Arabada eimin yanna ben mi oturmalym, annesi mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aysıla
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende eşimin yanına otururum.kayınvalidem zaten arkaya geçer kayınpederime öne oturması için yer veririm...

ben kayınvalideme otur demeden o beni oturtur eşimin yanına........

ben bir araba delisi olarak sadece eşim araba sürerken değil her kim sürerse sürsün önde ben oturmalıyım haa oturamıyosam da arabayı ben sürerim
takıntım var sanırım küçüklükden beri böleyim
abim var benden büyük halada babam araba sürdüğünde ben otururum öne bi yerde mola verdiğimizdede inmem arabadan olurda biri oturur yerime diye
ben arabada olmazsam bile öne kimse oturamaz yoksa kötü sonuçlar doğurabilir yani
çirkeflik vardır da bende az
artık kayınpederim bile ön koltuğa oturmuyo ben olduğumda araba:)

canım bunlar sorun olacak şeyler degil. bence biraz tatlı dille herşey hallolur bizde hiç sorun olmadı öyle bişey ben sen gibi ben kendim teklif ediyorum hem büyüğüm oldağı için hemde eşimin annesi saygı duyuyorum her dakikada bizle gezmiyor .....

hainlik hissetmediğim sürece ne kadar ön koltukta oturmayı sevsemde sesimi çıkarmam
ama kayınbabam bile bana sen geç kızım der kaynanamdan hiç öyle bi talep olmadı zaten sesimi çıkarmam herhalde

ben oturtamam kusura bakmasın
orası benim yerim
ama babama ve kayınbabama yer veririm saygı gereği bazen onalra bile sinir oluyorum ya neyse
oğlunu özlüyosa oğluna arabayı omu aldı
benim emeğim de var o arabada
değil mi ama
çok mu cadılştım neee

Bence çok basit bir mesele. Öne oturmak neden bu kadar önemli ki... "Ben zaten sevgilimi, nişanlımı çok zor görüyorum" diyenler. Öne oturunca devamlı sevgilinize mi bakıyorsunuz. Bırakın büyükler otursun isteyen otursun, bunun gibi ufak şeyleri kendinize problem etmeyin.

benim de kayınpederim hep öne oturur, aslında hiç hoşlanmıyorum, birkaç kez beraber şehir dışına çıktık, saatlerce arkada oturdum, üzüldüm, ama ben oturacağım da diyemiyorum açıkçası, bırakıyorum ne yapalım.

ne kadar basit bir sorun
kim oturursa otursun hiç takmam
fesat düşünmemek lazım

kayinpeder varsa o oturmasi uygun olur ama kaynanam varsa teklif ederim esim gözüme ters ters bakar sen otur gibicesinden,kaynanamda bilir ya oglunu bisey demez zaten öyle komplexleri yok sagolsun..takilma böyle seylere bosver

ne kadar basit bir sorun
kim oturursa otursun hiç takmam
fesat düşünmemek lazım

valla katılıyorum sana
yani 250 kişi cevap yazdını görünce şaşırmadım desem yalan olur
herşey bitti de koltuk kavgası mı başladı yahuu

oyyoyy buda sorunmı be canım.otursun ne olucak sanki.ben şahsen daha çok sevinirim oturmasına kayınvalidemin.kıskancımdır çok ama bu gibi konularda kıskançlık gereksiz diye düşünüyorum.ama desenki teyze kızı bilmem hala kızı oturdu o arabaya binmem...

benim kaynanam vefat etti yaşarkende hep ben oturdum öne o hiçbir zaman ben oturuyum demedi.bazı akadaşlar bu sorunmu demişler arkadaşlar tabiki öne yada arkaya oturmak önemli değil ama bazı kaynanalar bunu ard niyetli yapıyolar gelini oğlunun yanına yakıştırmıyolar yada adamdan saymıyolar.zaten iyi niyetli bir anne oğluyla gelinini yanyana görünce gurur duyar genç bunlar heveslerini alsınlar der gelini arkaya otutturmaz.ben fesatlık sezersem kızarım yoksa ön arka ne farkeder aynı yere gidiyo araba ama niyet önemli.benim kaynanam niye öne oturmak için hiç ısrar etmedi benim eşimde tam bir ana kuzusu annesi oturmak istese hiç yok demez ama sağolsun rahmetli düşünceliydi:1rolleyes:

benım esım annesıne fırsat vermezkı gec bebegım der
yasasın canım kocam hep yanımda ol emi benım canım köpüşüm

elbette ben otururum zaten esim de beni çagırır yaına.
ancak cocukla beraber cıkıyorsak durum ne olursa olsun ben hep arkaya gecerim oğluşumla beraber

ben hep teklif ederim kayınvalideme geç anne lütfen derim ama o izin vermez. nolcak biz zati hep yanyanayız aşkitomlan opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Kayınvalidem gerçekten çok dişli ve dominant karakterde bir kadındır ama hasta da olsa bugüne kadar asla ben öne oturayım demedi ki kendisi çok kiloludur arkaya sığması zor oluyor teklif dahi etmedi,sen öne geç diye işaret eder hemen,kayınpederim de hiç oturmaz,onlar ikimizi yanyana görünce çok mutlu oluyorlar gururlanıyorlar,gözlerinden okuyabiliyorum bunu..

ben teklif etmem,etsem de oturmaz zaten.kocamın yanı benimdir :))

ya aslında ne önemi var oda oturabilir bende bence hiç önemli değil bi keresinde geç otur demiştim yok dedi buda onun saygısı
ama otursada gocunmazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…