- 12 Nisan 2007
- 5.176
- 1.221
- 373
- 40
- Konu Sahibi aysıla
-
Yazılan mesajları okuyunca eşimde yorum yapmak istedi....''Evli insanlar aileleriyle olan ilişkilerini neden bu kadar çıkmaza sokuyorlar? Küçücük meseleleri neden bu kadar büyütüyorlar,bir türlü anlamıyorum'' diyor... Elçiye zeval olmaz bayanlar benden size iletmesi ...Artık ne dersiniz bilmem??
Ya arkadaşlar tamam yanında oturmak hakkı eşinin de bi de şöyle baksanız ya da bakmaya çalışsanız diyorum...Şimdi siz her arabayla gezmeye ya da bir yere gidileceğinde annesiyle mi gidiyorsunuz???Sanırım cevap hayır olmalı...Eğer cevabınız hayırsa ayda yılda bi oğlunun yanına binmiş siz de bu durumda hoşgörülü davranıp nasılsa eşiniz heryerde ve her daim sizinle değil mi o an içinde annesiyle otursun derim eger ki sürekli beraber gidiyorsanız her gittiğiniz yere o zaman eşinizle konuşup bu durumu annesiyle uygun bi şekilde halletmesini bunun sorun olmasını istemediğiniz söylemelisiniz...dERİM....Nacizane fikrim...yerimseniben
bu konunun bu kadar ilgi toplayacağını biri söyleseydi gülerdim, eşinizin yanına oturunca ne oluyor arkadaşlar söylermisiniz, kaynanaları eleştiriyoruz hep, güç gösterisi yapıyorlar diye ama bakıyorumda gelinlerde onlardan aşağı kalmıyorlar, eşinizin yanında oturmak kaynanaya karşı alınmış bir zafer olarak gözüküyor, peki oturmayınca ne oluyor o zamanda siz kaybetmişmi oluyorsunuz, bunu gövde gösterisine dönüştürmeye gerek yok, bırakın otursunlar kimsenin incileri dökülmez veya başı göğe ermez, böyle ufak tefek şeylerde sorun olmaktan çıkar.
bu konunun bu kadar ilgi toplayacağını biri söyleseydi gülerdim, eşinizin yanına oturunca ne oluyor arkadaşlar söylermisiniz, kaynanaları eleştiriyoruz hep, güç gösterisi yapıyorlar diye ama bakıyorumda gelinlerde onlardan aşağı kalmıyorlar, eşinizin yanında oturmak kaynanaya karşı alınmış bir zafer olarak gözüküyor, peki oturmayınca ne oluyor o zamanda siz kaybetmişmi oluyorsunuz, bunu gövde gösterisine dönüştürmeye gerek yok, bırakın otursunlar kimsenin incileri dökülmez veya başı göğe ermez, böyle ufak tefek şeylerde sorun olmaktan çıkar.
bazı kayınvalideler bunu inada çevirdiği için kızıyoruz bizde canım.
biz desekki gel anne otur tamam ya da kendisi oturabilirmiyim dese
ama birden gidipte lap diye oturursa o zaman ben susamam
ya benim sorunum gerçi kaynanamla değil:):):)
kayınpederim bana o şekilde davrandığı için birden celallendim:):):)
boş ver hiç takma kafana bizden büyükler ve insanlar yaşlandıkça nazlı oluyolar ya sularından git bak neler oluyo :1hug:
rica ederim tatlımŞenizdenicem bi:)
teşekkür ederim arkadaşım sağol:):)
kızlar cidden bu kadar sorun olacak bi konu olduğunu düşünmüyorum..
keyfinize bakın ya.yada siz kapıyı açın ve anne sen gel öne otur diyin ne olcakki hem eşiniz sizin tavrınız karşısında mutlu olacak hemde kayınvalideniz..
biz biyere gideceğimiz zaman birlikteysek eğer kapıyı açarım ve annecim gel sen öne derim bazan oturur bazan oturmaz ama bu durumdan mutlu olduğunu ben hissedebiliyorum..ne olcakki tamam kocalarımız ama 9 ay onları karnında taşıyan ve büyüten bizim için de hazırlayan kayınvalidelerimiz...o kıymış bi ömür bize vermiş bizde ayda yılda bir oturacakları ön koltuğuma mı kıyamayacaz..bırakın o da o anın tadını çıkarsın ya..
bi gün bizde aynı durumda olcaz ahh ahhhh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?