Kiz bilerek koysa ne olur?Evet kızın arabaya bindiğini biliorum ama insan tırnağının çıktığını fark etmez mi ?
Tırnağın bir kısmı değil. komple baş parmağının tırnağı. Ve o daracık yere nasıl girdi ben bunu çözemiyorum ?
Paranoyak olup kız bilerek koydu diyeceğim nerdeyse.
Takarken cikmis ve sıkışmış iste siz bundan nasil bir anlam cikartttiniz?Evet kızın arabaya bindiğini biliorum ama insan tırnağının çıktığını fark etmez mi ?
Tırnağın bir kısmı değil. komple baş parmağının tırnağı. Ve o daracık yere nasıl girdi ben bunu çözemiyorum ?
Evet kızın arabaya bindiğini biliorum ama insan tırnağının çıktığını fark etmez mi ?
Ah bu Ayşe'ler. Dün de kod adı Ayşe olan bir kız vardı konunun birinde.
Aldatmayı kafaya koyan adam ne derece engellenir ki yorumlar da pek bir ilginç..
Karaktersiz adam iş arkadaşıyla olmaz yoldan geçene takılır.
Basit bir tırnak konuyu nerelere getiriyor. Habersiz olduğunuz biri değil ki sürpriz olmamış yani.
Güvenmediğiniz adamlarla evlenmeyin yahu. Hem size hem eşinize dert sonuçta. Böyle ömür mü geçer?
Hatta eşlerini dişi sinekten sakınmaya çalışan biçare kadınlara tavsiyem arabalarına "kadınlar binemez" diye sticker yapıştırın.
Aldatma potansiyeli olan adam ne derece engellenir ben bilmem tabi..
kız kasıtlı bişe yapacak olsa neden tırnak ten çorabını ya da sütyenini bırakır :)) ay şaka bi yana cidden tavırlarınız tutarsız zaten biliyormussunuz kızın bindiğini adamın aklına sokmayın kötü şeyleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?