ben evli degilim ama ailemden örnek verim, babam kesinlikle annem dısında birini öne oturtmaz.büyük amcalarını oturtur sadece. onlar oluncada annem hemen arkaya gecer zaten, öne oturmaz.ama mesela babaannem öne oturmaya kalksın(ki yapmaz babamdan korkusuna ilk sene bi defa yapmış babam kızmıs annesine benim yanıma karım oturur diye) oturtmaz babam.:1closedeyes:
bu konunun bu kadar ilgi toplayacağını biri söyleseydi gülerdim, eşinizin yanına oturunca ne oluyor arkadaşlar söylermisiniz, kaynanaları eleştiriyoruz hep, güç gösterisi yapıyorlar diye ama bakıyorumda gelinlerde onlardan aşağı kalmıyorlar, eşinizin yanında oturmak kaynanaya karşı alınmış bir zafer olarak gözüküyor, peki oturmayınca ne oluyor o zamanda siz kaybetmişmi oluyorsunuz, bunu gövde gösterisine dönüştürmeye gerek yok, bırakın otursunlar kimsenin incileri dökülmez veya başı göğe ermez, böyle ufak tefek şeylerde sorun olmaktan çıkar.
çok iyi yapmış.yani karısı için annesini kırmış.eee değmişmi bari
yani daha üsturuplu bir şekilde anlatsaymış kötümü olurmuş.
yaklaş öpücemmŞeniz
bazı kayınvalideler bunu inada çevirdiği için kızıyoruz bizde canım.
biz desekki gel anne otur tamam ya da kendisi oturabilirmiyim dese
ama birden gidipte lap diye oturursa o zaman ben susamam
şekerim o öyle olmuyor işte...gerçekler ayrıntılarda gizlidir.neden yapıyor canım böle bişi bilmiyormu koskoca kadın doğruyu bu bence bir boy gösterisi bir msj gelinine çaktırmadan...yani ben senden daha kıymetliyim ve değerliyim mesajı..Kötü Kazen
bu konunun bu kadar ilgi toplayacağını biri söyleseydi gülerdim, eşinizin yanına oturunca ne oluyor arkadaşlar söylermisiniz, kaynanaları eleştiriyoruz hep, güç gösterisi yapıyorlar diye ama bakıyorumda gelinlerde onlardan aşağı kalmıyorlar, eşinizin yanında oturmak kaynanaya karşı alınmış bir zafer olarak gözüküyor, peki oturmayınca ne oluyor o zamanda siz kaybetmişmi oluyorsunuz, bunu gövde gösterisine dönüştürmeye gerek yok, bırakın otursunlar kimsenin incileri dökülmez veya başı göğe ermez, böyle ufak tefek şeylerde sorun olmaktan çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?