- 30 Haziran 2014
- 3.915
- 4.815
- 248
Ayni mantiktaysak bekarin arabasina binmemek lazim. Saldirir falan malum kadin gormemisniye evli adamlar daha aç güven olmaz mı?
Karsi cins arabaya birlikte binince nooluyor anlamiyorum ben. Eslerimiz arabada disi sinek gorup aninda sevisecekse neden evliyiz biz bunlarla
Arabada napiyorlar da herkesi bununla damgaliyorlar valla cozemedim. Otobuste dolmusta herkes bir arada gidiyor. Yoksa yoksahastayım zaten şu araba fantezilerine..
Ayni mantiktaysak bekarin arabasina binmemek lazim. Saldirir falan malum kadin gormemis
Adamdan yana birşey demiyorum yinede ve kızın daha cok düşünmesi lazım yanlış anlaşılır miyim diye bak bi ulasım olayı bu aileyi şimdi yıksa bu şüpheler ne olacak ? Belki koz gerçekten birşey yapmadı ama bu tırnak olayı kımbılır ne etiketlere sokacak
Neden illa götürecekmiş eşinden değerliler mi sinir oldumEşim 2 kadını her gün işe götürüp getiriyor ve nefret ediyorum . Yolunun üzerinde de değil bir kere kaza yaptı yolunun üzeri olmayan yolda sırf kadını alabilmek için . Beni de dinlemiyor illa görürcekmiş çok kavga ettik. Siz iş yerindeki hanımlar mümkünse binmeyin adamların arabasına bir zahmet !
Merhabalar
3.5 yıllık evliyim. Genel olarak güzel giden bir evliliğim var.
Sanırım çoğu evlilikte yaşandığı gibi biraz ilgisi eksilmelerimiz var son zamanlarda. Eskisi gibi flörtleşmelerimiz kalmadı. Ama yine de bir çok erkeğe göre daha iyi durumda görüyorum eşimi.
Çok kıskanç biri değilim. Fakat bir insana negatiflik duyarsam asla ısınamıyorum ve yakınlarıma da çok yaklaştırmıyorum.
Eşimin iş yerinde bir kız var mesai arkadaşı. Sevgilisi var diye biliyorum. Eşim 2 yıldır bu kızı otobüs durağına bırakıp eve geçiyor (yolunun üstü yol değiştirmiyor) sorun yapmadım bu durumu gayet normal geldi. kızdan her ne kadar hoşlanmasamda.
Eşim her iş çıkışı mutlaka beni arayıp eve geliyorum bir şey lazım mı diye arar. Her cümlesi mutlaka aşkım, canım, karım, güzelim diye başlar. Bir süre sonra sadece ben çıktım geliyorum bir şey alayım mı? ya döndü.
Konusunu yaptım tabi biraz tartıştım. Fark etmedim bi daha olmaz dedi. Getrçekten de düzeltti.
Dün eşim beni spordan aldı arabaya bindim emniyet kemerini takıyorum tokası bir türlü girmiyor. bir baktım ki içinde kırmızı tırnak kalmış. Protez sanırım çok anlamıyorum. Bu ne dedim. kızın adı ayşe olsun Ayşenin her halde ne bileyim dedi. Yüzüm düştü tabi konuşmadım. Sorun ne? Neden trip atıyorsun? Ne ima ediyorsun? gibi şeyler sordu cwevap vermedim ve eve gelir gelmez yatıp uyudum.
Sabah hiç konuşmadım. O da benimle iletişimde buılunmadı.
Sizce yersiz bir tavır mı aldım?
Eşime güveniyorum aslında ama eşeğin aklına karpuz kabuğu..
Neden illa götürecekmiş eşinden değerliler mi sinir oldum
Aslında siz tırnaktan değil arabaya binmesinden rahatsızsınız. Ama tırnaktan çıkarıyorsunuz acısını.
İçinize kurt düşürmek değil niyetim ama ben fikrimi söylemek istedim .sadece ...Merhabalar
3.5 yıllık evliyim. Genel olarak güzel giden bir evliliğim var.
Sanırım çoğu evlilikte yaşandığı gibi biraz ilgisi eksilmelerimiz var son zamanlarda. Eskisi gibi flörtleşmelerimiz kalmadı. Ama yine de bir çok erkeğe göre daha iyi durumda görüyorum eşimi.
Çok kıskanç biri değilim. Fakat bir insana negatiflik duyarsam asla ısınamıyorum ve yakınlarıma da çok yaklaştırmıyorum.
Eşimin iş yerinde bir kız var mesai arkadaşı. Sevgilisi var diye biliyorum. Eşim 2 yıldır bu kızı otobüs durağına bırakıp eve geçiyor (yolunun üstü yol değiştirmiyor) sorun yapmadım bu durumu gayet normal geldi. kızdan her ne kadar hoşlanmasamda.
Eşim her iş çıkışı mutlaka beni arayıp eve geliyorum bir şey lazım mı diye arar. Her cümlesi mutlaka aşkım, canım, karım, güzelim diye başlar. Bir süre sonra sadece ben çıktım geliyorum bir şey alayım mı? ya döndü.
Konusunu yaptım tabi biraz tartıştım. Fark etmedim bi daha olmaz dedi. Getrçekten de düzeltti.
Dün eşim beni spordan aldı arabaya bindim emniyet kemerini takıyorum tokası bir türlü girmiyor. bir baktım ki içinde kırmızı tırnak kalmış. Protez sanırım çok anlamıyorum. Bu ne dedim. kızın adı ayşe olsun Ayşenin her halde ne bileyim dedi. Yüzüm düştü tabi konuşmadım. Sorun ne? Neden trip atıyorsun? Ne ima ediyorsun? gibi şeyler sordu cwevap vermedim ve eve gelir gelmez yatıp uyudum.
Sabah hiç konuşmadım. O da benimle iletişimde buılunmadı.
Sizce yersiz bir tavır mı aldım?
Eşime güveniyorum aslında ama eşeğin aklına karpuz kabuğu..
Kadin erkek bir arada calisiyoruz,bir arada okuyoruz, gunumuzun yarisi kadin erkek bir arada geciyor. Toplu tasimada da erkeklerle yolculuk ediyoruz. Ozel arabamiz varsa calisma arkadasimizi karisi arkamdan sovmesin diye yolda birakmiyoruz. “İnsan” oldugumuz icin toplu yasam kurallarina uyum sagliyoruz. Eger ki esiniz boyle biri degilse siz esinizi sokaga salmayin nacizane tavsiyem. Boylece bizlere hakaret etmek zorunda kalmazsiniz.Yani öyle rahat rahat adamların arabasına biniyorsanız arkanızdan eşler tarafından sövülüyor olabilir . Ya kına yakın enayiyi kullanıyorum banane diye ya da insan olun biraz düşünün empati yapın.
Kadin erkek bir arada calisiyoruz,bir arada okuyoruz, gunumuzun yarisi kadin erkek bir arada geciyor. Toplu tasimada da erkeklerle yolculuk ediyoruz. Ozel arabamiz varsa calisma arkadasimizi karisi arkamdan sovmesin diye yolda birakmiyoruz. “İnsan” oldugumuz icin toplu yasam kurallarina uyum sagliyoruz. Eger ki esiniz boyle biri degilse siz esinizi sokaga salmayin nacizane tavsiyem. Boylece bizlere hakaret etmek zorunda kalmazsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?