Arabadan çıkan kırmızı tırnak!

Kız biniyorsa tırnak olayından kavga cirkama bence ama kızdan hoslanmiyorsan binmesine izin verme çünkü birinden hoslanmiyorsa birisi kesin bişey vardır ben hoslanmadigim insanların hep bi yanlisini gormusumdur o yüzden uzak dururum sende öyle yap derim

Patlamanız neye anlamadım ama büyük bir olay yaşamışsınız belli ki :)
Aldatan ve ya teşebbüs eden kapıyı çeker gider 'kociş' meraklısı değilim, çocğuğum yok. Ayaklarımın üzerinde duran bir kadınım. Kimsenin peşinden koşacak biri değilim. Sadece tavrımı sorguluyorum.
Ayrıca bu devirde babama bile güvenmem. İnsanlık hali herkes hataya düşebilir.

Tirnak ve arabaya bindirme sorun edilecek birsey degil bence.
Ancak şu askim, canim deme dememe sorununuza gelirsek, oda arkadasim esini her firsatta aldatan, eviyle ilgilenmeyen, bosanmak icin firsat kollayan birisi her telefonda karisina canim canim diye konusur. Bu iser askimla canimla olmuyor yani.

Bence abartıyorsunuz... Arabaya bindiğini zaten biliyorsunuz, size ne mesaj vermiş olabilir kii. Yersiz bu düşünce. Belki bir anda indi arabadan, kaldı. Boşuna kendinizi yoruyorsunuz. O zaman şu mu, tüm evli erkek arkadaşlara selam dahi vermeyelim. Bir insanın birşey yapması için yakınında olması gerekmez, günümüz teknolojisi ile farklı illerde bile insanlar sevgili buluyor. Arkadaşını bırakmasını ben de sorun etmem. Ben de bi arkadaşımı evine bırakabilirim buna da eşim sorun etmez, önemli olan karşılıklı güven.

Ben bu işin GÜVEN ile ilgili olduğunu düşünmüyorum.
Lütfen güvenmiyorsanız evlenmetyin gibi yorumlar yapmayın.
Hiç mi güvendiğiniz biri tarafından hayal kırıklığına uğramadınız ? Ve ya hiç mi ay ben bunu asla yapmam deyip o işin dibine düşmediniz.
Hatalar bizler için ve inanın herkes bu hataya düşebilir. Kimseye bu beni aldatmaz gözüyle bakmayın.

Emniyet kemerini cikartirken basiyosun ya kirmizi dugmeye. Bastirirken cikip araya girmis olabilir bas parmak tirnagi. Eger koltuk arasinda vs bulduysaniz suphlenmekte bi nebze haklisiniz dersim ama biraz masum geldi bana bu olay

Bir kadın eşinin bayan iş arkadaşının düzenli olarak aynı arabayı paylaşmasını iş dışında ortak vakit geçirmemesini isteyince neden “ Kociş meraklısı” ya da “ buldumcuk” diye adlandırıp aşağılıyor ve kötülüyor, yine kadınlar?
Benim eşim isterse 24 saat bir bayanla çalışsın, ki ekip işi olarak çalışıyor, kıskanmam, işi bu derim. Çünkü bende erkek ekip arkadaşlarıyla çalışıyorum. Ama iş çıkışı kimsenin eşimin vaktini almasını ve çalıştığı yer dışında onunla vakit geçirmesini istemem. Bu çok doğal hakkım.
Biri bunu istedi diye kociş meraklısı ya da herkes kocamın Peşinde düşünceli olmuyor.
Dünyada tek bir fikir veya düşünce yok. Saygı duymanızı öneririm...
Ayrıca güvenmediğiniz insanlarla evlenmeyin diyen arkadaşlar bunun güvenle alakası yok ki? Bu huy meselesi , karakter meselesi.
Erkekler bunun 10 katı kıskançlık gösterince kimse kadın meraklısı, eş merkalısı olmuyor. Bu sadece kadınlara özgü bir tanım galiba. Hiç hoş bulmuyorum

Gereksiz tavir olmus. Bilmediginiz bir sey de degil ustelik.

Canim cicim olaylarina takilmayin. Hic bir seyin gostergesi degil cunku. Etrafta agzi laf yapan cogu tanidigim esini aldatip turlu naneler yiyor

Ya bu yapı meselesi, çalıştığın çalışmadığın işle alakalı. Benim de eşim her sabah iş arkadaşını alır öyle geçer işe. Bekler bile hatta kimi zaman. Hiç sorun yapmadım. Kadının sana olan tavırlarıyla da alakalı bir durum ama. Yani beni gördüğünde sıcak davranıyor, ters gitmiyor.
Siz bu konuda gerginmişsiniz, eşinize yansıtmamışsınız; haliyle tavrınız eşinizin gözünde anlamsız olmuş. Bindiğinden haberiniz var, boşuna büyütmüşsünüz.

. Eşim 2 yıldır bu kızı otobüs durağına bırakıp eve geçiyor (yolunun üstü yol değiştirmiyor) sorun yapmadım bu durumu gayet normal geldi.

2 yıl sonra aydınlanma mı yaşadınız?

Kız 2 yıldır eşinizin arabasına biniyor ama nedense daha görünür bi yere bırakmak yerine ( kötü niyetli ise) emniyet kemerinin içine atıyor tırnağını çünkü evet en mantıklı yer orası ...

Eğer bi tepkiniz varsa zamanında dile getirin rahatsızsanız rahatsızım diyebilin. aradan 2 yıl geçip de resmen bahane arayıp bulup olay yaratmayın dürüst olun.

Ve gerçekten bunu bu gün 2. ye yazıyorum ,
Bekar bayanlar evli erkekler için yanıp tutuşmuyor. Hiç biri bulunmaz hint kumaşı değil çünkü...
Sizin dünya yakışıklısı aşk böcüğünüz olabilir ama iş arkadaşı için sıradan bir adam...

eşinizin işyeri çok ücra bir yerde mi.
bende erkek iş arkadaşlarımı bazen durağa bırakırım hatta biri sabittir. ama biz dağ başı gibi bir yerde çalışıyoruz. almasam perişan olurlar. ben şimdi arabasızım. onlar beni alır durağa bırakırlar sağolsun. eşim hiç sorun etmez. çünkü en yakın otobus durağı 3 km uzaklıkta ve otobus desen saat başı geçiyor. keyfi bir durum değil yani...
bu tip istisnai bir durum var mı eşinizin işyerinde. eğer yoksa kesinlikle izin vermezdim eşimin onu durağa bırakmasına. kendim de binmezdim.

1- Patlamam sizin nezdinizde burada işyerindeki kadın konusu açanlara. Çünkü bende işyerindeki bir kadınım. Mensubu olduğum kitlenin bu kadar rencide edilmek istenmesi hoş değil ve bir savunma mekanizmasındayım. Özellikle, "başka arkadaşı yok mu da eşinin arabasına biniyor, kız arkadaşıyla gitsin, bir erkeğin arabasına nasıl biner (bu sözlerin hepsi bu topikte değil şimdiye kadarki açılan konulardan derlenen sözlerdir.)" gibi sözlerden ve kadının kadını yargılamasından dolayı söylediğim söylemlerdir.
2- Ayaklarınızın üstünde duran, özgüvenli biri olmanıza sevindim. Öyleyse o tırnağı hiç sorun etmenize gerek yok. Hatta, konuyu takıntı haline getirip çıngar çıkartmadığınız için bu konuda sizi takdir bile ettim.
3- Büyük bir olay yaşamadım. Benim hayat felsefem şudur; eşime evliliğimiz müddetince güvenirim ama tam güvenmem. Her daim yanılma payım vardır. Aldatırsa ve anlarsam asla sorun etmem. Yapacağım tek şey vardır, sorgusuz sualsiz boşanma davasını açarım. Eşime bu konuda konuşma hakkı bile tanımam. Anladığım, öğrendiğim anda, gider davamı açar, gelir eve valizimi toplar ve çıkarım. Olay benim için o noktada hemde geriye asla dönüş olmayacak şekilde biter. Ve inanın asla pişmanlık ve üzüntüde duymam.

Sizin bastan bunu kabul etmeniz hata esinizin onu duraga goturmesi auri bi hata bilmiyorum ama bana cok ters geliyor

tırnak o kıza ait olabilir. ama tırnaktan daha önemli olan mesela bu kızı eşinin her gün durağa bırakıyor olması. durağa kendi gidemiyor mu, işyeri durak mesafesi uzak mı? eğer gidilmeyecek bir mesafeyse diğer insanlar nasıl gidiyor? herkes aracıyla gidiyorsa bu kızı niye eşiniz bırakıyor? bir de iş çıkışı bıraktığını söylemişsiniz, peki sabah nasıl gidiyor bu kız? valla kimse kusura bakmasın ben de geçmişteki ihanet acımdan sonra dedektif gibi bütün detayları sorgular oldum. o detayların içinde bazen öyle gerçekler gizli oluyor ki..üstelik de az zaman değil 2 yıl olmuş. ben buna izin vermezdim.

Şu konuda bana ilginç gelen tek şey şu protez tırnak kolay kolay çıkmaz oraya takılmış ve komple kopup orada kalmış olma ihtimali yok eğer takma tırnaksa koparken çok acı vermesi ve kızın onu fark etmesi gerek neden alma gereği duymadı ya da o tırnak oradayken o emniyet kemerini nasıl taktı ? Bu bir işaret mi diye düşünürüm açıkcası

hangi amaçla bilerek koydu ?
eşin protez tırnak fetişistimi?

Bence olay tırnakta değil de her gün arabaya binmesinde. Evli adamın arabasına her gün binmek nedir .

niye evli adamlar daha aç güven olmaz mı?
Adamdan yana birşey demiyorum yinede ve kızın daha cok düşünmesi lazım yanlış anlaşılır miyim diye bak bi ulasım olayı bu aileyi şimdi yıksa bu şüpheler ne olacak ? Belki koz gerçekten birşey yapmadı ama bu tırnak olayı kımbılır ne etiketlere sokacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…