Arabada eimin yanna ben mi oturmalym, annesi mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aysıla
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bence kayın validen otursun buyuk sonucta arkada otursan nolucakki

bence senin yerin benim kaynanama otur desemde oturmuyor zorla bi sefer oturttum rahat etsin diye sonra bidaha oturmadı hevesi gitsin iştee ehehehe

bence annesi oturmalı ben ailemden öyle gördüm büyüklere saygı babında önce onlara buyur edilir kabul etmezse kurulursun ön koltuğa, hoş benim bebğim olduğu için ön koltuğa hasret kaldım ya neyse

tabiki sen oturmalısın senin hakkın sonuçta eşisin...valla benim annem çok düşünceli kardeşimin eşide arabadaysa öne oturmaz..

benim kayınvalidem kesinlikle oturmaz, kendisi istemez ama ben birlikte bir yere gidecekken illa ısrar ederim oturması için. ama o hep arkaya geçer, oğlumu kucağına alır oturur. ama oturmak isteseydi de benim için sorun olmazdı, nolucak ki nasıl olsa aynı araba :lepi:

Saygi diye birsey var. Kayinvalide önde oturmak isterse otursun, ne var bunda?
Uyuzluktan bende kücükleri arkaya, eger benden büyükse ön koltuga oturtuyorum.
Allahim ya prestij meselesi olmus ön koltuk. Ayip ya, gercekten cok ayip. Neden bu kadar ezik hissedersinizki kendinizi, arabanin koltuklarimi sizi yükseltecek.

Ucaklardaki gibi ön koltuk business class.
Arka koltuklar economie oldugu icin demek rahatsiz olan var. Haaaa ben simdi anladim konuyu.:roflol:

e annesi oturmak istemiş oturmuş ne var bunda neden bu kadar takıldınız anlamadım.onun ön koltuga oturması sizde ne değiştirecek statunuz mu artacak yada azalacak ne fark edecek ki heves etmiştir kadın oturmuştur.bu kadar basit bir olaya takılmışsınız evliliğinizi nasıl yürütüyorsunuz Allah aşkına yaa.

saygıdan once kayınvalıdeme sorarım" annecım one gec ıstersen arkada rahatsız olursan"
o da "yok kızım sen gec esınle otur " der.Ama rahatsızsa ben ustelerım otursun dıye.
Kayınpederım benden once one oturmak ıcın elınden gelenı yapar rahatına cok duskundur.Sadece bır keresınde hamıle oldugum dusunuluyordu o zaman sureklı s.. kımseye yer verme kızm sen one gec deyıp durdu.Hamılelık durumu olmayınca tam gaz on koltuk yarısı delikafadulden amaan oturursa otursun.kocam yatakta benım yanımda ya :1hug:

yaşlı kadındır oturursa otursun ne var anlamadım buna tepki verecek kadın civi cakmıyo ya koltuga :SSS

tabi ki kayınvalidem bana göre sorun yok aslında...yaşlı başlı kadın neden bu yüzden sorun olsun ki..hiç takılacak bi mevzu değil..

Kayınvalde-gelin arasında öne kim oturmuş kim oturmamış önemli değil aslında , ama kaynanada ve gelinde öne geçicem hırsı ve çabası yoksa....bazı kaynanalar ""sen otur kızım vs" der, o zaman insan kıyamaz, önceliği kaynanaya tanır...ama kimi kaynanalar da var ki "öne geçmeyi geline karşı zafer olarak görüp kurum kurum kurulur, havasını da atar, bırakmaz geline", böyle durumlarda cadı olma taraftarıyım ben :jeyyar: ..he bizim arabamız henüz yok, o ayrı mesele zemuszemus

eşinin yanına tabiki sen oturacaksın.annesi artık 3.kişi ister kabul etsin ister etmesin:1closedeyes:

valla benim başıma hiç böyle bişey gelmedi sözlendiğimden beri kayınvalidemle kayınpederim sen öne geç biz arkada oturacağız derler ama tabi kayınvalidem öne gecse bozulurdum ben önde oturuyorum diye eltim çatlıyordu napayım benim eşimin yanına o oturacak değil ya:)))

kocam ben varken ne kayınpederi ne kayınvalideyi ne de bir arkadasını asla geçirmez. hep ben otururum:)))

ne kadar basit bir sorun
kim oturursa otursun hiç takmam
fesat düşünmemek lazım
vereliniortak bende sizin gibi dusunuyorum
her arabaya oturacagımız zaman gorumcem veya k.valideme dıyorum kapıyı acıp -buyrun siz gecın dıe ..
onlarda -olmaz kızım orası senın yerın ,dıyorlar

haa otursalarda bunun için alıncak değilim..
sonucta onlar benden buyuk ve saygı duymak gerek..

bu on koltukta oturmayı '' iktidar savası olarak ''' goruyorssanız.. ancak kendı sınırlerınızı yıpratırsınız böyle yaparak..

ben arabaya binerken gec buyur anne diye arka kapıyı acarım
onu oturtup kendim ön koltuğa gecerim delikafadulden
kayınvalideyi ön koltuğa oturtmakla saygı gösterildiğini düşünmüyorum
eğer buna saygı denirse öncelik kayınpederin olur
oğlunun yanına o gecer
bizde gelin kaynana arkada otururuz

ha ön ha arka ne farkederkii.arkada gidince ayrı yeremi gidilio .ben sorun etmem wala.aşkımın kalbine oturmuşum.ötesi warmı kaydirigubbakcemile3

c: hiçbiriniz.
ikinizde arkaya oturun problem çıkmasın :roflol:-tatlicadiarzu-

kayınvalidem genelde bende once davranıp on koltuga oturur...bende o kadar takmam otursun kadın onun ıcın ne kocamı nede kayınvalıdemı uzmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…