Arabadan çıkan kırmızı tırnak!

Izabelya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2016
252
212
103
Merhabalar
3.5 yıllık evliyim. Genel olarak güzel giden bir evliliğim var.
Sanırım çoğu evlilikte yaşandığı gibi biraz ilgisi eksilmelerimiz var son zamanlarda. Eskisi gibi flörtleşmelerimiz kalmadı. Ama yine de bir çok erkeğe göre daha iyi durumda görüyorum eşimi.

Çok kıskanç biri değilim. Fakat bir insana negatiflik duyarsam asla ısınamıyorum ve yakınlarıma da çok yaklaştırmıyorum.
Eşimin iş yerinde bir kız var mesai arkadaşı. Sevgilisi var diye biliyorum. Eşim 2 yıldır bu kızı otobüs durağına bırakıp eve geçiyor (yolunun üstü yol değiştirmiyor) sorun yapmadım bu durumu gayet normal geldi. kızdan her ne kadar hoşlanmasamda.
Eşim her iş çıkışı mutlaka beni arayıp eve geliyorum bir şey lazım mı diye arar. Her cümlesi mutlaka aşkım, canım, karım, güzelim diye başlar. Bir süre sonra sadece ben çıktım geliyorum bir şey alayım mı? ya döndü.
Konusunu yaptım tabi biraz tartıştım. Fark etmedim bi daha olmaz dedi. Getrçekten de düzeltti.
Dün eşim beni spordan aldı arabaya bindim emniyet kemerini takıyorum tokası bir türlü girmiyor. bir baktım ki içinde kırmızı tırnak kalmış. Protez sanırım çok anlamıyorum. Bu ne dedim. kızın adı ayşe olsun Ayşenin her halde ne bileyim dedi. Yüzüm düştü tabi konuşmadım. Sorun ne? Neden trip atıyorsun? Ne ima ediyorsun? gibi şeyler sordu cwevap vermedim ve eve gelir gelmez yatıp uyudum.
Sabah hiç konuşmadım. O da benimle iletişimde buılunmadı.
Sizce yersiz bir tavır mı aldım?
Eşime güveniyorum aslında ama eşeğin aklına karpuz kabuğu..

Ama siz zaten kızın arabaya bindiğini biliyorsunuz. Emniyet kemerini takarken kırılmıştır diyelim. Yani siz aslında kıza ısınamadınız ve arabasına almasına bozuldunuz. Tırnak ta üzerine tuz biber oldu.
Bence tırnak için trip atmanız gereksiz olmuş. Ama arabasıyla bırakmasına rahatsızsanız bir şey diyemem.
Gereksiz yere üzerine gidip yıpratmayın. Birşey yapacağı varsa yapar zaten. Arabasına alsa da yapar, almasa da...

Evet kızın arabaya bindiğini biliorum ama insan tırnağının çıktığını fark etmez mi ?
Tırnağın bir kısmı değil. komple baş parmağının tırnağı. Ve o daracık yere nasıl girdi ben bunu çözemiyorum ?
Paranoyak olup kız bilerek koydu diyeceğim nerdeyse.

Neden bir hemcinsi bırakmıyor durağa bu bayanı. Yada neden yürümüyor. Ben olsam buna izin vermezdim.
Sizi etkilemek istemem ama aldatılarak boşanmış bir kadın olarak bazı benzerlikler kurdum durumunuzla. Eski eşim olan kişi her gittiği yerden arar, aramalarında aşkım, canım ... şeklinde konuşurdu. Bir anda bu sözleri bıçak gibi kesilmişti. Hatta aradığımda neden arayıp duruyorsun ben çocuk muyum demeye başlamıştı. Arabada benim saçımdan çok daha uzun bir saç teli bulmuştum, yeğeninin zannedip şüphelenmemiştim ama sonrasında acı bir şekilde aldatıldığımı öğrenmiştim . Siz zaten bayanın arabaya bindiğini biliyormuşsunuz dolayısı ile kırık tırnaktan şüphe duymanıza gerek de yok. Ancak ben olsam temkinli davranır ve şüphe duyardım.

Kiz bilerek koysa ne olur?
Nasil bir anlam cikarmaya calisiyorsun?
Zaten kizin arabada oldugunu sen biliyorsun
Kiz da bunu biliyor.

Bence ustunde durma tirnak olayinin.

Ama kizin binmesini istemezsen o ayri
Esinle konusabilirsin

ben de olsam kızardım. Ayşe'nin hergün arabaya bindiğini bilsem de kızardım. (ki zaten baştan izin vermezdim ben.) tırnak ne ya. bindiği yetmiyor, bir de çeşitli uzuvlarını bırakıyor arabaya. Eşinizin bir vukuatı suçu olduğunu hiç zannetmiyorum ama olayın kendisi sinir bozucu. almasın artık arabaya madem. evinizin huzurundan önemli mi yani?

2 günü değil, 2 yılı nasıl sorun etmediniz? Aldatmış olsalar aşkım demesinin ne önemi var ki? Kız zaten evli olduğunu biliyor. Adam belli etmemek için aşkım da der canım da der. En başta böyle bir şeye müsaade etmeyecektiniz bence. Tepkiniz gereksiz olmuş şuan o yüzden.

Takarken cikmis ve sıkışmış iste siz bundan nasil bir anlam cikartttiniz?
Birseyler yapiyorlardi da fantazi olsun diyemi Ayse parmagini oraya soktu?))
Zaten kizin arabaya bindiğini biliyorsunuz..

Aldatmayı kafaya koyan adam ne derece engellenir ki yorumlar da pek bir ilginç..
Karaktersiz adam iş arkadaşıyla olmaz yoldan geçene takılır.

Basit bir tırnak konuyu nerelere getiriyor. Habersiz olduğunuz biri değil ki sürpriz olmamış yani.
Güvenmediğiniz adamlarla evlenmeyin yahu. Hem size hem eşinize dert sonuçta. Böyle ömür mü geçer?

Hatta eşlerini dişi sinekten sakınmaya çalışan biçare kadınlara tavsiyem arabalarına "kadınlar binemez" diye sticker yapıştırın.
Aldatma potansiyeli olan adam ne derece engellenir ben bilmem tabi..

Büyük ihtimalle kemeri çıkarıp arabadan inerken çıkmıştır tırnak. Kemeri çıkar, çantayı tut, kapıyı aç vs farketmemiştir. Bence fazla tepki vermişsiniz. Buradaki 'kod adı Ayşe' konularından etkilenmiş olabilirsiniz.

Ah bu Ayşe'ler. Dün de kod adı Ayşe olan bir kız vardı konunun birinde.

Gene bir Ayşe olayı. Gene iş yerindeki o kadın.
Bak sen!!!!! üstelik tırnak bırakmış hemde emniyet kemerinin kilidine.
Dilimde tüy bitti, hem erkek hem de kadın eşini aldatacaksa aldatır. Hemde eşinin gözlerinin içine bakarak, hem de canım, cicim, aşkım, datlummm, gıymetliiiimmm diyerek aldatır ve ruhunuz durmaz.
Bu güvenmediğiniz adamlarla neden evlisiniz anlamam.
Aldatılırsanız gösterirsiniz kapıyı olur biter. Hafiye gibi her yeri her şeyi didiklemek, çalışan tüm Ayşe'leri yuva yıkan fettan kadın konumuna sokmak, üstelik aynı yerde çalışan iki insandan biri diğerini durağa bıraktı diye neredeyse olayı namus meselesine sürüklemek (forumdaki yorumlar) ortalığı ayağa kaldırıp sorun çıkarmakla aldatılmanın önüne geçemezsiniz.

Hemcinslerime söylüyorum, her kadın potansiyel yuva yıkan değildir. Farzedelim ki, o işyerindeki Ayşe'lerden biri yuva yıkan kadın, kocişlerinize kancayı taktı, efendim o zaman bir zahmet kocişleriniz de aklına ve uçkuruna sahip olsun ve eşlerine sadık kalsınlar. Kocaya yasaklar koymakla olmaz o işler. Adam tıynetsizse ruhunuz bile duymadan aldatılırsınız.

kız kasıtlı bişe yapacak olsa neden tırnak ten çorabını ya da sütyenini bırakır :)) ay şaka bi yana cidden tavırlarınız tutarsız zaten biliyormussunuz kızın bindiğini adamın aklına sokmayın kötü şeyleri

Takma tırnak çıkabilir o arada takamadı belki de. İçine düşmüştür ne olabilir ki ne yapabilirler öyle yani. Biliyormuşsunuz saklamamış da sizden durağa bıraktığını.

Beni şu durum rahatsız ederdi.
Hani, "bu kimin" dediğinizde "Ayşenindir" demesi.
Yani bu arabaya her gün düzenli binen bir kadın var ve birşey bana ait değilse o kadına aittir.
Bu düşünce beni gıcık ederdi.
Anlatabildim umarım takıldığım yeri.

Başta kabul etmeyecekti eşiniz veya etmeyecektiniz.
İnsan arada mesai arkadaşını bir yere bırakabilir ama her gün düzenli olması, bu kişinin karşı cins olması beni rahatsız eder.

Tırnak olayı da bişey ispatlamaz.
Düşmüştür besbelli.

Soyunmaya tırnaklardan başlıyordur belki

Bana pek paranoyak kıskanç bir kadın gibi gelmediniz, eski konularınıza bakmadım ama bu konudan yola çıkarak öyle olsa bunca zamandır arabayla bırakılmasına hoş bakmazdınız. Ayrıca durduk yerde işkillendiğinizi düşünmüyorum belli ki sizi huzursuz eden bir şeyler var. O kadının gerçekten erkek arkadaşı var mı, sosyal medyadan takipleşiyor musunuz? İnsanın tırnağı düşse alır orda bırakmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…