludum ama artık alıştım bunun için canını sımaya değmez. gerci bizim arada bir olduğu için böyle düşünüyorum yok herzaman beraber gezsek o zaman bende sinir olurdum

Her konuda yesem bu konuda haklarini yiyemem dogrusu,nisanlandigimizdan beri eliligimiz suresi boyunca cok sik olmasada esimiin ailesiyle yolculuk yaptim,ama kesinlikle hic one oturmak gibi bir tesebbusleri olmadi,hatta ilk zamanlar kayin pederim arkada diye cok acayibime gidiyodu nekadar israr etsemde oturmuyolardi illaki beni oturtuyolardi,hosuma gidiyodu kaynanam neysede kayinpeder olunca utaniyodum ama inatla one gecmiyodu,simdi aradabir yine oturuyo israr edersem tabi

bence hic farketmez,bosver kadin otursun ne olacak yani bi arabada öne oturdu diye olay ciktigina degmez bence.ne oluyor sanki öne oturunca??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…