Arabada ön koltuğa oturma yarışı!

Sizi yargılamak değil amacım önce bunu söylemek isterim.
Ama bizde böyle durumlarda Kayınvalideme teklif ederim sen önde otur diye ama o istemez arkaya geçer. Öne otursaydı da sorun olmazdı. Ne farkeder ki.

hem gelinim,hem kaynana adayı
biz de öyle gördük,bir büyük varsa öne o oturur.bunu da hiç sorun yapmadım.
şimdi gelinim olacak.araba benim olmasına rağmen eğer oğlum kullanıyorsa gelinin öne oturmasını isterim.asla o varken oğlumun yanı diye öne oturmam.
amma velakin eğer gelin benden önce gidip arabanın önüne kuruluyor ve hiç tınmıyorsa işte o zaman bozulurum.yani biraz saygı beklerim.

benim icin de ön arka sorun degil ama
bazi kaynanalar oglunu kiskandigi icin nispet yapiyor geline
ondan sonra catisma cikiyor iki taraf arasinda
bu her kaynana icin gecerli degil tabiki
gelin gelinligini bilirse kaynanada kaynanaligini bilirse
hic bir sorun cikmaz

aslinda olay saygiysa arkada oturmak daha bir saygi belirtisi degilmidir?? makam soforun varmis gibi gidersin...

bu sanirim bizim sonradan yukledigimiz bir anlam... sanirim onde oturmak daha keyifli oldugu icin bu keyfi buyuklere birakmak kucuklere daha cok yakisiyor... yine de bu tur konular icin cekismek hos deil. ben yasli bir kadin olsam gelinimin bana yer vermesini istemezdim cunku benim icin bir saygi belirtisi degildir bu. aksine yerinden feragat edip de fedakarlik yapmis durumuna dusurmek istemem kimseyi. ama gelin olsam, sirf toplumca yukledigimiz bu anlamdan dolayi da yerimi teklif ederdim. eger kaynanam bu eylemi saygi gostergesi olarak benimsemisse benim saygisizlik ettigimi dusunmesini istemezdim...

Ben şımarık yetişimişim demek ki biz de annem hep arkadaya ben one oturuyorum babama kopilotluk yapıyorum.annem de arkada yayılıyor annem memnun babam memnun ben memnun :))

Daha evli değilim ama ilerde kaınvalidem isterse one oturabilir.hiç problem değil şuan bunlar gozum de huzur mutluluktan sonra bunlar dunyevi basit rekabetler.Ama kocasının yanında oturmak isteyen kadınları da sonsuz saygım var yani en doğal hakkı isteyebilir.

kendi kızları ve damatları olsa araba da merak ettim kızlarını arkaya oturtup kendileri one mi oturuyor.çoğu kaynana da sırf bunu geline govde gosterisi yapmak için kullanıo bence.

Kızlar tek derdiniz on koltuk olsun.

Bunda sinirlenecek bir şey yok. Her zaman yanında olup inatlaşsa haklısın ama uzaktaymış.
Geldiğinde otursun öyle hevesleniyorsa büyütmeyin.
Arkada oturmak kimsenin değerini düşürmez.:1no2:

önde oturmak mattah bir şey olsaydı, insanlar şöför tutup arka koltukta keyif yapmazdı. desen ki ohh arka ne rahatmış gazetemide okuyum falan kaynanan bu sefer arka koltuga gözunu diker, tamamen naletliğinden yani önde oturması

hala mı koltuk saavaşı hayret konu kapanmadan bu saate erışmış

çekılın bakemmmm koltuğu sökmeye geldım
koltuk gıttı kavga bıttı:roflol:

kim oturuyo şimdi ön koltuğa, mahsuru yoksa ben oturabilirmiyim:kedi:

Yanımda büyük varsa ben zaten arkaya geçer otururum
En basiti eniştemi almaya önde giderim ama sonra yerimi ona veririm

Bence de büyütecek birşey yok.Ama kaynana da gelinler öne oturmaz
Dememeliydi bence eskiden adet bile olsa söylemesi yersizlmaz:
Kendisinin bilmesi yeterli,Hem gelinim bana ön koltuğu vermese bile,
Ertesi günü gidip ön koltuğa oturmam ben..
Nispet yapmamış olsa yaşanan şeyden sonra %99 insanlar böyle bir olayı
nispet yapıyormuş gibi algılar valla..delikafadulden

madem bu sıradan bir konu,siz nie kayınvalideniz öne oturunca sinir oldunuz
demek sizinde içinizde fesatlık varzemuszemusayrıca bırakın otursun canım ölümlü dünyada nolucak böyle ufak şeyleri takmayın kafanıza

:lepi::lepi::lepi:

Helal sana arkadasim yaaa... kaydirigubbakcemile5
bencede öyle cocuklar gibi tartismaya gerek yok... valla Annem (kayinvalidem) ve ben hatta birbirimize önü tarafi buyur ederiz… zorla o beni öne oturtur (ne güzel dimi cok seviyorum onu&#8230 opuyorumnanaktan

bu ne yaaaa... 38 sayfa bi koltuk davasi icinmi..... bari basbakanlik koltugu olsaydi zemuszemus

ne güzel karsilikli saygi ve sevgi icinde yasamak ve yasayabilmek dimi rose???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…