Patlamanız neye anlamadım ama büyük bir olay yaşamışsınız belli ki :)Gene bir Ayşe olayı. Gene iş yerindeki o kadın.
Bak sen!!!!! üstelik tırnak bırakmış hemde emniyet kemerinin kilidine.
Dilimde tüy bitti, hem erkek hem de kadın eşini aldatacaksa aldatır. Hemde eşinin gözlerinin içine bakarak, hem de canım, cicim, aşkım, datlummm, gıymetliiiimmm diyerek aldatır ve ruhunuz durmaz.
Bu güvenmediğiniz adamlarla neden evlisiniz anlamam.
Aldatılırsanız gösterirsiniz kapıyı olur biter. Hafiye gibi her yeri her şeyi didiklemek, çalışan tüm Ayşe'leri yuva yıkan fettan kadın konumuna sokmak, üstelik aynı yerde çalışan iki insandan biri diğerini durağa bıraktı diye neredeyse olayı namus meselesine sürüklemek (forumdaki yorumlar) ortalığı ayağa kaldırıp sorun çıkarmakla aldatılmanın önüne geçemezsiniz.
Hemcinslerime söylüyorum, her kadın potansiyel yuva yıkan değildir. Farzedelim ki, o işyerindeki Ayşe'lerden biri yuva yıkan kadın, kocişlerinize kancayı taktı, efendim o zaman bir zahmet kocişleriniz de aklına ve uçkuruna sahip olsun ve eşlerine sadık kalsınlar. Kocaya yasaklar koymakla olmaz o işler. Adam tıynetsizse ruhunuz bile duymadan aldatılırsınız.
Bence abartıyorsunuz... Arabaya bindiğini zaten biliyorsunuz, size ne mesaj vermiş olabilir kii. Yersiz bu düşünce. Belki bir anda indi arabadan, kaldı. Boşuna kendinizi yoruyorsunuz. O zaman şu mu, tüm evli erkek arkadaşlara selam dahi vermeyelim. Bir insanın birşey yapması için yakınında olması gerekmez, günümüz teknolojisi ile farklı illerde bile insanlar sevgili buluyor. Arkadaşını bırakmasını ben de sorun etmem. Ben de bi arkadaşımı evine bırakabilirim buna da eşim sorun etmez, önemli olan karşılıklı güven.Evet kızın arabaya bindiğini biliorum ama insan tırnağının çıktığını fark etmez mi ?
Tırnağın bir kısmı değil. komple baş parmağının tırnağı. Ve o daracık yere nasıl girdi ben bunu çözemiyorum ?
Paranoyak olup kız bilerek koydu diyeceğim nerdeyse.
Emniyet kemerini cikartirken basiyosun ya kirmizi dugmeye. Bastirirken cikip araya girmis olabilir bas parmak tirnagi. Eger koltuk arasinda vs bulduysaniz suphlenmekte bi nebze haklisiniz dersim ama biraz masum geldi bana bu olayEvet kızın arabaya bindiğini biliorum ama insan tırnağının çıktığını fark etmez mi ?
Tırnağın bir kısmı değil. komple baş parmağının tırnağı. Ve o daracık yere nasıl girdi ben bunu çözemiyorum ?
. Eşim 2 yıldır bu kızı otobüs durağına bırakıp eve geçiyor (yolunun üstü yol değiştirmiyor) sorun yapmadım bu durumu gayet normal geldi.
Evet kızın arabaya bindiğini biliorum ama insan tırnağının çıktığını fark etmez mi ?
Patlamanız neye anlamadım ama büyük bir olay yaşamışsınız belli ki :)
Aldatan ve ya teşebbüs eden kapıyı çeker gider 'kociş' meraklısı değilim, çocğuğum yok. Ayaklarımın üzerinde duran bir kadınım. Kimsenin peşinden koşacak biri değilim. Sadece tavrımı sorguluyorum.
Ayrıca bu devirde babama bile güvenmem. İnsanlık hali herkes hataya düşebilir.
Şu konuda bana ilginç gelen tek şey şu protez tırnak kolay kolay çıkmaz oraya takılmış ve komple kopup orada kalmış olma ihtimali yok eğer takma tırnaksa koparken çok acı vermesi ve kızın onu fark etmesi gerek neden alma gereği duymadı ya da o tırnak oradayken o emniyet kemerini nasıl taktı ? Bu bir işaret mi diye düşünürüm açıkcasıMerhabalar
3.5 yıllık evliyim. Genel olarak güzel giden bir evliliğim var.
Sanırım çoğu evlilikte yaşandığı gibi biraz ilgisi eksilmelerimiz var son zamanlarda. Eskisi gibi flörtleşmelerimiz kalmadı. Ama yine de bir çok erkeğe göre daha iyi durumda görüyorum eşimi.
Çok kıskanç biri değilim. Fakat bir insana negatiflik duyarsam asla ısınamıyorum ve yakınlarıma da çok yaklaştırmıyorum.
Eşimin iş yerinde bir kız var mesai arkadaşı. Sevgilisi var diye biliyorum. Eşim 2 yıldır bu kızı otobüs durağına bırakıp eve geçiyor (yolunun üstü yol değiştirmiyor) sorun yapmadım bu durumu gayet normal geldi. kızdan her ne kadar hoşlanmasamda.
Eşim her iş çıkışı mutlaka beni arayıp eve geliyorum bir şey lazım mı diye arar. Her cümlesi mutlaka aşkım, canım, karım, güzelim diye başlar. Bir süre sonra sadece ben çıktım geliyorum bir şey alayım mı? ya döndü.
Konusunu yaptım tabi biraz tartıştım. Fark etmedim bi daha olmaz dedi. Getrçekten de düzeltti.
Dün eşim beni spordan aldı arabaya bindim emniyet kemerini takıyorum tokası bir türlü girmiyor. bir baktım ki içinde kırmızı tırnak kalmış. Protez sanırım çok anlamıyorum. Bu ne dedim. kızın adı ayşe olsun Ayşenin her halde ne bileyim dedi. Yüzüm düştü tabi konuşmadım. Sorun ne? Neden trip atıyorsun? Ne ima ediyorsun? gibi şeyler sordu cwevap vermedim ve eve gelir gelmez yatıp uyudum.
Sabah hiç konuşmadım. O da benimle iletişimde buılunmadı.
Sizce yersiz bir tavır mı aldım?
Eşime güveniyorum aslında ama eşeğin aklına karpuz kabuğu..
Evet kızın arabaya bindiğini biliorum ama insan tırnağının çıktığını fark etmez mi ?
Bence olay tırnakta değil de her gün arabaya binmesinde. Evli adamın arabasına her gün binmek nedir .
Adamdan yana birşey demiyorum yinede ve kızın daha cok düşünmesi lazım yanlış anlaşılır miyim diye bak bi ulasım olayı bu aileyi şimdi yıksa bu şüpheler ne olacak ? Belki koz gerçekten birşey yapmadı ama bu tırnak olayı kımbılır ne etiketlere sokacakniye evli adamlar daha aç güven olmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?