Arabada eimin yanna ben mi oturmalym, annesi mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aysıla
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet canım öyle kaynanalar varmıs arkadasların yazdıklarına göe ama ben kaynanamdan daha öyle bisey duymadım hemen gecer arkaya oturur anlayıslı bilgili kadın yani öyle olmasaydıda anlayıssız olup öne otursaydı eminim esim annesine arkaya geçmesini söylerdi çünkü esiminde cok hosuna gider yanında oturmum

coğunluklalada arabayı ben kullanırım yanımda kaynanamın oturmasını istemem esim varken esim yokken oturur tek olduğumuzda çünkü araba kullanırken illaki esim elimi tutar bende onun elini tutarım canım kocacım seni seviyorummmm

kayınvalidem hep arka koltuğa oturur hatta ben biraz beklerim belki öne oturmak ister diye ama hep arka koltuğa geçer,nişanlıyken bazen eşim beni almaya gelirdi,kayınvalidem ön koltuktan arka koltuğa geçerdi yani hiç böyle bir mevzumuz olmadı,benim içinde çok önemli değil aslında kim nereye oturmuş farketmez.

sana birşey anlatayım mı bizde aynı sorunu yaşadık babası varsa o oturuyordu o yoksa annesi şimdi artık kafama takmıyorum hani arabanın en arka kısmı varya oraya oturuyorum birde sigara yakıyorım tabi eşim yakınca araba duman oluyorya annesi gıcık oluyor ama hiç bir şey diyemiyor çünki benim içtiğimi göremiyor ama okadar komik oluyorki ana oğul çok şirin görünüyorlar önde öyle erkeklere ne denir şimdi tam anlamını bulamadım sen de bilirsin bence sende benim gibi her kötü şeyden zevk almaya bak ha ha hayyy

benim kayınvalidem sag olsun hiç öne oturmaz,kayınpederimde çogunlukla arka koltuğa oturur..ben bir defasında kaınpederime ''baba istersen sen öne otur'' demiştim.oda bana ''olmaz kızım,bir kadının yeri her zaman kocasının yanıdır''diye cevap vermişti çok hoşuma gitmişti.ama çocuğum olduğundan bu yana onunla mecburen arkada oturuyorum kimse olmasa arabada...ama arka koltukta oturmak çokta kötü bişey değil...bi kere ön koltukdan daha rahat ve daha güvenli... :))hem bazen eşimle dalga geçme fırsatı sunuyor bana...''şöför bey''diye hitap ederek başladığım emirler yağdırıyorum kendisine.:))..... bence sendeçok takma kafana bu konuyu...

çok iyi yapmış.yani karısı için annesini kırmış.eee değmişmi bari
yani daha üsturuplu bir şekilde anlatsaymış kötümü olurmuş.

yaklaş öpücemmŞeniz

Tabikide ben otururum..................................a.s:icecream:

aaaaa...bune be tabiiki sen oturacaksın.ama kocan bu duruma ne diyor merakettim.kaynananda gitsin kocasının arabasının ön koltuğuna otursun kocası yoksada daha önce eminim ön koltuğa hep o oturmuştur..

yani şekerim sıra sende...herkes sırasını bilsin canım.

bencede sen oturmalısın.bidaha öyle yaparsa Anneciğim izninle eşimin yanına ben oturabilir miyim de bakalım ne dicek.Ben ilk eşimin arabasına binerken kayınvalideme yol vermiştim ne yapacak diye bana buyur kızım sen geç kocanın yanında otur demişti çok hoşuma gitmişti.canım kayınvalidem benim

Tabiki sen oturmalısın..Hakkı ara canım...Bu düşüncesizliğini vurmalısın hatta yüzüne:enbuyukkk: Peki eşin annesine birşey demiyormu anne sen arkaya geç diye...Allah herkese düşünceli duyarlı kayınvalide versin öbür türlüsü çok zor valla

çok iyi yapmış.yani karısı için annesini kırmış.eee değmişmi bari
yani daha üsturuplu bir şekilde anlatsaymış kötümü olurmuş.

yaklaş öpücemmŞeniz

şekerim o öyle olmuyor işte...gerçekler ayrıntılarda gizlidir.neden yapıyor canım böle bişi bilmiyormu koskoca kadın doğruyu bu bence bir boy gösterisi bir msj gelinine çaktırmadan...yani ben senden daha kıymetliyim ve değerliyim mesajı..Kötü Kazen

seçim yapmama gerek kalmaz çünkü kayınvalıdem hemen arkaya oturur,bende eşimin yanına tabıkı olması gerektıği gibi.

bazı kayınvalideler bunu inada çevirdiği için kızıyoruz bizde canım.
biz desekki gel anne otur tamam ya da kendisi oturabilirmiyim dese
ama birden gidipte lap diye oturursa o zaman ben susamam

doğru söze nedenir ağzına sağlık

Ben bu kim öne oturacak kavgasini hic anlamiyorum haaa....kafamçokkarıştı

Kaynanam varken ben her zmn arkaya otururum...

O istemez önde oturmayi kizim yavrum gel sen öne otur der ama ben istemem....

Valla acik konusuyum kaynanam varken öne oturmaya utanirim ben, saygisizlik oldugunu düsünüyorum...:bbo:

Kaynanam olmasini birak yasina saygimdan ztn yapamam bunu....baskasida olabilir sirf kaynanalar icin demiyorum....

o halde gelinin mesajıda şu şekilde oluyor sanırımfisfisfis
"hıııı geç bakim sen arkaya.tamam doğurmuş bakmış büyütmüş olabilirsin,bu yüzden annelik içgüdüsüne bağlı olarak oğlunu kıskanıyorda olabilirsin.ama senin devrin geçti şekerim.artık benim kocam.senin oğlun değil önce benim kocam.nede olsa adamın koynuna ben giriyorum,müsade ette o kadar ayrıcalığım olsun.sen git bakim kendi kocanın arabasına.haddini bil canım.bu kadarda terbiyesizlik olmazki vs..vs...vs..."

kayınvalidemle çok sorunlarım oldu.ama yinede onun ellerini ayaklarını öperim ben.bırak arabanın önünü,mümkün olsa başımın üstünde taşırım giddeceği yere...değil mi ki bana eşimi doğurdu,beni göklerden indirmeyen adamı o yetiştirdi.varsın böyle zaferlerde kazanıversin...:1closedeyes:
no problem

derya ya katılıyorum.aslında büyütülecek bişey deil bu.ben kayınvalidem arkaya oturuyor her zaman ama o oraya ben öne oturunca utanıyorum.ama ısrarıma rağmen oturmuyor.bu biraz da saygı göstergesidir.pek tabiiki bazı kayınvalideler arkadaşlarımızın da dediği gibi bunu gövde gösterisi de yapabiliyor yani.aklıma şimdi RUHSAR dizisi geldi.dizi başlarken böyle bi görüntü vardı ruhsar kayınvalidesinin önüne geçiyordu koşarak kayınvalidesini arkaya alıyor ve yerleşiveriyordu öne.sen de öyle yap canım.anlayan anlar o zamanyerimseniben

deminki alıntıyı yanlış yerden yapmışım aslı buydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…