Ben dedim :dilcikar:
önde oturmak mattah bir şey olsaydı, insanlar şöför tutup arka koltukta keyif yapmazdı. desen ki ohh arka ne rahatmış gazetemide okuyum falan kaynanan bu sefer arka koltuga gözunu diker, tamamen naletliğinden yani önde oturması
Kusura bakmayın ama çocuk gibi davranıyorsunuz. Önü oturduğunuzda neyi ispatlıyorsunuz.Ya da neyin sahibi oluyorsunuz.Ya da arkaya otursanız nereniz eksiliyor. İnan ben bu tarz davranışları anlaya mıyorum . bakın kendiniz demişsiniz bana uzak oturyorlar diye,büyük ihtimalle uzun aralıklarla görüşüyorsunuzdur. Ne var yani arabanın yanına yaklaştığınızda ön kapıyı açıp anne sen buyur desenizde kendi değerinizi yüceltseniz ve çocuklar gibi ön koltuk savaşına girmeseniz. Bırakın kadında 40 yılda bir otursun oğlunun yanına kurulsun bakalım.
Yazdıklarıma kızabilirsiniz. ama yaşınız ilerleyipte çocuğunuz olduğunda yada varsa büyüyüp aynı şeyleri yaşadığınızda ne demek istediğimi anlarsınız.
bizde ayiplanir gelinin one oturmasi bende valideme taklif ederim oda sag olsun kabul etmez etsede bana hic sorun olmaz ..cunku bu tarz seyleri takacak vaktim yok ...esiminde teklif etmem cok hosuna gider cunku oda benim anneme teklif eder..ama cozum super mis ..kirmadan bu sekilde halletmen guzel cnm ...otursada emin ol kocan eldn gitmez cunku o senin kocan
savaşı kim kazandı?
koltuk sağlammı?
şöför ne durumda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?