Arabadan çıkan kırmızı tırnak!

Olayın tillahını çıkarırım. Elalemin kızınıda kocam asla hiç bir yere bırakamaz. Alev olur yakarım onları . Üstelik öyle kıskanç bir tipde değilim. Ama bazı kurallarım var. Artık milletin öz annesi damadı ile kaçıyor. Hemen bu işe el at

Tebrik ederim ben bu kadar sakin olmazdım izin de vermezdim artık düşünsene kadın hergün arabaya eşinle biniyor 2senedir bu ne yaa
Adam o kadına artık seni bırakamam diye yanımda demedikçe bu iş kötü olurdu

o tırnağın o kızla hiç bir ilgisi olmayabilir.
valla ben bekar olsam adam nasıl olsa evli zarar gelmez diye düşünürüm aksine.

Eşim 2 kadını her gün işe götürüp getiriyor ve nefret ediyorum . Yolunun üzerinde de değil bir kere kaza yaptı yolunun üzeri olmayan yolda sırf kadını alabilmek için . Beni de dinlemiyor illa görürcekmiş çok kavga ettik. Siz iş yerindeki hanımlar mümkünse binmeyin adamların arabasına bir zahmet !

Gereksiz bir tavır olmuş . Zaten biliyorsunuz . Demek ki içten içe istemiyorsunuz.
..

Eşinizin , " ne ima ediyorsun " sorusuna takıldım. Neden bilmiyorum , takıldım.

Aslında siz tırnaktan değil arabaya binmesinden rahatsızsınız. Ama tırnaktan çıkarıyorsunuz acısını.

Neden illa götürecekmiş eşinden değerliler mi sinir oldum

Haklisimiz suphede. Ama konusmamak yerine bundan sonra onu almicaksin kendi gitsin desen daha iyiydi. Esin senin bi erkegi duraga birakmani ve arabada o erkekle ilgili bisey gorse ne dusunurmus empati yapmasini isteyin. Ama kusme trip konusmama cozum degil hicbiri

Bence siz arabaya binmesinden rahatsız oluyordunuz ,tırnakta bahanesi oldu.
Bilemedim bulduğunuz iç çamaşırı değil,protez tırnak,kemer takılırken çıkmış olması muhtemel.
Ha istemiyorsanız eşinizin bırakmasını bunu eşinize belirtebilirsiniz.

Yani öyle rahat rahat adamların arabasına biniyorsanız arkanızdan eşler tarafından sövülüyor olabilir . Ya kına yakın enayiyi kullanıyorum banane diye ya da insan olun biraz düşünün empati yapın.

İçinize kurt düşürmek değil niyetim ama ben fikrimi söylemek istedim .sadece ...
Bir erkek kolay kolay bir kadının ne ima ettiğini anlayacak yetiye sahip değil . Onu rahatsız eden birşey söylediğiniz için hemen gardini alıyor aklınca ... Keşke durağa kadar bırakması falan bu olaylara sıcak bakmasaydiniz ...

Yani öyle rahat rahat adamların arabasına biniyorsanız arkanızdan eşler tarafından sövülüyor olabilir . Ya kına yakın enayiyi kullanıyorum banane diye ya da insan olun biraz düşünün empati yapın.
Kadin erkek bir arada calisiyoruz,bir arada okuyoruz, gunumuzun yarisi kadin erkek bir arada geciyor. Toplu tasimada da erkeklerle yolculuk ediyoruz. Ozel arabamiz varsa calisma arkadasimizi karisi arkamdan sovmesin diye yolda birakmiyoruz. “İnsan” oldugumuz icin toplu yasam kurallarina uyum sagliyoruz. Eger ki esiniz boyle biri degilse siz esinizi sokaga salmayin nacizane tavsiyem. Boylece bizlere hakaret etmek zorunda kalmazsiniz.

Servis şoförü olmasına gerek yok kimsenin . Toplu yaşama karşı değilim ben de erkek arkadaşlarımı yeri geliyor götürüp getiryorum ama arada sırada zor durumlarda. Her gün her gün özel şoförünüz gibi ne gerek var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…