Arabada eimin yanna ben mi oturmalym, annesi mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aysıla
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inanmıyorum ya öyle yapanlarda var demek ben görmediğim için acayıp geliyo bana iyi yapmıssın ama

çok doğru söylemiş,bazı hanımlardada var bir problem vallahi,bazı adamlarda demekki arada böyle basit meselelerde kaldıkşlarından çıldırıyorlar

benim yazmak isteyip ,yazmadığımı yazıp,sormuşsun arkadaşım ellerine sağlık,bu k.valideler hep yanınızdamı canım?

Aman arakadaşlarya tek sorununuz bu olsun.sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

hep yanımızda olmasalarda sonuçta evde birlikte oluyolar ve bence arabada da esinin yanına esi uturmalı bunu kayınvalide düsünmeli belki küçük bi sorun gibi gözükür ama bence öyle değil iyiki anlayıslı bi kayınvalidem var

amin canım amin belki kaynanam 75 yasında ama halen 50 yasındaki kadın gibi dik ve sağlamdır ve kendine cok dikkat eder belkide yas olgunluğundan böyle anlayıslıdır

bu konunun bu kadar ilgi toplayacağını biri söyleseydi gülerdim, eşinizin yanına oturunca ne oluyor arkadaşlar söylermisiniz, kaynanaları eleştiriyoruz hep, güç gösterisi yapıyorlar diye ama bakıyorumda gelinlerde onlardan aşağı kalmıyorlar, eşinizin yanında oturmak kaynanaya karşı alınmış bir zafer olarak gözüküyor, peki oturmayınca ne oluyor o zamanda siz kaybetmişmi oluyorsunuz, bunu gövde gösterisine dönüştürmeye gerek yok, bırakın otursunlar kimsenin incileri dökülmez veya başı göğe ermez, böyle ufak tefek şeylerde sorun olmaktan çıkar.

bazı kayınvalideler bunu inada çevirdiği için kızıyoruz bizde canım.
biz desekki gel anne otur tamam ya da kendisi oturabilirmiyim dese
ama birden gidipte lap diye oturursa o zaman ben susamam

kızlar cidden bu kadar sorun olacak bi konu olduğunu düşünmüyorum..
keyfinize bakın ya.yada siz kapıyı açın ve anne sen gel öne otur diyin ne olcakki hem eşiniz sizin tavrınız karşısında mutlu olacak hemde kayınvalideniz..
biz biyere gideceğimiz zaman birlikteysek eğer kapıyı açarım ve annecim gel sen öne derim bazan oturur bazan oturmaz ama bu durumdan mutlu olduğunu ben hissedebiliyorum..ne olcakki tamam kocalarımız ama 9 ay onları karnında taşıyan ve büyüten bizim için de hazırlayan kayınvalidelerimiz...o kıymış bi ömür bize vermiş bizde ayda yılda bir oturacakları ön koltuğuma mı kıyamayacaz..bırakın o da o anın tadını çıkarsın ya..
bi gün bizde aynı durumda olcaz ahh ahhhh.

sonuna kadar katılıyorum söylediklerine...

Walla arkadaşım duygularıma tercüman oldun.:sm_cool:

bazı kayınvalideler bunu inada çevirdiği için kızıyoruz bizde canım.
biz desekki gel anne otur tamam ya da kendisi oturabilirmiyim dese
ama birden gidipte lap diye oturursa o zaman ben susamam

inadına yapılan hiçbir şeyin sonun iyi değildir.K.validen yapıyorsa bırak yapsın,kimseyi bu saatten sonra adam edemezsin,kötü gelin olduğunla kalırsın,ama k.validene karşı sen inadına oturuyorsa öne (inadına,kasıtla)bunuda sonu pek hayır olmaz bırak Allah aşkına otursun ne var 3 günlük dünyada değmez ön arka,biranlık surat asmana,moralinin bozulmasına,kocanı üzmene.....değmez

ya benim sorunum gerçi kaynanamla değil:):):)
kayınpederim bana o şekilde davrandığı için birden celallendim:):):)

katılıyorum sana canım.ayrıca burbuk arkadaşıma da katılıyorum.bende eğer k.pederim ve kaynım varsa teklif bile etmem direk arkaya otururum.k.valideme de söylerim ama genelde oturmaz zaten o da.otursa nolur ki zaten.bence böyle şeyleri dert etmemek lazım.

ben evli degilim ama ailemden örnek verim, babam kesinlikle annem dısında birini öne oturtmaz.büyük amcalarını oturtur sadece. onlar oluncada annem hemen arkaya gecer zaten, öne oturmaz.ama mesela babaannem öne oturmaya kalksın(ki yapmaz babamdan korkusuna ilk sene bi defa yapmış babam kızmıs annesine benim yanıma karım oturur diye) oturtmaz babam.:1closedeyes:

valla benim için farkedder öne benden baska kimse oturamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…